Scouci nie przynoszą wieści o nowych piłkarzach

shusty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.01.2013, 14:52    Pytanie
Mam dwóch nie najgorszych scoutów, gram w najniższej angielskiej, więc tylko na wyspach mogę szukać. Po pierwszym raporcie souta, kolejne które przychodzą ogłaszają że scout nikogo nie znalazł. Ciągle żadnych piłkarzy nie zauważają tylko zmieniają ciągle teren poszukiwań na anglię i szkocję i z powrotem.

Jedynym, który mi jakichś piłkarzy podsuwa jest asystent w poradach. Natomiast sami scouci w raportach też jakichś zawodników jednak mieć powinni choć raz na jakiś czas?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2013 18:07    #1
to wejdz do klubow angielskich(zaznacz ptasziem ze chcesz widziec od glownego skladu do mlodzikow) zaznacz wszystkich pilkarzy i niech ich przescautuje skoro sam nie potrafi nikogo znalezc ;)

shusty Partyzant

0
21.01.2013 18:39    #2
Ale wtedy automatycznie następuje subskrypcja wszystkich piłkarzy, przez co będę miał strasznie dużo wiadomości w skrzynce. Oczywiście mogę wyłączyć pokazywanie substrypcji zawodników, ale niektórych chcę obserwować.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2013 23:11    #3
to stworz nowa liste zyczen, potem wejdz w nia a nastepnie zrob tak jak napisalem ci powyzej czyli przescautoj poszczegolne kluby.
Zaznacz ze nie chcesz by ta nowa lista zyczen byla aktywna(ta opcja jest do ustawienia po kliknieciu w przycisk nad lista po prawej stronie--> ustaw aktywne listy zyczen) a jak ktorys gracz cie zainteresuje to przenies go na liste ogolną :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution