Gram Valencia pierwszy sezon ;] Moja drużyna jak narazie gra w miare dobrze, na 14 meczy mam bilans 7-5-2
) zajmuje 5 miejsce... moze nie jest najgorzej ale.... moja druzyna w meczu oddaje najwiecej strzalow okolo 15-20 ale strzela malo bramek, gdy rywal przy 3-5 strzalach strzela 1 albo 2 bramki, tak bylo w tych 5 zremisowanych meczach ;/ tylko raz moja druzyna bylka tak naprawde gorsza od rywala w meczu z baraca przegranym 3:2 ;/ wiec moim zdaniem powinienem miec teraz bilans 12-2
wiec moje pyatnie jest takie..... dlaczego tak czesto remisuj przy takiej przewadze?? moze to blad napastnikow ze sa oni nie skuteczni?? (Villa, morientes, angulu, Kisliy) a moze obroncow ???(albiol, alaya, marchena, corluka, del horno i miguel)??? co moge zrobic by wrescie zaczac wygrywac ??

wiec moje pyatnie jest takie..... dlaczego tak czesto remisuj przy takiej przewadze?? moze to blad napastnikow ze sa oni nie skuteczni?? (Villa, morientes, angulu, Kisliy) a moze obroncow ???(albiol, alaya, marchena, corluka, del horno i miguel)??? co moge zrobic by wrescie zaczac wygrywac ??

Najnowsze posty