Pomoc w wychowaniu talenty.

NiiQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.04.2012, 17:36    Pytanie
Witam, grając sobie wczoraj moją Sparta Praga nadszedł czas na wysyp talentów więc patrze do szkółki a w niej kilku przeciętniaków i jeden gość który w wieku 15 lat mógłby grać w 1-szym składzie, gra na OP(Ś)/N. Dałem mu 10 min. w superpucharze Czech żeby sobie zadebiutował. Dziś włączyłęm Scoutmeisera tylko żeby zobaczyć jak się on prezentuje i co? Gość ma 101 CA i 188 PA (no kur*a) i teraz nie wiem co zrobić by go nie zmarnować. Nie jestem jakimś mistrzem w FM bo gram od niedawna.
Więc jeśli możecie to opiszcie co robicie by z juniora zrobić gwiazdę światowego formatu :D

P.S Jeślli ktoś chce to zarzucę save'm z gry albo SS tego koksa.

NiiQ Partyzant

0
07.04.2012 20:10    #10
Dopiero teraz zobaczyłęm że oni skończyli już 16 więc jesli wyjdę z grupy w LM to może zgłoszę ich i dam zagrać parę minut, a to SS moich ulubieńców. (http://imageshack.us/gal.php?id=r5etktHU2NXz3t7SmePU06g)

Myślę że Linhart razem z Farizzio który jeśli nie zadebiutuje w reprezentacji Włoch i przyjmie narodowość Czeską mogą być legendami mojego klubu i podporami reprezentacji :D

Pocisnę im przez dwa sezony szybkość i opanowanie i strach się bać.

@Raul stosujesz jakieś reżimy treningowe?

Pytanie nie na temat, czy jeśli jestem narodowości Włoskiej to mam większe szanse na objęcie reprezentacji tego kraju?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.04.2012 o godz. 20:14

NiiQ Partyzant

0
08.04.2012 16:35    #11
Ufff, dałem mu jako mentora 39 letniego serba Petrovicia, determinacja spadła mu o 1 do 16 ale nauczył się 6(!) zagrań od Petrovicia m.in "Plasowe strzały" "Podania otwierające drogę do bramki" i "Dyskutuje z sędziami". W meczu reprezentacji u-18 przeciwko Gruzji strzelił 3 bramki i 1 Litwie, stał się gwiazdą u-18 i dostał powołanie do u-21 w wieku 16 lat! Może coś z niego będzie. Polecacie jakieś specjalne treningi?

Strzelił gola w Slavi Praga na 1:0 w derbach :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.04.2012 o godz. 16:37

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution