decyzja do jutra

tabalugg Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.06.2007, 10:59    Pytanie
witam,wysłałem ofertę klubowi ,bla bla bla... i oni odpisują,że nie i że jest wiele klubów zainteresowanych i nie będą robic pochopnych decyzji tylko dlatego że jeden z zainteresowanych klubów ustalil termin decyzji.Czy jeśli jakiś klub mi przyśle ofertę z decyzją do jutra,to ja mam taką opcję żeby też odpowiedzieć że nie będę podejmowasł decyzji ? bo jak narazie się nie spotkałem z czymś taskim

tabalugg Młody aktywista

0
23.06.2007 22:55    #10
Nie wprowadzili,źle zrozumiałeś ;) mi nie chodzi o opcję odłożenia decyzji tylko odrzucenia z powodu tego że zaintersowany ustalił datę odpowiedzi

SyZtem Przodownik pracy

0
23.06.2007 22:57    #11
Sorry. Zwracam honor, rzeczywiscie zle zrozumialem. Moj bład.

Kris de la Med Partyzant

0
23.06.2007 23:16    #12
Jak dla mnie opcje interakcji w tej grze sa mocno niedopracowane. Choć w sumie to początki jednak robi się coś na serio, albo wcale ;)

A co do odrzucania decyzji to niestety jest to nagminne. Grając nie ma praktycznie możliwości zakupić zawodnika żądajac od jego klubu natychmiastowego rozpatrzenia oferty. Wiadomo, że gra w ostatnich dniach okienka zwalnia i daje nam taką mozliwość sztucznie, jednak ciekawie byłoby wywrzeć presję na zespole, lub szybko podkupić zawodnika jeśli nasz rywal również ma zamiar po niego sięgniąć :}

Mam nadzieję, że w 2008 będzie lepiej.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution