[quote="Makaronczterojajeczny"]Miało być tak pięknie,a wyszło jak zawsze. Jak można stworzyć gniota,w którym 6 razy w sezonie,nie wygrywa się meczu prowadząc 2:0 i raz prowadząc 3:0. Jak można nagle przegrać sześć meczy z rzędu tracąc bramkę z pierwszego celnego strzału. No i wisienka na torcie. Mecze z jakimiś ogonami, w którym jest się zdecydowanym faworytem statystycznie się przegrywa,gdyż przeciwnik staje się w tym jednym meczu cyborgiem nie do ogrania. Porażki, w serii losowań na identycznych ustawieniach, przy 10 a nawet 20 losowaniach są ewidentnym dowodem,że gra znowu jest zdeterminowana i nie pozwala graczowi na grę lepszą, niż założona przez grę pozycja. Przegrałem 20 losowań gdy gra określiła zwycięstwo rywala na 8,00. Przykro mi bardzo,ale to jest żart,który psuje bardzo dobrą grę.Wygląda to tak jakby gra nie pozwoliła mi zająć lepszej pozycji niż przewidywana.[/quote]
No i bardzo dobrze ... Gra nie pozwala zajać lepszej pozycji niz przewidywana ? Nonsens ... W wersje 17 gralem Wisla gdzie w trakcie 3 sezonow udalo mi sie awansowac do polfinalu LM ... Potem bylo Podbeskidzie gdzie w 1 sezonie awans do ekstraklasy a potem wygrana ligi i gra w Lidze Europejskiej(awans z 3 miejsca z grupy LM) i po raz kolejny wygrana Ligi. Teraz gram Stomilem ... 1 sezon awans do ekstraklasy gdzie bylem notowany do pewnego spadku i teraz na polpetku sezonu sezonu jestem drugi w lidze , gdzie piec ostatnich meczy w lidze to 4 remisy i porazka a tak to same wygrane i jeden remis ... Dolek formy jest normalny , to ze druzyna , ktora piastuje ostatnie miejsce zagra na wyzynach swoich umiejetnosci to normalne ... Trzeba wiedziec , jak reagowac na boiskowe wydarzenia , trzeba wiedziec , gdzie druzynie nie idzie , zmienic trening przed meczowy , skupic sie na przeciwniku , i zmienic drobnostki w taktyce ... Jezeli z automatu lecisz podstawa 11-stke i nie zmieniasz taktyki a w trakcie meczu idziesz do kuchni i odgrzewasz sobie kolacje w mikrofalówce a nie reagujesz na to co sie dzieje na boisku to sie nie dziw ze wyniki sa jakie sa ... Moze i w wersji 15 czy 16 wystarczyla jedna taktyka i fajne transfery aby duzo osiagnac szybko i łatwo... Teraz jest trudniej , i bardzo fajnie bo gra nie jest nudna . Ja Stomilem teraz , gdzie sklad jest szczerze powiem nijaki bo niema pieniedzy ale udalo sie madrym zarzadzaniem i ogolnym patrzeniem jak przeciwnik gra dojsc do tego jak z meczu cos wyciagnac , nawet przegrywac do przerwy 0:2. Jezeli takie cos , nie sprawia Ci radosci w grze , sciagnij sobie pirata w wersji 2014 , zainstaluj patch 1.1 i korzystaj z killer rogow i se wygraj Radomiakiem Radom LM w 3 sezonie .
Najnowsze posty