Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

matifcb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.02.2015 14:58    #2301     Sufler - Porady do gry - Martin Odeegard NMZ
Pewnie kupiłeś go pod koniec okienka. Ja zakupiłem dwóch albo trzech graczy i zarejestrowałem ich z tydzień przed zakończeniem okienka i nie było problemu żeby grali ;)
„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

matifcb Partyzant

Poprosiłbym o zestaw trzech strojów dla FC Barcelony.
Domowy identyczny lub podobny do tego z sezonu 08/09 - http://www.uksoc(...)9001.jpg
Wyjazdowy taki jak z sezonu 13/14, ewentualnie bez tych wąskich pasków na rękawach - http://3.bp.(...)993.jpeg
Trzeci komplet - taki jak wyjazdowy w sezonie 08/09 - http://www.compa(...)a-8-.jpg
Jeśli to nie problem to prosiłbym jeszcze o takie coś - http://s30.p(...)_Xnr.jpg

Na każdej z koszulek zamiast Qataru prosiłbym o wstawienie loga UNICEFU (najlepiej w takim kolorze w jakim jest logo Qataru)
„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

Sexus Partyzant

09.02.2015 17:23    #2303     Sufler - Porady do gry - Martin Odeegard NMZ
Witam serdecznie :) Mam wielki wręcz gigantyczny problem. Zacząłem grę Barceloną , jak wiemy Barcelona została objęta Embargiem do 2016 roku. Lecz zanim w grze zostało ono aktywowane zdążyłem kupić Martina, niestety od tej pory(minął już ponad rok w grze) przy jego nazwisku ciągle jest NMZ , co sądzicie na ten temat?

Sam uważam, że może tak być do utrzymanego embarga. Za miesiąc mi się kończy ono więc może może coś z tego wyjdzie.

Half_Dead Partyzant

08.02.2015 16:04    #2304     Sufler - Edytor - Edytor FM 2015
Witam.
Mam problem z Edytorem FM 2015. Po aktualizacji 15.2 mogę uruchomić to narzędzie, ale nic potem nie da się zrobić. Podczas wczytywania bazy danych gry wyskakuje brak odpowiedzi. Mógł by mi ktoś wyjaśnić jak rozwiązać ten problem? Z góry dzięki za pomoc. :)
Screen: https://plus.(...)72698398

Alessandro_DK Partyzant

@ zolahc

Ale konkretnie ten mój problem z pucharem Holandii jest dość znany? Czy miałeś na myśli ogólnie bugi w grze różnej natury? Bo jeśli opcja nr 1 to mnie zaskoczyłeś bo szukałem dość intensywnie w necie jakichś informacji czy ktoś miał problem z tym że puchar kraju się nie rozgrywał w kolejnych sezonach i nic a nic nie znalazłem...

groshinho Partyzant

08.02.2015 12:41    #2306     Sufler - Porady do gry - Ekstraklasa nie istnieje?
Mam ten sam problem. Pierwszy sezon zakończony, mecz SP jest, el. LM są, PP jest, ale ligi jak nie było tak nie ma. Plusem jest to, że mam jeszcze save z samej końcówki poprzedniego sezonu, więc w razie czego może da się to jakoś uratować. Aczkolwiek, jak go wczytałem i przeleciałem do lipca 2015 "na urlopie", to nic to nie zmieniło.

Tobie udało się coś z tym zrobić? Ktoś z Was miał podobną sytuację i wie jak sobie z tym poradzić?

Janas88 Partyzant

Siemanko. Mam taki problem. Przy próbie uruchomienia gry wyskakuje takie coś:

Błąd aplikacji

Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta.Plik z informacjami o błędzie został utworzony w:C:/USER/MATEUSZ/DOCUMENTS/SPORTS INTERACTIVE/FOOTBALL MANAGER 2015/CRASH DUMPS/FM 2015 V15.1.3.572980 (2015.01.3010.50.42.dmp

PRZEPRASZAMY ZA NIEDOGODNOŚCI I ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA NASZEJ SPOŁECZNOŚCI POD ADRESEM http://community.sigames.com w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Odpowiadając na pytanie które się pojawią:
1) tak mam orginała
2) tak usuwałem folder crash dumps

Alessandro_DK Partyzant

No tak, pewnie masz rację. Może to niewielkie pocieszenie ale przynajmniej wiadomo że trzeba się z tym pogodzić;) Choć miałem nadzieję, że to będzie jeden z takich "powszechnych" problemów w FMowym światku, jak to ma miejsce choćby w przypadku crash dumps czy tego typu problemów a tymczasem chyba mnie tylko FM pokarał "uciekającym pucharem"...

zbajszek Partyzant

05.02.2015 17:48    #2309     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Cześć, chętnie zagram z jedną-dwoma osobami (ewentualnie trzema, ale wtedy są problemy z umówieniem się na grę zwykle, choć spróbować można).

Co do mnie to gra bez wielkiej spiny, dla zabawy. Osobiście nie biegam po stronach w poszukiwaniu cudownych taktyk i wielkich talentów, bazuje na swoich doświadczeniach i błędach. Liga w sumie dość obojętna więc jak ktoś ma ochotę to kontaktujcie się albo tutaj, albo przez Steam: zbajszek

tiago Partyzant

Mi cos nie działa. Wybieram bazę 14.3.0 Update i nie działa. Składy mam nieaktualne. Wiecie może w czym problem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.