Oczekiwania władz a zwolnienie

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2008, 09:41    Pytanie
czy ktoś z Was grał może jednym dobrym klubem np 5, 10 sezonów? zastanawiam się jak to jest z oczekiwaniami władz. czy z każdym sezonem rosną? np w juventusie 1 sezon górna połowa tabeli (dałem puchary - mam 4 miejsce liga mistrzów), nastepny sezon już chcą puchary, a myślę, że jestem w stanie zdobyć vicemistrza albo nawet mistrza (dlatego dałem walka o mistrza). co będzie dalej? czy tworzy się taka absurdalna sytuacja, że chcą żeby wygrać wszystko na wszystkich frontach (u mnie już teraz chcą półfinał pucharu włoch i ćwierćfinał ligi mistrzów). a jeśli tak to czy najmniejsze potknięcie kończy się wylaniem z pracy?

K@rim Młody aktywista

0
03.01.2008 12:26    #10
Jeśli przegrasz coś np w fazie grupowej a oczekiwania to półfinał to Cię nie wywalą!!! bedziesz miał napisane w podsumowaniu miesiąca że sa niezadowoleni z tego wyniku i ze nie beda wiecej takich zeczy tolerowac...ale oni tylko tak piszą... ja dwa sezony pod rząd zawiodłem i nadal jestem w swoim dotychczasowym klubie

norbusia Partyzant

0
03.01.2008 12:52    #11
"W 1sezonie miałem zdobyc przyzwoitą pozycje w lidze-zdobylem 3 miejsce"
i grałes w drugim sezonie w LM ? bardzo ciekaweod kiedy w polskiej lidze graja 3 zespoly w LM ?owszem mozna wszystko zdobyc ale za pomocą FMM.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.01.2008 12:55    #12
hehe

W 2 sezonie miałem awansować do pucharów i ćwierćfinał PP-zdobyłem majstra i wygrałem PP i LM

Czytaj uważnie!!! W 2 sezonie ZDOBYŁEM majstra i wygrałem PP i LM

A w pierwszym w PU odpadłem po fazie grupowej.

Jak znajdę zapodam screny.

0
03.01.2008 13:01    #13
http://img26(...)wfn6.png

Oto scren z finału z 2009 roku, więc z drugiego, później zapodam reszte jak włączę FM07, mam jeszcze kilka ciekawych screnów począwszy od składów do najciekawszych meczy więc zapraszam niedowiarków na GG 8228316

mario84 Partyzant

0
03.01.2008 13:13    #14
ludzie nie podniecajcie sie na 99% stosowal metode save/load bo innej mozliwosci poprostu nie ma ! Nie da sie grajkami slabymi/przecietnymi wygrac kilka meczy z rzedu z arsenalem/barca.realem i spulka ... i mozecie mi wciskac swoje teorie o super taktyce...gram w serie cm/fm od 10 lat i swoje wiem. takie przypadki to 1 na 1000000 ! a to pewnie ewidentny przyklad save/load. Stosujac FMM, Genie scouta, i inne udogodnienia to ja wam moge wygrac final mistrzostw swiata druzyna San Marino.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
03.01.2008 14:23    #15
ja w swoim obecnym klubie pracuje juz 5 sezon. jezeli zalozmy grasz klubem i zarzad kaze zajac ci miejsce gwarantujace utrzymanie, a ty wygrywasz lige to wiadomo, ze zarzad w nastepnym sezonie nie bedzie cie prosil byc utrzymal klub w lidze tylko moze jakis srodek, albo gorna polowa tabeli. wiadkomo oczrekiwania zarzadu rosna. jest cos takiego jak plan wieloletni, czy jakos tak, w ktorym pisze, ze w ciagu 2 lat musisz zdobyc mistrza. jezeli ustawiasz sobie wyzsze cele to dostajesz wiecej kasy i musisz postarac sie to spelnic. jezeli powiedzmy powiedziales, ze zdobedziesz mistrza, a zdobyles vice to zarzad bedzie tylko niezadowolony (u mnie tak bylo). jezeli jednak to bedzie wiekszde potkniecie, np. brak pucharow to moga cie wyrzucic.

Użytkownik uznał post za pomocny

Vanlive Partyzant

0
03.01.2008 14:41    #16
Na szczescie oczekiwania nie sa na poczatku zbyt wygorowane ale z czasem w maire sukcesow rosna. na moim przykladzie w Lechu oczekiwali walki o puchary co uzyskiwalem jednak gdy w 3 sezonie zdobylem 2 mistrzostwo juz w nastepnym mam wygrac lige. co dla mnie dziwne oczekuja walki o jak najwyzsze cele w kazdym z pucharow polskich.
buehehe Lm Lechem w 3 sezonie(tak wnioskuje), to iscie nieprawdopodobne bo wparwdzie w drugim sezonie awansowalem do fazy gr.Lm to jednak ugralem tam tylko 1 punkt, tacy gracze sa smieszni, w FM 08 Lm polskim klubem jest mało realna ,w poprzednim w tym Fm -07 jest to bardzo trudne i moze po kilkunastu sezonach mozliwe, ja grajac w 07 lechem mialem swietna paczke i awans do LM jest wielkim sukcesem

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
03.01.2008 15:17    #17
mariusz jak mogles w 2 sezonie zdobyc majstra i LM? Skoro wygrywasz lige to dopiero w 3 sezonie bys mogl zagrac w LM...

savo Partyzant

0
03.01.2008 15:52    #18
haha Pawisco właśnie to samo miałem napisać:) W pierwszym sezonie zdobyłeś 3 miejsce w lidze a w drugim wygrałeś LM? A niby skąd się w niej znalazłeś? Nie przypominam sobie żeby nawet druga drużyna z OE miała prawo grać w LM a co dopiero trzecia...dziwnie to wygląda

0
03.01.2008 16:03    #19
Ludzie wiem że żal dupę ściska i kiedy pierwszy raz pisałem o tym sukcesie nie wierzył mi nikt.Dawałem nawet graczom sejwa aby mogli na nim kontynować grę no i także osiągali sukcesy.Największą zasługą tego jest to że miałem 35 graczy i każdy z nich mógł zastąpić drugiego.

Omar Andrade w 16 meczach strzelił 16 bramek, a Gabriel Torja w 18 16 bramek i to także miało ogromny wpływ.

Pawisco ligę wygrałem w 2 sezonie i w swoim pierwszym starcie w LM wygrałem ją i nie było żadnej metody save/load bo o każdym meczu pisałem ludziom od razu po rozegraniu go i podawałem screny bo nie wierzyli.

http://img11(...)rzp2.png kolejne zwycięstwo także po rzutach karnych.

Ktoś chce więcej zapraszam ponownie na GG 8228316

@ mario84 a jednak da się osiągnąć ja osiągnełem to, a że idzie Ci nieco słabiej, jedna rada;potrenuj :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution