Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zielonygolab Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.11.2014 07:35    #2771     Sufler - Dodatki do gry - Liga Gibraltaru
Witam,

Mój problem polega na braku możliwości gry w w/w lidze. Po pobraniu dodatku (oficjalnego) z ligą Gibraltaru i uruchomieniu gry, wyborze lig, profilu gracza, gra zamraża się i nie mam możliwości rozpoczęcia rozgrywki.

Uruchamiałem grę kilka razy, restart kompa, steam i sprawdzanie spójności plików nic nie dało. Problem cały czas występuje. Gram w najnowszą wersję 15.1.3.

damian2323 Partyzant

15.11.2014 03:14    #2772     Football Manager - Kącik graficzny - Dodatki do fm15
Witam serdecznie ,

Mam problem gdyż wgrałem wszystkie dodatki nowe do FM15 i na ich miejscu nie mam kompletnie żadnej grafiki ( ani nowej ani starej )
Co mam z tym zrobić ?

Lukkas10 Partyzant

Marto, dziękuję, że rozwiązałaś problem kolegi @slowinioRTK ;)

@ziomalinho7

enjoy! :)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

kell1987 Partyzant

[quote="barciol"]http://i58.tinypic.com/zj6ryd.jpg

Tak konkretnie wygląda ten błąd, który mi wyskakuje. Okazuje się, że problem pojawia się nie tyle przy przeprowadzaniu rozgrzewki w trzecim meczu bez zapisu, co ogólnie w trzecim kolejnym meczu od włączenia gry.[/quote]

a sprawdzales spojnosc plikow na steam?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
14.11.2014 23:50    #2775     Football Manager - Ogólna dyskusja - Recenzja
Mam problem ze zrobieniem screenów, nie mam siły już dziś nad tym myśleć, więc recenzja ukaże się dopiero jutro. Tak do wiadomości :)
twitter.com/Ceyvol

barciol Partyzant

http://i58.tinypic.com/zj6ryd.jpg

Tak konkretnie wygląda ten błąd, który mi wyskakuje. Okazuje się, że problem pojawia się nie tyle przy przeprowadzaniu rozgrzewki w trzecim meczu bez zapisu, co ogólnie w trzecim kolejnym meczu od włączenia gry.

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
14.11.2014 18:36    #2777     Sufler - Porady do gry - Flaga zamiast herbu reprezentacji
A wiem. Otóż problem tkwi w pliku graphics.fmf. Tu masz odpowiedni logopack: http://www21.zip(...)ile.html
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

magic10rm Partyzant

[quote="robal15"]

@magic10rm, który sezon? Twój skład jest bardzo eksperymentalny... czyżby wszyscy byli kontuzjowani?[/quote]

To były KMŚ, nie wziąłem Bale, CR, Benza i Marcelo, żeby odpoczeli. Iker był kontuzjowany.
Kontuzji mam całe mnóstwo, czasem po 3 na mecz. Ale zazwyczaj 1-2.
Medyków mam bardzo dobrych, natężenie treningu przeciętne, piłkarze poniżej 90% kondycji nie wchodzą na murawę...
SI mówi, że to nie bug. A ja mówię, że tak :) - gram w tą grę od CM4, czasem problemy z kontuzjami były, ale nigdy aż tak.

Pikawa Artysta Rewolucji

[quote="realista_9"]Miałem problem z FM otóż lekko sie zacinał ale sytuacja opanowana można grać:)
I pierwsze wrazenia bardzo dobre , dlatego nie rozumiem niektorych FM-maniaków dlaczego tak narzekaja:)
Zaczałem Legia 3 transfery przemyslane dobry dobór składu taktyki i gra sie naprawde przyjemnie co dało mi LM (faze grupowa)
a w lidze na 7 kolejek 5 zwyciestw i 2 remisy bilans bramek 20 do 8 straconych...
Gra narazie mi sie podoba choc po przeczytaniu opini graczy bylem zdziwiony i zniechecony lekko:)
Uwazam ze gracze którzy narzekaja zle dobieraja sklad i taktyke :) ogolnie trzeba troche pomyslec i jest ympatycznie:) POZDRO![/quote]
Kiedy skończysz oceniać grywalność FMa na podstawie odnoszonych przez Ciebie sukcesów to napisz znów! :D
Narzekam na obecną wersję, a mimo to prowadzona przeze mnie Legia doszła do fazy grupowej LM bardzo gladko. W lidze po 7 kolejkach nie zanotowała porażki. Co z tego? Jednak rozumiem to, że niektórych mogą kręcić bramki zdobywane tylko z różnych czy tylko po wypluciu kolejnej piłki przed siebie przez bramkarza byleby wygrywać...
.

dyzioakaliryczny... Partyzant

[quote="realista_9"]Miałem problem z FM otóż lekko sie zacinał ale sytuacja opanowana można grać:)
I pierwsze wrazenia bardzo dobre , dlatego nie rozumiem niektorych FM-maniaków dlaczego tak narzekaja:)
Zaczałem Legia 3 transfery przemyslane dobry dobór składu taktyki i gra sie naprawde przyjemnie co dało mi LM (faze grupowa)
a w lidze na 7 kolejek 5 zwyciestw i 2 remisy bilans bramek 20 do 8 straconych...
Gra narazie mi sie podoba choc po przeczytaniu opini graczy bylem zdziwiony i zniechecony lekko:)
Uwazam ze gracze którzy narzekaja zle dobieraja sklad i taktyke :) ogolnie trzeba troche pomyslec i jest ympatycznie:) POZDRO![/quote]

A czy w meczu twoi zawodnicy stosują prostopadłe podania,przeprowadzane są akcje środkiem pola ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution