Rozmowa motywacyjna i oceny piłkarzy

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.06.2007, 18:40    Pytanie
Mam kilka pytań odnośnie tych kwestii:

1. Przykład po zakończeniu pierwszej połowy mój bramkarz ma notę 9. Co mu powiedzieć?
Jeśli go pochwale to obniży loty w drugiej częsci spotkania, jesli dam "zagrzej zespół do walki" to jest duża szansa ze po II połowie nota mu się obniży, a po meczu sie obrazi i powie ze niepodoba mu sie styl rozmów w przerwie. A miałem takie przypadki. Więc nie mówić nic?
2. Dlaczego np w meczu pucharowym jeśli bramkarz po dogrywce ma note 6 i następnie w serii rzutów karnych obroni wszystkie strzały w świetnym stylu nota się nie zmienia i bohaterem meczu zostaje jakiś patałach który niczego wielkiego nie dokonał? To chyba bug prawda? i co takimu grajkowi po meczu powiedzieć, że słaby mecz rozegrał?

supertaktyk Proletariat

0
06.06.2007 21:47    #10
Jak to się mówi: nie ma obronionych rzutów karnych, są źle wykonane :D.

r10gregor Młody aktywista

0
06.06.2007 22:03    #11
Dawaj w przerwie ,,teraz nie wolno odpuscic" a po meczu jesli jakis zawodnik sie wyroznia to go w mediach pochwal to pomaga/.. a poza tym jezeli przegrasz mecz todawaj ,,okaż zrozumienie"

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.06.2007 23:49    #12
jeśli wygrywam to w przerwie najczęściej zaznaczam "teraz nie wolno odpuśicić" z reguły dowiozą zwycięstwo lecz zdarza się też tak ze wygrywając przegrywam. ja każdemu zawodnikowi co ma note 9 lub 10 daje "wysmienicie" ;)))

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.06.2007 00:57    #13
hmmm,ja tak sobie mysle ze gdy grasz z lepszym rywalem to pochwaly nie spowoduja ze odpusci, ale dodadza mu pewnosci siebie i zdejma czesc presji

Sirch Partyzant

0
07.06.2007 14:27    #14
To ja powiem, że czasem jak przegrywam 1:0 i powiem im że to wstyd dla klubu to wygrywają. Często tak mam. Nie wiem, ale to chyba zależy też od reputacji managera.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.