dla kogo?

jany Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.07.2007, 10:43    Pytanie
witam. mam pytanie dotyczące przydzielania obywatelstwa w polskiej lidze. wiadomo pilkarz może otrzymać polskie obywatlestwo po 3 sezonach spędzonych w polskim klubie. moje pytanie jest takie: czy każdy pilkarz może je dostać (czyli czy np hiszpan, irlandczyk) czy dotyczy to wyłącznie piłkarzy spoza UE. z góry dzięki, pozdrawiam ;)

Cannigia10 Młody aktywista

0
09.07.2007 10:45    #1
Ja myslę, ze kazdy zawodnik ktory gra dostatecznie długo w Polsce. Miałem tak w przypadku sprowadzenia jednego Hiszpana w Korony Kielce(zawodnik z rezerw). Po 3 chyba latach dostał obywatelstwo a później dostawali je też inni zawodnicy niekoniecznie z UE.

Użytkownik uznał post za pomocny

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.07.2007 10:54    #2
każdy piłkarz może otrzymać polskie obywatelstwo po 3 latach gry w polskich klubach bez względu na jego narodowość

Użytkownik uznał post za pomocny

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
09.07.2007 12:16    #3
Hmm chyba zacznę dawać bany, za nieodpowiednie nazywanie tematów.

Dostać może każdy, niezależnie od rasy, narodowości, płci i wyznania.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.07.2007 12:30    #4
Z tego co zauważyłem, grając w róznych ligach (większość w krajach UE), to nowy paszport dostanie piłkarz z kraju nie UE. Będąc we Włoszech, czy w Niemczech po pięciu latach paszporty dostawali Brazylijczycy, Argentyńczycy itp, ale Hiszpanie, Anglicy czy Polacy już nie. W Polsce podobnie, po trzech latacho nową narodowość dostawali Serbowie, Rosjanie, Ukraińcy, Kolumbijczycy, ale Czesi już nie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution