Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

LuaLua. Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam tak samo, w ostatnich 2 tygodniach grałem 112 godzin i nie mam żadnego osiągnięcia (0 of 105) 0%
a wygrałem bundesligę i LM, miałem świetnych grajków.
Jak z tym u was na steamie?

ramos.a Partyzant

21.11.2012 17:42    #2062     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
[quote="Golkas"]Skąd oprócz steama mozna sciagnac patch dajcie lin plisss!!! MAm dosyc tych bledów[/quote]

Steam -> Biblioteka -> FM 2013 -> Właściwości -> zakładka aktualizacje -> zawsze aktualizuj

Jeżeli dalej Ci nie chce pobrać to znaczy, że grasz na piracie.
Hala Madrid! Hala Raúl!

http://www.youtu(...)BAoglxLQ

dzikidingo Partyzant

21.11.2012 17:34    #2063     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
A co? Masz problem z automatycznym pobraniem przez steama?

cuba1986 Partyzant

21.11.2012 17:26    #2064     Sufler - Problemy techniczne - fm 2013 xml parsing error!
[quote="McMoney"]Chyba niedokładnie szukałeś.

[quote="Bolson"]1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2011 i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2011fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.

Serio, było tysiąc miliardów tematów o tym, wyszukiwarka nie gryzie.[/quote][/quote]

Dziękuję za odpowiedz jednak rozwiązanie nie przyniosło należnego rezultatu:
http:(...)7nokxtz/

System nie pozwala mi dodać tego rozszerzenia --reset_preferences, podnosząc, iż jest to błędne. Chyba, że błąd leży po mojej stronie, ale starałem się postępować zgodnie z podaną instrukcją. Stworzyłem skrót do fm.exe (prędzej nie istniał - uruchamiałem grę przez steama) i prawym kliknąłem na właściwości, resztę widać na załączonym obrazku.
Czy na pewno rozwiązanie z fm11 będzie funkcjonować również w wersji 13? Grając w fm12 nie miałem tego problemu, a systemu od tamtego czasu nie zmieniałem. Zresztą dopiero co przed instalacją 13 usunąłem fm12.
Czy jest może jeszcze jakieś inne rozwiązanie?

Golkas Partyzant

21.11.2012 17:19    #2065     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Skąd oprócz steama mozna sciagnac patch dajcie lin plisss!!! MAm dosyc tych bledów

kajn Partyzant

21.11.2012 13:11    #2066     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
steam automatycznie pobiera uaktualnienia

Golkas Partyzant

21.11.2012 13:08    #2067     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Jak ściągnąć przez Steama patch??? do fm 2013

gierus007 Partyzant

21.11.2012 11:06    #2068     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Na steamie powinno cie się automatycznie ściągnąć

SoBu95 Partyzant

Witam, rozpocząłem grę Śląskiem w FM 2013, tryb normalny (tzn, ten który był w każdej wcześniejszej wersji). Wszystko w porządku do 1 meczu...REZERW! Ustawiałem aby rezerwami zajmował się asystent, on niby je prowadzi, ale czemu ja muszę wybierać wyjściowy skład, oraz oglądać ten mecz?!

Wersja 13.1 (chyba najnowsza, bo na steamie nic nie chciało się aktualizować...)

Nie wiem czy było tak na 13.0 bo grałem w Anglii i tam tak nie było..

Myślałem że to tylko jest przez zamieniony plik (dodający III Polską ligę) zacząłem z domyślną bazą danych, ale nic to nie dało :(

Mlodzian1990 Partyzant

Witam!
Mam problem ze Steamem. Kupiłem kod na stronie (na stronie z grami, nie allegro). Zarejestrowałem się, pobrałem FM'a, gram online cały czas, dodałem sobie znajomych. I oni nie widzą mojego rankingu w FM (a ja również nie widzę swojego). Osiągnięcia ich widzę, a rankingu swojego nie mogę podejrzeć cały czas. Wchodzę w rankingi, klikam coś tam "total" i wyskakuje mi tylko dwóch moich znajomych ;/ Ma ktoś jakąś rade na to? Antywirus blokuje, czy może firewall? Czy może jakieś złe przekierowania portów w steamie, czy po prostu kupiona gra (jako kod) jest inna niż gra pudełkowa i ja nie mam możliwości podejrzenia swojego rankingu ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution