Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

XerfaX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2005 22:21    #22641     Sufler - Porady do gry - Niezadowolenie zawodników
mam problem mam kilku zawodników którzy mimo iż są ważnym ogniwem pierwszego zespołu martwią się, że jest zbyt duża walka o miejsce w pierwszym składzie.CO ZROBIĆ ŻEBY SIĘ NIE MARTWILI. dodam jeszcze (co jest najśmieszniejsze), że sprowadziłem obrońce który przypadkowo mógł grać na pozycji DMC i obraził się oczywiście......................... DMC to samo było jak sprowadzałem DL on przypadkiem mial DML i obraził się AML więc gdzie tu logika?? jeszcze raz prosze o pomoc z góry THX

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
11.01.2005 14:47    #22642     Sufler - Porady do gry - Wlodarczyk
a w jakiego CMa/FMa grasz? instalowales jakies updaty? Bo z tego co pamietam to grajac w sklepowa wersje CM 03/04 (bez instalowania uaktualnien) Włodarczyk nie wiadomo dlaczego mial ustawione jako najmniej ulubiony klub Legie i stad najprawdopodobniej problemy osobiste.

omega Młody aktywista

11.01.2005 12:31    #22643     Sufler - Porady do gry - Wlodarczyk
Otoz gram Legia i mam taki przypadek ze Wlodarczyk po pewnym czasie dostaje problemow osobistych Do tej pory gral dobrze postanowilem wyslac go na urlop wrocil przez tydzien byl szczesliwy a potem... Wlodarczyk ma problemy osobite i.... mnie nie lubi:D nigdy go nie ukralem czasem chwalilem w lidze jestem 1 Co mozna z tym zrobic?? Nie chce sie go pozbywac

XerfaX Partyzant

09.01.2005 11:28    #22644     Sufler - Porady do gry - Sponsoring
cze. mam pytanie, dotyczy ono sponsorow kupujacych miejsce na koszulkach naszej drozyny. wiec chodzi mi o to od czego zalezy jakiego sponosora dostaniemy, bo np Legia ma zaledwie jakies 350 tys zl od sponora gdy tak naprawde same krolewskie placi ponad 1mln E wiec jest to chyba mala roznica i moze nawet BUG w grze. podobny problem byl w polskiej lidze w cm03/04 a tam jeszcze kluby z najnizszej ligi angielskiej mialy lepszych sponsorow niz wisla czy legia (w FM jeszcze w najnizszej angielskiej nie gralem wiec nie wiem jak jest). wiec nasuwa sie jeszcze jedno pytanie...... co zrobic zeby w polskiej lidze zagoscili sponsorzy dajacy powiedzmy 4 mln zl???

omega Młody aktywista

20.12.2004 20:06    #22645     Sufler - Porady do gry - Sparingi c.d.
oczywiscie ze oryginal Zaistalowalem latke i zaczalem nowa gre i mam wlasnie problem ze sparingami:(((

Maniak Partyzant

20.12.2004 10:09    #22646     Sufler - Porady do gry - Sparingi c.d.
Mam to samo: gra oryginalna, rozgrywka zaczęta Lechem Poznań jeszcze bez patcha 5.0.2, w trakcie rozgrywki zainstalowany patch 5.0.2 (może w tym problem?) - przerwa zimowa i ...nic. Jestem liderem I ligi, bez porażki z 15pkt. przewagi nad drugą drużyną. Nikt nie zgadza się na sparing. Ani w domu, ani na wyjeździe - od Legii po Odrę Opole (albo nawet niżej :) Nawet Admira Wacker Amateure nie chciała na swoim terenie ze mną zagrać. Jedyni, którzy się zgodzili to jakaś Białoruska (czy Ukraińska) Bieleszczina (czy jakoś tak) - jak zamiast "mecz towarzyski" ustawiłem "tournee". Czy to jest normalne? Jak dla mnie bug jak z Koluszek do Chile!

