Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

veles88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="ndz"]Za wysoki trening Veles, stąd tyle kontuzji. Piłkarze Ci się nie skarżyli na zbytnie obciążenia treningowe?[/quote]

Każdy był zadowolony z treningu, w Fm2014 nie było takich problemów może parę zawodników było niezadowolonych ale to przez to za mieli profesjonalizm poniżej 10 i musiałem im obniżyć obciążenie treningowe.

Ataru Partyzant

Ech, strasznie zawiodlem sie na tym fmie, jest okrutnie meczacy, gram od czasow CM01-02 i z dzika radoscia zawsze oczekiwalem kolejnego FMa, a w tym roku naprawde pierwszy raz jestem zawiedziony. I to tak calkowicie. Raczej nie narzekalem jaka ta gra jest zla, jakie ma bledy, bo wiekszosci nie doswiadczalem i generalnie to odbieralem to jako marudzenie, bo dostawalismy mniej-wiecej dobra gre. I zawsze mniej lub bardziej bylem zadowolony, dostawalem i nie moglem sie oderwac. Odpowiednio wczesniej konczylem z poprzednia wersja zeby znow sie ucieszyc nowym produktem, w tym roku... zero magii, zero miodnosci i ma sie ochote wlaczyc ikonke z czternastka. To pierwszy raz gdy nastapila u mnie taka reakcja.

W zasadzie to trudno mi powiedziec co mi tak naprawde nie pasuje, ale odnosze wrazenie, ze wszystko po trochu. Interfejs to jest absolutna kleska, cos nie do wytrzymania. Pierwszy raz odczuwam brak ochoty na wlaczanie gry po raz kolejny. Gralem trzy kariery, druzyna z drugiej ligi rumunskiej, Legia i Realem, ani razu nie poczulem tej magii. I jestem przerazony, bo choc bledy beda poprawione to zupelnie nie o nie mi chodzi. Poprawione beda detale, a gra mnie zwyczajnie irytuje.

Wiec ja tak personalnie proponuje kazdemu wstrzymac sie z zakupem zanim nie przekona sie jak to wyglada, choc zdaje sobie sprawe, ze w wiekszosci czytaja to miejsce maniacy. Mam wrazenie, ze tworcy skupili sie zupelnie nie wiem na czym, bo na pewno nie na miodnosci i radosci czerpanej z gry. Sluchaja sie tych fanatykow, ktorzy koniecznie chca wylapac jakis detal przez ktory gra dla nich staje sie nieznosna i o tym marudza 3 miesiace (i dobrze, ze oni istnieja, gra dzieki temu jest znacznie lepsza) ale nie zauwaza, ze najwazniejsza jest radosc czerpana z gry. No i w koncu - czemu probowac cos robic na sile "nowoczesnego", co tylko bedzie ludzi irytowac? Nastepne beda skaczace kuleczki po ekranie, z jednej strony odpuszczaja sobie animowanie niektorych irytujacych rzeczy, z drugiej dorzucaja animacje innej, jak bardzo to jest glupie to pojac tego nie jestem w stanie, naprawde. Przestaniemy was irytowac tym, ze trzeba czekac pol roku az sie rozsuna wszystkie statusy to pieprzniemy wam cos, co zabierze wam czas w innym miejscu. Cholera, no naprawde, tyle madrych lbow tam siedzi, a kazdy z nich skupia sie na detalach zamiast zajac sie tym co na wierzchu.

Jedyna szansa na to, ze sie do pietnastki przekonam jest to, ze bardzo cenie sobie Monty Pythona i to abstrakcyjne poczucie humoru tworcow byc moze bede w stanie docenic :)

Taka drobna opinia co do generalnych wrazen z gry. Co do detali - zadnego crasha nie bylo u mnie, zadnych problemow widocznych na pierwszy rzut oka poza tym, ze druga liga rumunska wydaje mi sie okrutnie przegieta. Moze to wrazenie tylko, ale zbyt wielu naprawde kozackich grajkow, w porownaniu z naszym drugim poziomem rozgrywek (pominmy idiotyczne nazewnictwo), i albo to kwestia researchu, albo ich druga liga naprawde jest lata swietlne przed nasza druga liga. Czego zreszta nie wykluczam.

Nascimento1998 Partyzant

W moich manifestach można zaobserwować takie oto "dziury': http://imagi(...)xT4I.jpg

Nie oznacza to jednak, że źle wklejam screeny, lecz dzieje się to, kiedy korzysta się z przeglądarki Firefox, na przykład na Chrome wszystko wygląda normalnie i takich odstępów już nie ma.

Piszę to, ponieważ nie każdy czytający moje manifesty zdaje sobie sprawę z tego błędu, a może myśleć, że po prostu nie dbam o estetykę swoich wpisów.

Jeżeli ktoś miał podobny problem, albo zna odpowiedź na to pytanie, proszę o radę.

Pozdrawiam!

kell1987 Partyzant

30.10.2014 19:09    #2914     Sufler - Edytor - Edytor FM 2015
szkoda słów na takich ludzi, tymbardziej, że on sam nawet chyba nie wie co napisał i chyba sam ma problemy z czytaniem, a także z pisaniem ze zrozumieniem

student137 Partyzant

ustawiłem sobie atrybuty trenerskie na absolutne zero aby powoli zdobywać uprawnienia i tu pojawia się problem. Przez cały sezon próbowałem wymusić wysłanie mnie na kurs trenerski, ale ciągle mi dają info że potrzebny jestem na treningach, ok dobra mają rację ale nie dali mi nawet w wakacje się pouczyć :)

romantico Partyzant

[quote="BeKaSiak"]To jest kpina z tymi kontuzjami....[/quote]

Co roku ten sam problem. I zaraz bedzie wpis "znawcoff", ze to nie blad, po prostu ludzie grac nie umieja. Zaraz wyskoczy Gietz ze swoimi kalkulacjami, madianami i czyms tam jeszcze udawadniajac ze wszystko jest w porzadeczku.

BeKaSiak Partyzant

też mam problem z kontuzjami 2 bramkarzy mi wyrzuciło i to po 7 miesięcy, w ogóle praktycznie wszystkie kontuzje które się zdarzają są albo po 6 tyg. albo 7 miesięcy.

Jero Partyzant

Siemanko

Jeśli chodzi o wrażenia z bety, to chyba jednak poczekam na wersję z 7.11.2014, bo wyniki hokejowe mnie delikatnie zniechęcają... Problem dotyczy głównie ligi, w której się gra, w innych wygląda to lepiej. Zacząłem karierę jako bezrobotny bez licencji i amatorskim doświadczeniem piłkarskim (tak w miarę realnie ;)). Po tygodniu zwolniło się miejsce w Hyde w Skrill North. Pierwsze trzy mecze ligowe to wyniki: 6:1 u siebie i 5:2, 10:1 na wyjazdach! Mój napastnik ma 8 goli w 3 spotkaniach, skrzydłowy 3 gole i 10 asyst! Inne mecze w lidze kończą się zwykle wynikami 4:2, 5:1 itd. Wiem, że problem jest ogólnie znany, ale frustruje mnie to, bo z takim doświadczeniem nie powinno się wypuszczać takiego bubla. Podobnie rzecz miała się już w 14stce jeśli się nie mylę - też w becie na samym początku wyniki były jak z hokeja. Jeśli chodzi o interfejs muszę przywyknąć, póki co ciężko.

Pozdro

Timomaas Partyzant

[quote="romantico"][quote="Timomaas"][quote="romantico"][quote="tim"]Chyba moderator powinien coś w końcu zrobić z romantico i makaronem. Już nie chodzi o jakość ich wpisów, ale o to, ile razy można powtarzać to samo. "Nie kupię gry, niech mi Gietz da", "pożyteczni idioci", "gra ma pełno błędów". Ciągle mielenie tego samego i zaśmiecanie dyskusji.[/quote]

Drogi Tim jezeli chcesz byc dym..y przez SI to kupuj- w Twoim przypadku to dym..ko sie zaczelo. Niestety SI kiepsko mi przy okazji FM14 dups.. grzmotnelo na moj koszt -wiec na drugi raz niech zasluza. Stac mnie na kupienie pelnej wersji, chcialem tylko dostep do bety, by udowodnic swoje racje, ale jak to problem do nieprzeskoczenia to poczekam na demo. Pewnie ludzie Twojego pokroju nie zauwaza tego co wtedy napisze o bledach, bo ja skupiam sie na logice gry a nie by bezmyslenie klikac "next day". Pozdrawiam Cie cieplutko TIM.[/quote]
Skoro Cię stać na kupienie pełnej wersji, to może kup, sprawdź i potem się wypowiadaj, bo jak do tej pory to swoje opinie o FM15 opierasz na zeszłych edycjach gry. Jaki to ma sens? Żaden, więc może daj sobie spokój, aż wyjdzie demo i wtedy dołączysz, bo wreszcie będziesz wiedział o czym piszesz. A żebranie o kluczyk było mega słabe i żałosne.
Pozdrawiam[/quote]

Dupczenie Was przez Si też jest słabe i żałosne, ale tego nie oceniam :-)[/quote]
Ale to nie Twoja dupa, więc co się martwisz?:)

romantico Partyzant

[quote="Timomaas"][quote="romantico"][quote="tim"]Chyba moderator powinien coś w końcu zrobić z romantico i makaronem. Już nie chodzi o jakość ich wpisów, ale o to, ile razy można powtarzać to samo. "Nie kupię gry, niech mi Gietz da", "pożyteczni idioci", "gra ma pełno błędów". Ciągle mielenie tego samego i zaśmiecanie dyskusji.[/quote]

Drogi Tim jezeli chcesz byc dym..y przez SI to kupuj- w Twoim przypadku to dym..ko sie zaczelo. Niestety SI kiepsko mi przy okazji FM14 dups.. grzmotnelo na moj koszt -wiec na drugi raz niech zasluza. Stac mnie na kupienie pelnej wersji, chcialem tylko dostep do bety, by udowodnic swoje racje, ale jak to problem do nieprzeskoczenia to poczekam na demo. Pewnie ludzie Twojego pokroju nie zauwaza tego co wtedy napisze o bledach, bo ja skupiam sie na logice gry a nie by bezmyslenie klikac "next day". Pozdrawiam Cie cieplutko TIM.[/quote]
Skoro Cię stać na kupienie pełnej wersji, to może kup, sprawdź i potem się wypowiadaj, bo jak do tej pory to swoje opinie o FM15 opierasz na zeszłych edycjach gry. Jaki to ma sens? Żaden, więc może daj sobie spokój, aż wyjdzie demo i wtedy dołączysz, bo wreszcie będziesz wiedział o czym piszesz. A żebranie o kluczyk było mega słabe i żałosne.
Pozdrawiam[/quote]

Dupczenie Was przez Si też jest słabe i żałosne, ale tego nie oceniam :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution