Liga Mistrzów i Puchar Uefa wygrwanie przeciętnymi zespołami

roma Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.12.2006, 18:39    Pytanie
Witam

Moi kumple grają Polską ligą i wygrywają bez problemu Ligę Mistrzów czy też Uefa.Dam przyklad kumpel gra Wisłą Płock kupił 3-4 polskich piłkarzy i wygra Lm czy też Uefa a ja siędze i się meczę w Lm dochodze do 3 rundy i klapa albo Puchar Uefa wyjde z fazy grupowej i znowu klapa co jest nie tak kupuję 2-3 płikarzy i niby jest git,co robię nie tak??taktyka zaczłoem grać 4-4-2 a Defesive a może moi kumple bawią się edytorami i wygrywają LM

roma Partyzant

0
19.12.2006 18:28    #10
przeno ale to się traci na jakości gry ja tak nie chce grać chyba wole się pomęczyć może w 2015 roku w fm nie będzie już takich super piłkarzy :P

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
19.12.2006 18:51    #11
Są "tacy super piłkarze" są... :]
A jeśli grasz polskim klubem to i tak takiego piłkarza u siebie nie zatrzymasz - jak sam nie będzie chciał odejść po pewnym czasie - to jakiś lepszy zagraniczny klub złoży ofertę nie do odrzucenia dla Twojego prezesa i... musisz szukać następnych... (swoją drogą sprzedawanie przez prezesów 5 podstawowych zawodników w jednym okienku transferowym "bo oferta jest super" jest już przegięciem :])

Tak więc zdobycie europejskiego trofeum polskim zespołem jest zadaniem bardzo trudnym. Trzeba mieć dużo, bardzo dużo szczęścia...

(Śląskiem dalej jak ćwierćfinał PU nie doszedłem...)

mZd1 Partyzant

0
19.12.2006 22:32    #12
ja grając Dyskobolią w pierwszym sezonie wygrałem PP i miałem 3 miejsce w lidze
w nastepnym sezonie mialem 2 miejsce w lidze i uwaga... WYGRALEM PU moją taktyka, bez takiego czegos jak save-load, wiec jest to możliwe...mój sklad to : Janukiewicz-Lazarevski, Fazio, Quinantilla(nie wiem czy dobrze napisalem, obronca z Salwarodu) Wawrzyniak-Hleb, Sokołowski, Sivakov, Kislyak-Kazmierowski, Kisliy
POLECAM NAPADZIORA KAZMIEROWSKIEGO !! Znakomity i młody !!

giersik Przodownik pracy

0
19.12.2006 23:04    #13
mZd1 - daj screena, bo nie wierzę

Amigo Partyzant

0
20.12.2006 06:52    #14
Ja gram Lechem i w 4 sezonie, co jak narazie jest moim największym sukcesem zaszedłem do cwiercfinału PU. Jednak jakoś się tym nie przejmuje bo mam czas kiedyś sukces nastąpi na bank!! Co do Kaźmierowskiego to nie powiem rzuca mi się w lidze chłopak w oczy i miałem właśnie zamiar go sprowadzic!! mZd1 dzięki za rekomendację

pawelek92 Partyzant

0
20.12.2006 08:20    #15
Ja gram Wisłą i po 5 sezonie mam na koncie 3 razy z rzędu Ligę Mistrzów, co prawda musiałem gruntownie przebudować cały skład i z zawodników, którzy byli na początku został tylko Paweł Brożek a mój skład wygląda tak:
Wang Dalei
Michal Kadlec Peter Mate Petr Vlcek
Sergey Kislyak Sherman Cardenas Freddy Guarin Ivan Cerny
Paweł Brożek Jo
( w ataku zamiennie jeszcze Grosicki i Oziemczuk)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.12.2006 10:17    #16
Ciekawe co by było gdybyście tych piłkarzy nie znali, albo okazałoby się, że w następnych częściach byłyby to nic nie warte, "kopiące i biegające"! I czym tu się chwalić. Pewnie znaleźlibyście sobie innych talentów w dziale talenty albo poprostu w grze sami poszukali, kogoś z wysoki pa i dobrymi umiejętnościami. No cóż wg. mnie nie powinno być umiejętności widocznych w grze. Powinniśmy oceniać grę zawodników wg. tego jak grają na treningach.

giersik Przodownik pracy

0
20.12.2006 12:36    #17
Tutaj macie tamat do przechwalania się, a nie piszecie we wszystkich tematach jaki macie skład i jakie to osiągacie sukcesy.

http://www.cmrev(...)299.html

RIzzo Partyzant

0
20.12.2006 13:53    #18
Ja zaczynam teraz LM :) ciekawe.. może wejde do fazy grupowej Widzewem :-) jeśli nie to jest PUEFA. W każdym razie budżet trochę się podbuduje po "szaleństwach transferowych" :D

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
20.12.2006 15:19    #19
Może to aż Wisła Kraków, ale w 1 sezonie zdobyłem z nią Puchar UEFA. Co zrobiłem?

1. Sprowadziłem super trenerów, po dwóch do każdej rzeczy i podniosłem lekko reżim treningowy.
2. Przypisałem tym trenerom tylko trenowanie tego, co umieją najlepiej - atrybuty zaczęły rosnąć.
3. Taktyka diament = 4-2-3-1
4. W przypadku UEFA, z silnymi druzynami ustawienie defensywne, z kontry i długie piłki na szybkiego Pawła Brożka lub Piotra Brożka
5. Kupno: Sivakov i kilku z Am. Południowej
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.