Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.08.2014 19:21    #7381
`Gekkou nie grałem ale mogę Ci polecić jeszcze AS Saint Etienne. Bogata historia , spoko prezes , super szkółka, wierni kibice
był - będzie - jest zawsze IKS!

`Gekkou Partyzant

0
23.08.2014 21:13    #7382
tak jakos to swansea mi nie pasuje ;/ do Liverpoolu mnie ciagnie ale z drugiej strony nie wiem czy nie za latwo ;/ w sumie to kazdym z polowy tabeli jest latwo jak taktyke sie dobrze dobierze , takze nie wiem co o tym myslec

piotrp504 Partyzant

0
23.08.2014 21:31    #7383
Gra ma ci sprawiać przyjemność więc spróbuj takim klubem który lubisz jak nie wciągnie to następny jak tak miałem z fm 14 zaczynałem w kilku min
Napoli, PSG ,Wolfsburg ,Stade Renis aż wpadłem na Swansea i jestem już piąty sezon i jest git
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Zymon Partyzant

0
23.08.2014 22:01    #7384
Ja jak nie wiem kim zacząć to zaczynam Chelsea albo biorę jakiś klub z polski i po 3-4 sezon odchodzę za granicę.
był - będzie - jest zawsze IKS!

`Gekkou Partyzant

0
23.08.2014 23:07    #7385
a moze przy tym zaczeciu w Liverpoolu to dac sobie jakies utrudnienie ? :) Macie jakies pomysly ?

Arbeh Partyzant

0
24.08.2014 00:56    #7386
[quote="`Gekkou"]a moze przy tym zaczeciu w Liverpoolu to dac sobie jakies utrudnienie ? :) Macie jakies pomysly ?[/quote]
Sprzedaj wszystkich i spadnij z ligi, a potem awansuj jak cię nie zwolnią.

`Gekkou Partyzant

0
24.08.2014 10:39    #7387
[quote="Arbeh"][quote="`Gekkou"]a moze przy tym zaczeciu w Liverpoolu to dac sobie jakies utrudnienie ? :) Macie jakies pomysly ?[/quote]
Sprzedaj wszystkich i spadnij z ligi, a potem awansuj jak cię nie zwolnią.[/quote]

Realne pomysly... i fajne , a nie takie z dupy jak twoj ;p

kamiLEWIZNA Partyzant

0
24.08.2014 10:55    #7388
a moze przy tym zaczeciu w Liverpoolu to dac sobie jakies utrudnienie ? Macie jakies pomysly ?

Nie korzystaj z budżetu transferowego, cały swój skład opieraj na szkółce. Innej możliwości nie widzę, żeby utrudnić grę. Swoją drogą grałem kiedyś Liverpool'em 6 sezonów. W drugim sezonie mistrzostwo Anglii, w czwartym Liga Mistrzów. Wyzwanie grając takim klubem praktycznie żadne, sam grałem nim tylko z osobistych pobudek :)

`Gekkou Partyzant

0
24.08.2014 11:00    #7389
[quote="kamiLEWIZNA"]a moze przy tym zaczeciu w Liverpoolu to dac sobie jakies utrudnienie ? Macie jakies pomysly ?

Nie korzystaj z budżetu transferowego, cały swój skład opieraj na szkółce. Innej możliwości nie widzę, żeby utrudnić grę. Swoją drogą grałem kiedyś Liverpool'em 6 sezonów. W drugim sezonie mistrzostwo Anglii, w czwartym Liga Mistrzów. Wyzwanie grając takim klubem praktycznie żadne, sam grałem nim tylko z osobistych pobudek :)[/quote]

Jesli chodzi o wyzwanie ;p Gralem niedawno Lechia Gdansk, po 3 sezonach sie tak wybilem ze skonczylem w PSG i Francji i skonczylem grac ;p
cos jeszcze ? Takze nie chce mi sie juz jakims slabiakiem zaczynac tylko zeby bylo fajnie ;p

kamiLEWIZNA Partyzant

0
24.08.2014 11:21    #7390
Jesli chodzi o wyzwanie ;p Gralem niedawno Lechia Gdansk, po 3 sezonach sie tak wybilem ze skonczylem w PSG i Francji i skonczylem grac ;p
cos jeszcze ? Takze nie chce mi sie juz jakims slabiakiem zaczynac tylko zeby bylo fajnie ;p

'Żeby było fajnie' to pojęcie względne, dla mnie granie "słabiakiem" i zbudowaniu z niego potęgi jest fajne :) Ale wiadomo ile osób tyle opinii. Więc jak Cię ciągnie do tego Liverpool'u to weź go i graj tak jak mówię bez transferów, kasę przeznaczaj na budowę obiektów młodzieżowych itd. Żeby Ci się gra nie znudziła po paru sezonach, to musisz sam sobie wyznaczać cele, np. nie przegrać na własnym stadionie w całym sezonie, stracić najmniej bramek w lidze itd.

Naprawdę nie wiem co jeszcze mógłbyś zrobić, no chyba że coś mi wpadnie do głowy to dopisze :)

Powodzenia.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution