Kryzys

plomien Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.05.2007, 20:57    Pytanie
Mam kryzeys w interze mediolan. Po zdobyciu mistrza i bardzo doberj połowie sezonu nastapil kryzys ktory trwa juz 2 mies. wygrywam orzeciętnie 1 mecz na 5. co radzicie??

robinho09 Młody aktywista

0
05.05.2007 21:15    #10
Jeżeli trwa sezon to raczej nie zmieniaj taktyki, ponieważ piłkarze mogą długo dostosowywać się do niej. Wystawiaj do pierwszej jedenatki piłkarzy mających najlepszą kondycję i nie są zmęczeni. Słabszym i zmęczonym piłkarzom daj odpocząć, a wystawiaj do gry tych, którzy mają zapał i chęci do gry.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
05.05.2007 21:16    #11
no i wprowadz troche młodziaków. zastrzyyk swiezej krwi nie zaszkodzi.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
05.05.2007 21:21    #12
tak ale nowa taktyke dobrze przygotowac od okresu przygotowawczego a nie stosowac w srodku sezonu.

mickzas Partyzant

0
05.05.2007 22:16    #13
Miałem podobny problem, grałem Juventusem 6 sezon i postawiłem sobie cel - wygrać wszystko co tylko możliwe. Skład miałem mocny i szeroki, więc nie straszne były mi kontuzje i mogłem pozwolić sobie na rotacje w składzie bez osłabiania drużyny. Wszystko było super tak gdzieś do początku lutego. Wtedy zespół wpadł w kryzys, pierwszy od początku gry. Taktyki nie zmieniałem za bardzo, znaczy się zmieniałem tylko instrukcje dla drużyny. Zwiększałem i zmniejszałem rotację składu (bo jednak jakaś tam podstawowa jedenastka była). Wprowadzałem najlepszych juniorów i zawodników z rezerw (ale bez przesady, nie wymieniałem połowy drużyny). Mimo tych wszystkich zabiegów w lidze przegrywałem z kim chciałem, gdzie chciałem, jak chciałem i ile chciałem. Na początku kryzysu miałem na drugą drużyną ponad 20 punktów przewagi, ostatecznie zdobyłem mistrzostwo, ale z przewagą 3 punktów. Co ciekawe drużyna cały czas grała dobrze w Pucharze Włoch i zwłaszcza w Lidze Mistrzów. Dość zabawnie to wyglądało jak w PW wygrywałem z Romą na wyjeździe, potem w lidze remisowałem u siebie z drużyną ze strefy spadkowej, następnie wygrywałem u siebie z Realem Madryt (który miał w tym czasie nieziemski skład) i przegrywałem z jakiś średniakiem w lidze. Czy ktoś ma jakiś pomysł na taką sytuację? Trochę już w FM i wcześniej w ChM pograłem i nigdy nie spotkałem się z czymś takim. Wcześniej jak przychodził kryzys (a wcześniej, czy później przecież musi przyjść) to słabe wyniki miałem na wszystkich frontach, a nie tylko w lidze.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution