1. Organizuj sporo sparingów z dobrymi zespołami u Siebie.
2. Ogranicz budżet płacowy, zwłaszcza uważaj na klauzule za występy i zwycięstwa.
3. Pozbądź się z klubu zbednych juniorów (obciążają oni niepotrzebnie budżet płacowy klubu, a można ich zwolnic bez rekompensaty)
4. Poproś zarząd o klub patronacki. Zawsze będziesz miał trochę dodtkowych pieniędzy, a poza tym możesz za darmo wyporzyczać zawodników bez konieczności płacenia im pensji.
5.Staraj się awansować jak najszybciej do wyższych klas rozgrywkowych i nie lekceważ pucharów. Jenda runda może dać Ci więc kasy niz zarobisz przez miesiąc.
6. Oczywiście nadal wyłapuj talenty, które odsprzedaż z zyskiem. Unikaj kluzul z precentem za odsprzedaż.
7. Największą kase w FMie dostaje się za bilety i pamiątki. Tak więc napewno opłaca sie inwestować w stadion i kluby filialne z USA, Chin czy Japoni. Mi już w Champinoship udało się podpisać umowę z klubem z USA. Zapłaciłem mu 1,2 mln EUR a z pamiatek miałem ponad 4 mln. Potem ta kwota rosła.
8. I olej ten profil. Tak naprawde chyba nikt do końca nie wie co wpływa na poszczególne punkty, a nie ma on żadnego wpływu na Twoją kariere i potencjane zatrudnienie w lepszym klubie.
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty