Potencjalne wzmocnienia

tejdzik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.07.2009, 14:11    Pytanie
Otóż mam pytanie. Czy istnieje jakiś program do fm-a 2009 za pomocą którego bede mogl zobaczyc czy dany pilkarz przejdzie do mojego klubu. Cos takiego jak wyszukiwanie w normlanej grze ale żeby byli wszyscy piłkarze. A moze w genie scoucie jest taka opcja? bardzo prosze o odpowiedz

fred Młody aktywista

0
03.07.2009 14:17    #1
W grze masz tylko taką możliwość... Przy filtrowaniu zawodników... Tam ci się wyświetlą ci którzy chcą przejść do twojego klubu... Innego wyjścia niema.

Black Młody aktywista

0
03.07.2009 14:18    #2
Wpisz jego imię w wyszukiwarce piłkarzy w FMie i zaznacz w niej 'usuń nierealistyczne cele transferowe'

tejdzik Partyzant

0
03.07.2009 14:22    #3
Ja wiem że tak sie da. Mi chodzi oto ze np. jak prowadze słaby klub co ma słabych scoutów to oni chyba? nie znajduja wszystkich piłkarzy. Wiec czy istnieje jakis program który mi taką liste przedstawic?
Bawiłem sie troche genie scoutem. Jest tam mozliwosc wyszukiwania zawodnikow po reputacji. Teraz mam kolejne pytanie do was. Czy wiecie moze jaka musi byc reputacja piłkarza chetnego do przejscia np do klubu z reputacja 2500? Wiem ze reputacja pilkarza składa sie z Home, Current i World. Mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Pozdrawiam

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.07.2009 o godz. 14:29

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.07.2009 15:18    #4
Ładujesz sejwa w Genie Scoucie. Tworzysz szortlistę z wszystkimi piłkarzami, jacy znajdują się w bazie. Potem w FM'ie importujesz tą szortlistę, zaznaczasz w filtrze aby asystent usuną nierealistyczne cele transferowe. Ewentualnie tą szortlistę, z tymi celami transferowymi możesz zapisać, wyeksportować i załadować w Scoucie. Dzięki temu masz wszystkich chętnych piłkarzy na transfer do Ciebie.

Użytkownik uznał post za pomocny

tejdzik Partyzant

0
03.07.2009 15:48    #5
I o to chodziło dzieki handballer!!! Do zamkniecia

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution