kilka druzyn w jednym klubie

mike_91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.05.2007, 12:18    Pytanie
Moj problem polega na tym, ze gram chelsea i tam mam standardowo I zezpol, II rezerwy oraz U-18. W pierwszym zespole mam okolo 18 zawodnikow, w U-18 tez, a w rezerwach okolo 35. W rezerwach mam duzo talentow i nie chce ich sprzedawac, a malo klubow chce kogos wypozyczyc. Co sezon przybywo tez zawodniko z juniorow no i mam problem. Kilku zawodnikow wyporzyczam do klubow filialnych, ale nie moge wyporzyczyc duzo bo w tamtych klubach tez nie beda mogli grac bo ich bedzie poprostu zaduzo :/ I moje pytanie polega na tym czy mozna miec wiecej druzyn np. I zespol, II rezerwy III zespol oraz U-18. Takie rowiozanie by mi sie przydalo i za kilka lat mogl bym ich sprezdac za dobre pieniadze :)

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.05.2007 12:46    #1
Niestety nie ma takiej mozliwosci, kup więcej klubow filiajnych i wyporzyczaj. Niektorych słbsdzych sprzedaj albo zwolnij (chyba nie wszyscy tacy dobrzy)

sefko1 Przodownik pracy

0
21.05.2007 12:52    #2
Wywal niepotrzebnych juniorów. Zwykle tylko kilku nadaje sie to tego, aby w przyszłości powalczyc o 1 skład.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.05.2007 14:35    #3
Nie ma opcji żeby mieć więcej drużyn. Jest kilka wyjść. Możesz znaleźć sobie kolejne kluby filialne tak jak to napisali. Możesz powypożyczać do innych klubów z tego co wiem to kluby z niższych lig w Anglii bardzo często chcą wypożyczyć młodych z lepszych klubów. Jak nie będą chcieli wypożyczyć to daj proponuj klubom i daj opcje wypożyczenie i 0% wynagrodzenia(grasz chelsea to jest chyba nie problem te pensje). Możesz pozwalniać najsłabszych. Albo najbardziej czasochłonna ale najpewniejsza opcja przejąć drużyne rezerw i stosować rotacje to bedą wszyscy grali.

Użytkownik uznał post za pomocny

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.05.2007 14:44    #4
wiekszosc powtarzam po szynie(bks bochnia czy jakis inny?) proponuj na bardzo dobrych warunkach od razu gdy jest ktos int, zalatwiaj kolejne filie, lub sprzedawa zawodnikow mniej wiecej w cenie wartosci rynkowej z opcja odpkupu( do chelsea na pewno beda chcieli wrocic), ja w ten sposob za 50 tys euro odzyskalem ŚO wartego po 2 sezonach 700 tys.
Osobiscie jezeli nie sa bezwzglednie umieszczeni w twoich planach na przyszlosc, wyprzedawaj za pol darmo z 50% z nastepnej sprzedazy i niska cena odkupu.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.05.2007 14:55    #5
BKS Bielsko do wisniczanina

0
21.05.2007 15:43    #6
tez fajnie, nawiasem ja jestem za Kris Szreniawa Nowy Wisnicz

0
21.05.2007 15:45    #7
sory ze lekko nie na temat ale warto gloryfikowac kibicowanie lokalnym klubom, o to chodzi w pilce, o identyfikowanie sie z klubem, a jak sie identyfikowac z pogonia po tym co zrobil z nia ptak(ps zycze kibicom pogoni odejscia tego pana) jezeli 3/4 pilkarzy pochodzi z brazylii, albo barcy jak jest sie z koszalina??? katalonska krew...

Kamis92 Partyzant

0
21.05.2007 16:18    #8
do wisniczanin:
chlopie co ty masz do pogoni? dzieki temu klubowi wielu brazylow ma szanse pograc sobie w pilke :P.... a co do tematu...najlepszym sposobem sa filie....grasz chelsea, wiec nie bedzie klopotu z duza ilosci podopiecznych klubow...

mike_91 Partyzant

0
21.05.2007 16:31    #9
Dzieki za pomoc, nie bardzo wiezylem, ze mozna miec kilka druzyn ;) ale wolalem sie upewnic.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.