Klub Matka

Maci3k_z_klanu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.08.2007, 12:42    Pytanie
Bawiłem się w edytorze i zrobiłem Barce i Man Utd klubem matka KKS Lechowi Poznań.
I zrobiłem 2 super talenty.

Gdyż Barca i Man Utd składają oferte to muszę ich zaakceptować.A jak mi Arsenal(klub patronacki) składa oferte to mogę odżucić.

Otóż jest moje pytanie.
TO co zrobiłem źle w edytorze?
A chce żeby tylko było wsparcie winansowe i żeby mogli wypożyczać graczy do mojego klubu.

robinho09 Młody aktywista

0
01.08.2007 12:50    #1
Rozumiem, że Barca i MU są klubami patronackimi. A więc klub patronacki ma pierszeństwo przy zakupie zawodników ze swojego klubu filialnego jakim jest u Ciebie Lech. Jesli inny klub zaoferuje Ci jakąś kwote za danego zawodnika to klub patronacki może złożyć identyczną ofertę, którą musisz zaakceptować.

Użytkownik uznał post za pomocny

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
01.08.2007 12:51    #2
No bo pierwokup zaznaczyles... Z tego co zrozumialem. Musisz zaznaczyc tylko wypozyczenia i wsparcie finansowe.

PS. Blee x]

Użytkownik uznał post za pomocny

Maci3k_z_klanu Partyzant

0
01.08.2007 12:55    #3
dzięki Seju

ale robinho przeczytaj uważnie Arsenal też jest klubem patronackim i mogę odżucić

eMiKa Młody aktywista

0
01.08.2007 15:35    #4
Maci3k_z_klanu zobacz co napisał Seju "No bo pierwokup zaznaczyles" penie nie zaznaczyles tego w Arsenalu i stad problem:)
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.08.2007 19:21    #5
nie bo ma update na którym jest już Arsenal klubem patronackim Lecha czyli np 3 liga a umowa między Lechem i Arsenalem w fm polega na tym że Arsenal może wypożyczać piłkarzy do Lecha aby ci mogli dostać pozwolenie na prace a Lech ma z tego tyle że dostaje pieniądze, piłkarzy których Arsenal zdecyduje sie wypożyczyć, i jest sparing co roku ale za to nie musi akceptować ofert Arsenalu bo Arsenal nie zapisał w umowie prawa pierwokupu tak jest zawsze w fm pomiędzy klubami Angielskimi i Polskimi że filie są jedynie żeby dostać pozwolenie na prace a nie żeby wykupywać z nich zawodników. A żem sie rozpisał XD

kyczy7 Przodownik pracy

0
01.08.2007 19:43    #6
kurde widze ze ostatnio ludzie lubia zabawiać sie editem co sprawie gre nierealna ! nom ale nie moja sprawa ( nie mówie tu o tych co robią update i inne takie oczywiście :) respect dla Was ). Te kluby patronacie w Fm-ie sa troszeczke niedopracowane ... ciekawe czy pojawią sie w nastepnej czesci ale raczej albo moze napewno tak ! ... a tak na "realu" Arsenal jest klubem paronackim LECHA ?! z wypowiedzi szyny tak wynika ! :) nie wiem czy tak jest ale moze ... maćku raczej nie dostaniesz od nich piłkarzy tak predko jak Ci sie wydaje ... musisz troche poczekac za nim racza Ci kogos wypożyczyc ...

ps. Twój tatus jest w folderze regens na 186 fotce ! ...

0
01.08.2007 19:56    #7
kyczy widze że kolejny kibic KOLEJORZA :) a umowa między Lechem i Arsenalem jest i w każdym momencie może przyjść jakiś zawodnik Arsenalu choć to tak naprawde mało prawdopodobne ;) a umowe z Arsenalem miała jeszcze Amica i postanowili ją po prostu przedłużyć jako Lech a z tej umowy są jeszcze inne korzyści jak np trenerzy KOLEJORZA mogą jeździć na staż i pewnie jeszcze wiele plusów jest zapisanych w umowie :)
ps. nie popieram edytora bo jak powiedział kyczy gra robi sie nierealna

kyczy7 Przodownik pracy

0
01.08.2007 20:14    #8
szyna Kolejorza tak ! ale nie tylko ! Aluminium Konin ! 4 liga 11 km ode mnie ! jeżdze ! a dzisiaj byłem z kumplem rowerekiem w turku zobaczyć stadion tura turek ! 80 km rowerem ! nieźle nie ? ;> dobra, nie wiem dlaczego ale nie moge sie powstrzymac od tego małego offtopica ... sorry ale musiałem te swoje 3 grosze dorzucić ... kluby patronackie - hmmm ... osobiście tez przyjmuje oferte takiego Arsenalu albo Liverpool-u ale lubie tez miec mniej znany klub patronacki poniewaz oni w przeciwieństwie do tych lepszych zespołów wypozycza mi gracza i bedzie to z pozytkiem dla mnie ! bogatsi i lepsi dawaja kase a troche słabsi piłkarzy:D

0
01.08.2007 20:54    #9
ja lubie mieć CSKA Moskwa miałem 2 razy albo Szachtar Donieck raz wszystko Kolejorzem i fajnie nam sie współpraca układała ale na początku było najlepiej bo byłem dużo słabszy od tych klubów a później to jeśli była ta różnica to niewielka

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution