Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

reteqq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.11.2014 20:22    #7571
FM 2014, ostatnia aktualizacja od Revolution Update Team
Szukam perspektywicznego klubu z średnich i większych lig europejskich (odpadają tylko Włochy- chyba, że znajdzie się klub z małą kadrą i dopasowany do reszty wymagań)
A moje wymagania to:
- min. 1,5mln euro budżetu transferowego
- min. 3 poziom rozgrywkowy
- utalentowana młodzież
- niekoniecznie liczna kadra
- stabilność finansowa

// Edytowano 6 razy, ostatni raz 30.11.2014 o godz. 20:27

Zywo16 Partyzant

0
30.11.2014 22:20    #7572
[quote="reteqq"]FM 2014, ostatnia aktualizacja od Revolution Update Team
Szukam perspektywicznego klubu z średnich i większych lig europejskich (odpadają tylko Włochy- chyba, że znajdzie się klub z małą kadrą i dopasowany do reszty wymagań)
A moje wymagania to:
- utalentowana młodzież
- stabilność finansowa[/quote]

Nie wiem jak ma się sytuacja z Wolverhampton. Możesz zobaczyć jeszcze w 3 Bundeslidze Arminie Bielefeld.

Cajmer Partyzant

0
01.12.2014 01:29    #7573
[quote="reteqq"]FM 2014, ostatnia aktualizacja od Revolution Update Team
A moje wymagania to:
- utalentowana młodzież
- stabilność finansowa[/quote]
wydaje mi sie ze Karlsruhe byloby nie zla opcja, choc nie pamietam jak tam z $ :)

cools Partyzant

0
03.12.2014 19:03    #7574
FM 2015, najnowsza łatka 15.1.4

Szczerze powiedziawszy, nie mam pojęcia kim mógłbym zacząć. Grałem chwilę Southampton, Hoffenheim oraz Jagiellonią, ale żadna z tych karier nie przypadła mi do gustu. Potrzebuję jakiejś drużyny, która mnie wciągnie i będę mógł tam zbudować naprawdę ciekawy zespół. Co do ligi to nie mam jakichś preferencji, może to być zarówno jakaś słabsza liga, jak i jedna z czołowych. Wiem, że moje wymagania są dość mało konkretne, ale potrzebuję jakiejś kariery, która ożywi we mnie bakcyla do gry, bo od wyjścia nowego FMa nie mogę nigdzie zagrzać dłużej miejsca. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam

benefit Partyzant

0
04.12.2014 18:40    #7575
Panowie dajcie propozycje klubów z mała iloscią zawodników w pierwszym zespole, tylko nie jakies paści budżet na poziomie 5mln i w góre

gutitm Partyzant

0
05.12.2014 15:13    #7576
Panowie FM 2015 Obecnie jestem szkoleniowcem Wehrmachtu czyt. Niemiec . Ale chiałbym podjąć jakieś ciekawe wyzwanie .
Myślałem o Polskiej 1 Lidze , lub jakaś niższa liga w Angli ?
Ktoś ? Coś ?

Veritane Partyzant

0
07.12.2014 12:17    #7577
Cześć.
Totalnie nie potrafię znaleźć klubu do gry. W poprzednich edycjach wybór zawsze padał na Newcastle bądź Hoffenheim (nie pamiętam już która to była edycja, ale w którejś mieli naprawdę super skład). Teraz kiedy w końcu możemy zagrać w nowego Managera, zupełnie nie potrafię się wciągnąć w grę. Zazwyczaj wybór padał na średniaki, aczkolwiek które miały do zaoferowania jakiś faktor "X", który pozwalał na przyjemną rozgrywkę. Zapewne wiele osób jest w podobnej sytuacji co ja, dlatego bardzo proszę o propozycję jakiś klubów, które ponownie zachęcą mnie do długiej rozgrywki.

FM15.
Ligi: angielska, portugalska, niemiecka + (ewentualnie) belgijska, francuska, hiszpańska, norweska
Budżet: min. 5mln GBP
Kadra: liczna
Finanse: w miarę stabilne/ im lepsze tym lepiej
Szkolenie młodzieży: zależy mi na wysokim poziomie szkółki

Wymagania nie są jakieś wielkie, chcę jedynie by klub miał coś, co nie sprawi że po kilku meczach towarzyskich wyłączę grę.

reteqq Partyzant

0
07.12.2014 14:49    #7578
Celta Vigo dla pana powyżej. Budżet jak poprosisz o zwiększenie dostaniesz około 10mln (prezes chętnie od ręki na to się zgodzi- przynajmniej ja tak miałem). Kadra liczna i bardzo solidna (+/- na środek tabeli w pierwszym sezonie)

EFU Partyzant

0
07.12.2014 16:22    #7579
Braga z portugalskiej dla Pana dwa posty powyżej

gadom1986 Partyzant

0
07.12.2014 17:23    #7580
jaki klub polecicie z 1. ligi Polskiej. który ma fajnych grajków i stabilny budżet.

lub ciekawy zespół z Anglii League one (trzeci poziom) lub Hiszpanii 3 liga.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution