KASKA

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2007, 14:00    Pytanie
Gram Wisłą Kraków.Doszlem daleko w Pucharze UEFA ale mam malo w budzecie transferowym.Kiedy prosze o dodatkowe fundusze na transfery to oni pisza ze niemoga!

Pytanie 2 : Wiem ze jest dzial Talenty ale malo zawodnikow z tego dzialu chce przejsc do takiego klubu jak Wisla.Mam tez malo kasy.Prosze , podajcie nazwiska kilku pilkarzy których moge kupic tanio a oni sie zgodza.

P.S Gram na malej bazie
Pozdrawiam

Pawlak Młody aktywista

0
03.01.2007 22:06    #10
Omar Andrade dobry i napewno przejdzie do Wisły bo go mam w Wiśle :P

kyczy7 Przodownik pracy

0
07.03.2007 11:58    #11
omer andrade rzeczywiście niełzły jest po dobrym treningu i jeszcze przeciez jego kolega z rep. Peru Junior ross ... dobry jest także dariusz zawdzaki ( każdym klubem jakim gram po sezonioe jest "transferem sezonu" ... maricn pietrowski tez jest dobry

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
07.03.2007 15:15    #12
w drugim sezonie czesto daja malo ale od trzeciego bedziesz juz dostawal zdecydowanie wiecej.kup afansieva delewa sokalskiego grosickiego i nigeryjczyka(chodzi mi o sp z widzewa kolo wymiata) a i jeszcze pavlyuchka i yatsenko

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
07.03.2007 16:00    #13
Kup: Nikolay Petrov, Elek Robret, Saharyuk, Pavlyuchek, Afanasiev, Plaskonny, Torje Gabriel [gdy będzie miał 18 lat], Hamdi Salihi, Kacar Gojko, Robert Hirsz, Dawid Soldecki, Majewski Maciej. A co do kasy na transfery to za jakiś czas na pewno CI dadzą- cierpliwości, zwłasxza, gdy zarobisz trochę w Pucharze UEFA/ LM. Możesz rozegrać tęż sparingi u siebie z Interem, Barcą, itp.P:)

matulik Partyzant

0
07.03.2007 16:31    #14
witam. gralem wisla 3 sezony.

w 1 sezonie odpadlem z UEFA zaraz po wyjsciu z grupy

w 2 sezonie awansowalem do fazy grupowej LM, zajelem 3 miejsce i awansowalem do UEFA - doszedlem do polfinalu

w 3 sezonie scenariusz identyczny co w 2.

Po 2 sezonie moj budzet wynosil okolo 60 mln zl. i dostalem 12mln zl na transfery. Po 3 sezonie budzet urosl do prawie 100mln zlotych, dostalem bagatela 32mln zl na transfery (szczeze mowiac to nawet niemialem co z nimi zrobic - kupilem paru gosci ale i tak mi zostalo 15).

Sumujac, dostaniesz napewno wiecej na transfery, ale popatrz na budzet klubu, moze masz duzo zawodnikow ktorzy maja wysokie zarobki i ci strasznie po budzecie leci.

ogolnie rzycze powodzenia :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution