Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

arvanis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jakiś czas temu miałem podobny błąd. Nagle zorientowałem się, że nie mam historii ligi, historii pozycji zespołów, historii moich trofeów itd. Przekopałem wszystkie strony o FM-ie i na jednym z zagranicznych forów znalazłem odpowiedź:
1. W trakcie Twojej rozgrywki musiałeś usunąć plik tymczasowy, tworzony przez grę na czas Twojej aktywności w ramach określonego sejwa. Sposobów usunięcie tego pliku może być mnóstwo, jednak najczęściej spotykane i najbardziej prawdopodobne było użycie Odkurzacza, CCleanera albo innego TuneUpa, która sprzątają dysk, usuwając przede wszystkim różnej maści tempy.
2. Nie da się tego naprawić. Jedynym, co możesz zrobić, jest wczytanie sejwa, w którym historia ligi jest i grać dalej. Tamten sejw jest już do wyrzucenia. Niektórzy sugerowali, że można próbować odszukać plik tymczasowy z jednego sejwa do drugiego, ale:
a) jeśli sejw jest zbyt odległy w czasie od popsutego, historia nie będzie się zgadzać i kto wie, czy nie zabugujesz sobie gry jeszcze bardziej;
b) jeśli sejw jest blisko w czasie popsutego sejwa, to chyba można odżałować te 2-3 mecze i po prostu grać na starszym, ale sprawnym sejwie, hm?

Zdarza się. Ja musiałem wczytać sejw sprzed kilku miesięcy, bo sobie nie przyuważyłem, że od jakiegoś czasu nie rotowałem zapisami i wszystko szło do jednego pliku.

A. I jeszcze jedno. Spójność gry ze Steamem nie ma tu żadnego znaczenia, a debugując ją przez klienta tylko sobie dołożycie roboty, bo gra kasuje wtedy loga klubów, twarze zawodników i fake'uje reprezentacje Niemiec.

synek21 Partyzant

Witam,

Nagle mam taki sam problem. Na innym forum napisano mi że może to być źle zrobione uaktualnienie bazy, które wczytałem podczas rozpoczęcia nowej rozgrywki. Sprawdziłem spójność ze steam i jest wszystko w porządku. Czy warto wyczyścić FM-a ze steama i wgrać go ponownie? Czy jest szansa odzyskać to bez rozpoczynania nowej rozgrywki?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

14.10.2014 11:21    #1013     Sufler - Inne - wyzwanie awansów
Cześć, proszę o podpowiedź gdzie mam napisać żeby na steamie odblokowała mi się opcja "angielski bohater", gram od najniższej ligi angielskiej zdefiniowanej w podstawowej wersji gry, a teraz walcze o mistrza Anglii ale wyzwanie brzmi awansuj z najniższej do najwyższej ligi angielskiej a nie wygraj PL zaczynając od najniższej ligi. Fajnie byłoby mieć takie wyzwanie odblokowane :)

FM13

raca Partyzant

09.10.2014 15:17    #1014     Sufler - Problemy techniczne - Problem z DirectX'em?
Witam, jakiś czas nie grałem już w FM'a i postanowiłem sobie rozpocząć nową karierę. Więc postanowiłem ponownie zainstalować grę, fakt że FM2012 i wiem, że zbliża się premiera (lub już wyszedł) 2015 :P
Instalacja przebiegła pomyślnie jednak odpalanie gry już nie (instalowałem za pośrednictwem Steam). Chodzi o to, że jak kliknę w ikonę FM z pulpitu to wyskakuje okienko ze Steam ( http://postimg.org/image/kdrz55ddf/ ) po ładowaniu znika jednak gra się nie uruchamia.

Domyślam się że może to być problem z DirectXem bo próbowałem już go instalować / aktualizować i wyskakiwały błędy.
Komputer jest świeżo po formacie (no góra tydzień). Przed formatem FM działał normalnie jednak długo w niego nie grałem ale od ostatniego grania formatu nie robiłem bo miałem folder z plikami SI>FM2012 w Dokumentach.

Wiecie co może być problemem?
Dzięki! :)

Budziu Partyzant

[quote="kell1987"]a jeśli można wiedzieć to z kim współpraca i czy wersja pudełkowa czy steam?[/quote]

w poprzednich latach była wersja pudełkowa oraz wersja z samym cd-keyem, mogę się mylić ale chyba dobrze pamiętam :D

kell1987 Partyzant

a jeśli można wiedzieć to z kim współpraca i czy wersja pudełkowa czy steam?

student137 Partyzant

na steamie jak zwykle drogo, na gram.pl da sie jakos tanio wyrwac. Czy Cmrev będzie robić jakieś preordery? czy kupować juz teraz?

Klakax Partyzant

Elo, wiadomo już kiedy zacznie się beta nowej części FM'a? I czy zakupując klucz z takiego sklepu jak G2A zostanie również wysłany mi klucz dostępu do bety? Czy grę muszę koniecznie zamówić przez Steam?

ilumin Partyzant

Po reinstalacji nie dodawałem żadnych nowych plików ani baz danych. Steam sam pobrał uaktualnienia przed pierwszym włączeniem gry i to tyle. Macie jeszcze jakieś pomysły?

rafkos7732 Partyzant

03.10.2014 17:39    #1020     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Szukam osób do gry w FM 14 i później kontynuacja w FM 15 jak cos pisac na steam [ExpressPOL] Rafi preferuję angielską lige premier ligue czy jakoś tak

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.