Bugi

mascherano Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.12.2006, 16:06    Pytanie
chcę kupić do wigan dusana baste który jest wart 2 mln euro a mnie scout powiedział że można go wyciągnąć z belgradu za 8-10 mln euro !!!!!!!!!!!!!!!!!
szok

aha jak zrobić że jak piłkarz nie dostaje pozwolenia na pracę to jak go wypożyczyć do klubu np z hiszpanii.?????????

111esede Młody aktywista

0
02.12.2006 22:59    #10
Seju: Mozliwe ale z drugiej strony nie wiemy tak naprawde ile dostaja tej kasy z pamiatek,
druga sprawa to ze posiadajac taki klub oszczedzaja na wysylaniu scoutow nie tylko do Polski ale tez do krajow o ktorych Twoj klub ma duza wiedze.

Po trzecie czy naprawde wydatek rzedu 0,5mln PLN jest duzym wydatkiem dla Liverpool'u?
Moze pamiatki etc pokrywaja akurat te 0,5mln - zauwaz ze przeciez jezeli gralbys z Liverpoolem zapewne mialbys komplet publicznosci czyli ze wiele osob przyszlo ogladac wlasnie ich a nie Twoja druzyne. One tez zapewne kupowalby pamiatki.
A teraz skoro wychodza na "0" a dodatkowo maja wiedze o zawodnikach z regionu plus zagwarantowane prawo ostatniej oferty do uzdolnionych zawodnikow to czemu mieliby nieskorzystac?

tuptus Młody aktywista

0
02.12.2006 23:11    #11
Liverpool Cię zaprosił do współpracy dla prawa pierwokupu Twoich graczy zapewne. Nic nadzwyczajnego :P.

harry001 Partyzant

0
02.12.2006 23:12    #12
ja gram legia 4 sezon i nie przyszla mi zadna oferta z zadnego kraju na tamat klubu patronackiego!? powiedzcie dlaczego?!

111esede Młody aktywista

0
02.12.2006 23:20    #13
Harry001: bardzo mozliwe ze przyszla tylko ze zarzad jej nie przyjal, zreszta jak wejdziesz w "siedzibe zarzadu" bedziesz mial ze zarzadu uwaza ze taki klub jak Legia nie powinnien miec klubu patronackiego. Ale jak juz wczesniej w suflerze stwierdzilismy czasem moze sie zdarzyc ze jednak mimo tego przyjmie jakas oferte... w Twoim przypadku jak widac tak sie narazie nie stalo... aha no chyba ze patche poprawil to i kiedy zarzad nie chce klubu patronackiego to faktycznie zadnej oferty nie przyjmuje...

Tuptus: tylko ze tutaj chodzilo czy to faktycznie realistyczne zachowanie...

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
03.12.2006 11:21    #14
tuptus
Nic nadzwyczajnego?
Czy slyszales zeby w rzeczywistosci Wisla, Legia, czy Lech wspolpracowany np z Liverpoolem?
Ale juz mniejsza z tym, niech wspolpracuje. Tylko w klauzuli nie mam "pierwokup zawodnikow z klubu Lech", tylko "wysylanie zawodnikow, ktorzy nie otrzymaja pozwolenia..." Jestem ciekawy czy kiedys kogos mi wysla.
Jeszcze jedna wiksa: mam napisane, ze raz do roku Liverpool rozegra ze mna mecz towarzyski i pieniadze dostanie Lech. Zaproponowalem sparing, oni przyjeli i... po dwoch dniach "sparing Lech - Liverpool odwolany" i juz sie nie chca zgodzic :)

111esede Młody aktywista

0
03.12.2006 13:08    #15
Seju: hmmm dziwne... jak widac i ten modul gry wymaga dopracowania :)

tuptus Młody aktywista

0
03.12.2006 14:47    #16
Seju: Jeśli odnosisz sukcesy to nierealistycznym byłoby nie dostać dobrego patrona. Ja przed chwilą doszedłem do półfinału ligi mistrzów (odpadłem dość nieszczęśliwie :P), za klub nadrzędny mam Cheslea, i co, to też jest nierealistyczne? :P

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
03.12.2006 18:24    #17
A kto powiedzial,ze odnosze sukcesy?? Jak podpisalem umowe z Liver, to bylem 11sty w lidze ;] (Pierwszy sezon). Po drugie-przeczytaj uwaznie moj poprzedni post. Chodzi mi o konsekwencje umowy z patronem, a nie o realistycznosc jego istnienia ;]

tuptus Młody aktywista

0
03.12.2006 20:21    #18
A, to zmienia postać rzeczy :P. Hmm, wiesz- to jest bardziej nierealistyczna głupota klubów nadrzędnych, że dają się wpychać w takie układy. To pewnie jakaś szara sieć Kaczyńskich. Chociaż jest też to prawo pierwokupu...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution