prezes Moratti

slowik.thl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2013, 00:08    Pytanie
Witam

Mam 1 sezon Metz. Klub przejęło konsorcjum a prezesem został Massimo Moratti. Ma ktoś doświadczenia współpracy z nim ? Sugar daddy ? Czy raczej zaciskanie pasa ?

Dodam że na początek wziął kredyt na spłate zadłużenia jakieś 2,5 M bodajże na 30 lat

AdiLDZ Partyzant

0
13.01.2013 00:53    #10
[quote="Emeryt"]Znaleźli się fanatycy Internów Arsenalów i innych... SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM![/quote]

Nie na temat, ale mnie też to zawsze strasznie irytuje. Wielcy fanatycy zagranicznych klubów aż do śmierci...

rybeusz89 Partyzant

0
13.01.2013 12:24    #11
[quote="Emeryt"]Znaleźli się fanatycy Internów Arsenalów i innych... SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM![/quote]

A moze Support jur lokal langlicz co? Na mecze The Bhoys zdarza mi sie smigac od czasu do czasu ;) A to, ze jestem sympatykiem Interu to nic wam do tego.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
13.01.2013 14:55    #12
Kolejny post nie na temat = +1.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

hQ Partyzant

0
14.01.2013 00:19    #13
[quote="AdiLDZ"][quote="Emeryt"]Znaleźli się fanatycy Internów Arsenalów i innych... SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM![/quote]

Nie na temat, ale mnie też to zawsze strasznie irytuje. Wielcy fanatycy zagranicznych klubów aż do śmierci...[/quote]

Będę sobie kibicował komu chcę, a Tobie fajka do tego :)

Co do Morattiego. Bardzo lubi jak dbasz o finanse. Osobiście mam na maxa wypełniony pasek co do kontroli nad finansami. Nie wyróżnia się sypaniem forsy na prawo i lewo, ale także biedny nie jest. Ot taki trochę skąpy bogacz. Strasznie szybko rosną mu wymagania. W drugim sezonie dał mi 12mln na transfery i chciał abym wygrał LM i ligę, co było niemalże niemożliwe. Jak dawał mi kontrakt to koniecznie zależało mu na tym abym grał ofensywny futbol, ale nie wiem czy tak jest w każdej drużynie czy tylko jak jest właścicielem Interu. Pozdrawiam.
Polska Gola

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution