Pomocy!

sasasza Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.11.2007, 16:07    Pytanie
Co sie stalo to nie wiem. Zaczalem grę Arsenalem, w sparingach bylo dobrze ale nie rewelacyjnie, klub ma super graczy wiec sprowadzilem jedynie Rafinhe. Cala taktyka jest ustawiona pod odpowiednich graczy jak i caly zespol, Trennig ustawiony na kazda pozycje.
Zaczal sie sezon... odpadlem w 3 rundzie kwalifikacyjnej do LM z Salzburgiem ... potem w lidze same porazki lub remisy i jedno zwyciestwo cudem potem w 1 rundzie pucharu UEFA odpadlem z Nurmberg a w pucharze ligi przegralem z Birmingam ! mam 12 miejsce w lidze. jest polowa pazdziernika i zarzad powoli zaczyna mnie nienawidziec tak samo jak i kibice. jak ktos ma jakis pomysl lub ten sam problem niech sie odezwie prosze bo nie czerpie w ogole przyjemnosci z gry, same upokorzenia. zaznaczam mam oryginal. HELP!

baptista22 Partyzant

0
09.11.2007 22:34    #50
ostatnia moja odpowiedz ii ide stad bo widac ze nie ma sensu tu siedziec, jesli gra sie lecham poznan, a oczywiste jest to ze zaczynajac lechem poznan nie gra sie w kwalifikacjach do ligi mistrzow bo nie byli mistrzami, no to tak, do ligi mistrzow mozna sie dostac dopiero w drugim sezonie, i wygrywajac ja, na poczatq trzeciego sezonu gra sie dzieki temu superpuchar europy i druzynowe mistrzostwe swiata, podkreslam dopiero w trzecim sezonie, jesli wygra sie ponownie w trzecim sezonie lige mistrzow no to logiczne jest ze w czwartym sezonie bedzie sie gralo superpuchar europy i druzynowe mistrzostwa swiata, a ty chwalac sie ze w 3 lata zdobyles z lechem 2 razy superpuchar europy i druzynowe mistrzostwa swiata to swiadczy o tobie ze jestes niepelnosprawny jesli chodzi o twoje myslenie i psychike i w ogole, ehhehehehhehehehehhehehehehehhehehe no to cie teraz wszyscy wysmieja, jak juz masz sie chwalic to pomysl wczesniej zanim cos napiszesz zebys nie wyszedl na palanta, bo wlasnie na PALANTA wyszles, hahahaahhahahahahaha KONIEC

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.11.2007 22:38    #51
No zaraz wytłumacze, ale chyba żal .... ścika że ja tyle osiągnełem

http://img80(...)rpu2.png tu jest zwycięstwo w Superpucharze. a jak nie myslisz logicznie to nie moja wina, po prostu po zdobyciu tych trofeów odszedłem z klubu bo zdobyłem wszystko co zdobyć było można.

http://i12.tinypic.com/4yphwmr.jpg

http://i17.tinypic.com/68ko5c0.jpg

http://i13.tinypic.com/4u3koiq.jpg a to najwyższa wygrana w LM

P.S Wiem że nie w tym temacie ale muszę udowodnić dla babtista22 że nie jest najlepszym managerem i chyba mu udowodniłem.No teraz to chyba już się nie wypowiesz, dałem Ci dowody.A w pierwszym sezonie nie startowałem nigdzie w 2 w PU w 2 w LM (zwycięstwo) no i w 3 też zwycięstwo w LM, więc pomyliłem się bo osiągnełem to w 4 sezony ale w 1 nie miałem możliwości startu w pucharach i stąd mój błąd, ale i tak osiągnięcie moję jest nieporównywalnie większe od twojego.

baptista22 Partyzant

0
09.11.2007 22:43    #52
ahahhaahahha w starym managerze to ja odra wodzislaw mialem lepsze wyniki, ja mowie o nowym losiu

0
09.11.2007 22:47    #53
No i chyba udowodniłem Tobię że jestem lepszy a teraz nie wiesz co masz odpowiedziec.Po prostu Kolejorzem osiągnołem to co ty Arsenalem z gwiazdami w składzie i z wielomilionowym budżetem.A może teraz ty pokaż screny tylko że w przechwałkach, bo chyba sciągałeś same gwiazdy aby LM wygrać.

baptista22 Partyzant

0
09.11.2007 22:52    #54
udowodniles ze jestes debilem, tylko tyle, ja nic nikomu nie musze udowadniac bo znam swoja wartosc, tylko autystyczne dzieci chca cos udowodnic,polecam pojscie do psychiatry

0
09.11.2007 22:57    #55
Spokojnie przecież i tak wiem że jestem lepszy, i przyznaj to a nie wyzywasz mnie publicznie.I Lech Poznań staraj pisać się w taki sposób jaki napisałem ja.Do porażek trzeba się potrafić przyznać, a że nie jesteś najlepszym managerem powie Ci niemal każdy kto gra w FM, bo Arsenalem LM można wygrywać co sezon.

Użytkownik uznał post za pomocny

sachen Młody aktywista

0
09.11.2007 23:15    #56
ja jestem najlepszy. w 3 sezonach zdobyłem 4 mistrzostwa Kmitą Zabierzów. :]

Użytkownik uznał post za pomocny

tomson007 Partyzant

0
09.11.2007 23:18    #57
frajerem jestes ty baptista, jesli grasz arsenalem i cos ci nie idzie to poprostu dajesz prosta opcje "wczytaj gre" i tak do skutku dopoki nie wygrasz meczu..w ogole nie wiem po co sie wpieprzasz w temat

sasasza Partyzant

0
09.11.2007 23:18    #58
No wlasnie ja sie przyznalem do porazek... w FM 2007 gralem Arsenalem 15 sezonow i bywalo roznie i win w LM ale i 5 miejsce w lidze i Walcott na emeryturze :P panie babtista uwazam ze prawdziwy manager tak sie nie zachowuje i jakbym mogl dalbym ci wroga ludu allbo w ogole usunal z forum chcesz sie przechwalac idz do piaskownicy tam sa koledzy na twoim poziomie. masz fm pirata i szpan ze grasz 3 sezon. zalozylem ten temat by ktos sie wypowiadal co moze pomoc a nie chwalil jaki to on swietny. jakbys byl prawdziwym managerem umialbys pomoc a tak NARA. innym dziekuje ze pomoc i licze ze nadal rozwiniemy ten temat bo moze to byc poprostu bug ze tak sie dzieje. poczekam na fixa i wtedy zobaczymy. moge pomoc jak ktos ma jakis problem tez

tomson007 Partyzant

0
09.11.2007 23:20    #59
sasasza moge Ci wyslac moja taktyke arsenalu + treningi ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution