Juventus po serie b, czas serie a, ale....

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2007, 13:47    Pytanie
Siema jestem tu nowy i od razu mam pare pytań dotyczących Juve. Otóż bez problemów wszedłem do Serie A, wcześniej udało mi sie wygrać nawet Puchar Włoch, który mi pozwala grać w Pucharze Uefa. Po awansie myślałem, że będzie już tylko lepiej, jednak mam spore kłopoty z kasą w klubie, a dokładniej z płacami. Niedość, że z 20 zawodników wróciło z wypożyczenia to każdy zawodnik u mnie w zespole miał klauzulę w kontrakcie, że po awansie zarobki wzrosną o 25%. Teraz taki Buffon i Trezeguet zarabiają po 80tys. Po sezonie kończy mi się kontrakt z Del Piero, a mimo, że ma 33 lata to nieźle sobie radzi. Napiszę, że różnica miedzy wydatkami na płace wynosi -136tys. Trochę mnie to martwi, bo nie chcem stracić zawodników nie podpisując z nimi kontraktu. Co z tego, że jestem chyba z 12 z najbogatrzych klubów na świecie skoro mam takie duże problemy. Ale teraz nasuwa się pytanie jakbym wygrał Puchar uefa i zdobył mistrza włoch to klub zdecydowałby się podwyższyć kase na płace?????? W 2008 jeszcze wracam na stadion Delle Alpi, bo obecnie kiszę sie na jakimś Olimpico, który ma pojemność ok.24tys. Proszę o pomoc i z góry dzięki.

Thefuture Partyzant

0
06.04.2007 19:33    #10
już opanowałem suytuację w klubie i róznica wynosi 80tys. Ale stan konta cały czas idzie w dół, a status finansów w klubie wynosi jest niepewny, jeszcze chamy nie chcą mi dać własnie więcej kasy na płace, a i na dodatek zero zł dostałem na transfery.

matulik Partyzant

0
06.04.2007 20:02    #11
tak, tylko ze wygrac puchar uefa to tez niejest tak hop-siup. proponuje poprosic zarzad o dodatkowe fundusze na pensje, sproboj tez wywalic niepotrzebnie sciagajacych kase w rezerwach graczy - zawsze to pare groszy.

moze ewentualnie jak ci sie konczy kontrakt to popros o nowy i wez sobie zamiast na transfery to pieniadz na pensje.

ps. swoja droga, to dziwne ze za wygranie uefa jest mniej kasy niz za dostanie sie do fazy grupowej LM.. wiec sredniakiem najlepiej dostac sie do grup LM, zdobyc 3 miejsce i grac w uefa i jeszcze wiecej kasy ;-)

Jasio11 Partyzant

0
06.04.2007 20:09    #12
Spróbuj część niepotrzebnych zawodników zwolnić za porozumieniem stron lub jeśli się da zaproponuj nowe kontrakty na gorszych warunkach czasami się zgadzają starsi gracze lub ci co nie mają pewnej pozycji w klubie.

ener Partyzant

0
07.04.2007 10:33    #13
Fudi7 zdobyłem UEFE w 2 sezonie gry zajołem w LM 3 miejsce w grupie i spadłem do UEFY tam poleciało gładko finał z Atletico Madryd wygrałem 2 - 0 dwie bramy szczelił Gotwald zajebisty napastnik oczywiście dwie z rzutu wolnego on wykonuje je jak karne !!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.