gosc Partyzant

19.12.2004 00:44    #22647     Sufler - Porady do gry - Sparingi c.d.
Dla ewentualnych "pomocnikow" napisze to, co mi sie przytrafilo, a napisalem w poprzednim temacie. Zaczalem nowa rozgrywke. W letnich przygotowaniach moglem przebierac w co lepszych klubach. W trakcie trwania I rundy nie probowalem ustawiac sparingow.Dopiero w przerwie zimowej...no i wtedy okazalo sie, ze mam to samo, co kolega omega. Nic nie pomagalo, rozne kombinacje wymyslalem, moglem zagrac tylko z wlasnymi rezerwami badz U-18. Probowalem tez ustawiac sparingi w trakcie rundy wiosennej ale z takim samym efektem. Po zakonczeniu sezonu, a raczej w poslkiej lidze, dokladnie pod koniec czerwca zglosila sie do mnie druzyna, od ktorej w trakcie rundy jesiennej zakupilem zawodnika. W kontrakcie byla klauzula, ze musze do jakiegos tam terminu zagrac z nimi sparing. Nie wiem, czy potwierdzenie sparingu mialo na to jakis wplyw, ale w obecnych przygotowaniach planowalem znowu sparingi bez problemow. WIEC MOZE TO TA NIESZCZESNA KLAUZULA!!! Pojawia sie po prawej stronie ekranu z proponowanym kontraktem, zazwyczaj automatycznie, bo kto sam bawilby sie w planowanie sparingow przy zakupie pilkarza ;-). Mozna wiec to przeoczyc przy kupnie zawodnika. Zaczynam nowy sezon, zobaczymy czy bede mogl planowac w trakcie rundy.

gosc Partyzant

17.12.2004 22:26    #22648     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Jesli chodzi o krotka lawke to u mnie okazalo sie, ze nie ma wielkiego problemu, bo rezerw praktycznie nie mialem, wiec wrzucilem do rezerw tych, ktorzy nie zmiescili sie w pierwszym skladzie i moglem ogrywac praktycznie wszystkich :-). Jest jeszcze jeden powazny babol, ktorego patch chyba nie zlikwidowal - plaga powaznych KONTUZJI!!!! A co najdziwniejsze dopadaja one zwykle najwiekszych asow :-(. Pierwsza runde wlasciwie mialem tragiczna, zdobylem tylko 7 punktow...bo gralem totalnymi cieniasami. Dodam tylko, ze naszla mnie ochota na poczatku sezonu na wyprzedaz kilku dobrych zawodnikow za bardzo konkretne pieniadze. Wiec jak mi sie szkielet posypal przez kontuzje, to ledwo mi na lawke starczylo. Ciezkie jest zycie managera ;-(.

gosc Partyzant

17.12.2004 22:11    #22649     Sufler - Porady do gry - Sparingi
No wlasnie, tez sie wkurzylem, kiedy moglem z calej pokaznej kadry nowo sciagnietych no nemow posadzic na lawie tylko 4, bo bramkarza nie licze-u mnie zawsze musi byc w rezerwie. Aktualnie magluje runde rewanzowa i jest nadal ten sam problem. Rezerwy graja praktycznie co miesiac, wiec zawodnicy w niej grajacy nie sa ograni. Dlatego stosuje mecze towarzyskie druzyny rezerw w sezonie przy najmniej raz w tygodniu. No i niestety rezerwy musza rozgrywac mecze z U-18, bo oczywiscie nie moglem zaplanowac sparingow. Ale jest jedna NOWOSC!!! Teraz juz nawet nie mam informacji, ze klub mi odrzucil propozycje. Po prostu to co planowalem znika tak jakbym tego nie zatwierdzal. Poza tym babolem zauwazylem w FMie mase malych denerwujacych bledow, przez co dla mnie ten program jest najgorszym pod tym wzgledem od czasow 01-02. Troche to dla mnie dziwne, ze mimo wspolpracy calej rzeszy ludzi, poczawszy od programistow, a konczywszy na testerach, w programie pojawia sie tak duzo niedopracowanych opcji i bledow.

omega Młody aktywista

17.12.2004 21:59    #22650     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Tez sie nad tym zatsanawialem ale grajac przeciw rezerwom albo u18 mozesz miec w rezerwie tylko 5 zawodnikow nie sprawdzisz calej druzyny i to jest problem Czyzby jednak patch nie zlikwidowal tego bledu?? A moze my cos mamy rozwalone;/ zaczynam sie wkurzac:(((

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution