Flaga zamiast herbu reprezentacji

 Tom88 Partyzant

Postów: 251
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 18.09.2006
Skąd: Kraków
Poziom ostrzeżeń: 0

0

14.11.2014, 15:51    Pytanie
Pobrałem ten megapack http://www.logo-(...)os-fm15/ i wszystko fajnie tylko jak zrobić żebym miał flagi pod zdjęciami zawodników i meczach reprezentacji a nie herby. Nie mogę nigdzie znaleźć folderu z herbami żeby go usunąć a w folderze Nation są flagi normalne

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.11.2014, 15:58

 leschqo Wiceminister Kultury

Postów: 612
Grupa: Moderator
Dołączył: 14.12.2008
Skąd: Ostrów Wielkopolski
Poziom ostrzeżeń: 0

0

14.11.2014 16:06    #1
A nie masz tam przypadkiem folderu 'Fédération'? :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

 Tom88 Partyzant

Postów: 251
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 18.09.2006
Skąd: Kraków
Poziom ostrzeżeń: 0

0

14.11.2014 16:29    #2
A faktycznie jest, dzięki:) A wiesz jak zrobić żeby nie było herbu Holandii tylko flaga podczas meczu bo tylko ona ma herb i nie wiem jak to zmienić(no i Gibraltar też tak ma)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.11.2014 o godz. 16:31

 leschqo Wiceminister Kultury

Postów: 612
Grupa: Moderator
Dołączył: 14.12.2008
Skąd: Ostrów Wielkopolski
Poziom ostrzeżeń: 0

0

14.11.2014 18:36    #3
A wiem. Otóż problem tkwi w pliku graphics.fmf. Tu masz odpowiedni logopack: http://www21.zip(...)ile.html

Użytkownik uznał post za pomocny

Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

 marcinoo Partyzant

Postów: 120
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 01.11.2007
Skąd: Dęblin
Poziom ostrzeżeń: 0

0

15.11.2014 20:37    #4
Podepnę się pod temat:) Mam problem z wyświetlaniem się flag krajów europejskich.(pozostałe flagi są) Pod zdjęciem zawodnika ma puste szare pole(wcześniej ten problem nie występował).

 TheRockSays Partyzant

Postów: 3
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 26.02.2014
Skąd: Warszawa
Poziom ostrzeżeń: 0

0

12.07.2019 23:19    #5
Cześć, możesz wyjaśnić jak zrobić żeby nie było widać już tego cholernego loga Holandii, tylko flagę?

 Ceyvol Premier Rewolucji

Postów: 3462
Grupa: Administrator
Dołączył: 18.10.2008
Skąd: Łódź
Poziom ostrzeżeń: 0

0

13.07.2019 23:30    #6
Holandia jest licencjonowana w grze, więc musisz po prostu zrobić minilogopack z jej flagą, żeby podmieniła domyślne logo federacji.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.07.2019 o godz. 23:30

twitter.com/Ceyvol

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

Najnowsze posty

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2019 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.