[quote="bartekr"][quote="wielki pe"]mam fm 2012 wersja 12.2.0
postanowiłem sobie poszukać uaktualnień i znalazłem:
Ligi
CM Revolution Polska Liga Update 2012 1.1 - jest napisane, że testowane przez 5 sezonów... hmmm ciekawe jak oni wgl rozpoczęli grę skoro wczytując ten plik w edytorze fm jest więcej błędów w "ludziach" niż zmian wgl wprowadzonych? dlaczego w 2 lidze jakiejśtam jest 19 zespołów, a nie tyle ile w zasadach ligi? (mocne 34, słabe 4) dziwna sprawa... jak to może działać skoro zanim to się uruchomi w grze, to już nie ma podstaw do działania?
jeżeli ktoś rzeczywiście to testował, to niech mi powie jak to zrobił, bo ja dopóki w edytorze nie pousuwam wszystkich błędów, to nie ma szans... a przyznam, że mi się nie chce, bo tych błędów jest ponad kilkaset...[/quote]
Najpierw dobrze szukaj a później się zastanawiaj i krytykuj. Plik był robiony pod bazę domyślną IMO.[/quote]
"Do działania pliku konieczne jest posiadanie patcha 12.2.0 lub 12.2.1. Przy rozpoczynaniu gry należy wybrać uaktualnioną bazę 12.2.0"
mam bazę 12.2.0 tak jak już wspominałem i już nie raz uruchamiałem dodatki z fileplanet. nigdy nie miałem problemów. teraz mam i dlatego piszę. a Ty taki kozak mógłbyś wytłumaczyć laikowi co to jest IMO?
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.03.2014 o godz. 17:24
Najnowsze posty