Czyżby kolejny bug...?

dscorp Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.03.2007, 00:30    Pytanie
Znalazłem mały błąd w FMku... mianowicie:
Przejąłem zespół, który na jesień dość niespodziewanie zajmował przedostatnie miejsce w tabeli, przeprowadziłem dobre transfery jednocześnie wyciągajac klub z długów. Wygrałem 2 mecze, jeden zremisowałem wyprowadzając klub z miejsca w strefie spadkowej a mój zarząd jest usatysfakcjonowany a ja oscyluje między managerem o posadzie bezpiecznej a zagrożonej... A tak poza tym, to przy golu samobójczym pojawił się komentarz z sugestią, iż była to bramka ze spalonego heh ;p

Stryju Młody aktywista

0
26.03.2007 00:34    #1
1 Może zarząd miał w planach wyższe miejsce :P

2 To ze spalonym to błąd :P

Czyli nowe bugi ;)

dscorp Partyzant

0
26.03.2007 00:43    #2
Heh no tak, chcieli przyzwoitego miejsca, ale z prostej matemtyki wynika, że po trzech meczach nie mogę się przedostać do miejsca w górnej części tabeli jeśli dzieli mnie od niego kilka, kilkanaście punktów ;p jak już jesteśmy przy bugach to koledze zamiast się polepszyć baza treningowa się pogorszyła, dopiero przy drugiej prośbie do zarządu uległa pozytywnej zmianie. Hehe gramy w Bułgarii wiec moze tam się takie cyrki dzieją, że jakaś firma spartoli robotę- nie wiem ;p

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
26.03.2007 09:29    #3
bugi jak nic.ja mialem cos takiego.boruc w meczu towarzyskim mial grac 45 min.takie mial ograniczenie.u mnie zagralk nie cale 46 min. bo zdjalem go zaraz na poczatku 2 pol. i po meczu przyszedl komentarz o wscieklosci jego menadzera gdzyz nie slucham jego wskazowek.bez przesady ta minuta go chyba nie zbawila.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.