Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tamirr123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Akurat z wyborem składu ( kopia) , to nie ma nic wspólnego. Ogólnie zauważyłem że np. w lidze angielskiej gdy zacznie się karierę i na samym początku włączę taktykę te ikony są . Jednak gdy pójdę dalej i będę wbierał inne opcje , np skrzynka czy zarząd , niestety później tych ikon nie ma. Dlatego najlepiej na samym początku zrobić taktykę i wydać polecenia piłkarzom a problem znika. Trochę to dziwne ale w Stoke City i w WestHam zadziałało.

mlincoln75 Partyzant

06.07.2016 16:29    #1262     Sufler - Problemy techniczne - Błędna nazwa klubu ??
Mam taki problem, mianowicie nazwa klub z ukraińskiej ligi Chornomorets Odesa wygląda u mnie tak Chornomo?rets Ode?sa Wie ktoś może dlaczego tak? I tylko ten jeden klub ma złą nazwę. Myślałem że to problem skórki ale pod innymi skórkami również ten problem występuje. Może brakuje mi w systemie języka rosyjskiego np? Nie wiem już sam. Proszę o pomoc i z góry dziękuje. Pzdr

jestemfajny Partyzant

06.07.2016 03:37    #1263     Sufler - Problemy techniczne - Problem z wczytaniem gry.
Witam,
Kupiłem z bratem FM'a na spółkę, gramy sobie normalnie na dwóch komputerach przy każdej wersji FM'a. Ale niestety w tej pojawil się problem, za każdym razem gdy zaczynam grę na swoim komputerze i zapiszę grę, a on następnego dnia wejdzie na swój zapis, to mój automatycznie się usuwa i nie ma poprzedniej gry. Zauważyłem, że za każdym razem usuwa się tylko najnowszy save, gdy raz zacząłem jedną grę, ale mi się znudziła i zacząłem kolejną, to tylko ta pierwsza się usuwa. Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać? Jest to strasznie uciążliwe, straciłem przez to tyle pięknych zapisów...

SynekNH Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
05.07.2016 17:25    #1264     Sufler - Problemy techniczne - Kontynuacja gry po Save"ie
Witam , mam taki problem , zaczynam Nową grę , wybieram zespół , wszystko pięknie ładnie , wyskakuję "fake name" , zapisuje gre , wczytuję po jakimś czasie i nie mogę grać dalej , symulacja sama leci , mój klub sobie rozgrywa mecze a ja nie mogę nic zrobić , a w ogóle to na początku po wczytaniu gry gdy nacisnę : " obejmij kontrolę" to wyskakuje mi żeby wpisać hasło , a ja żadnego hasła nie ustawiałem . O co może chodzić ??

Norek1395 Partyzant

05.07.2016 10:33    #1265     Sufler - Problemy techniczne - Memory Problem fm16
Witam moj problem polega na tym ze jak wybieram zespol.
Gre wywala i wyskakuuje:"fm is running dangerously low on memory.Please quit and free up some memory
Tried to allocate 161441860 bytes
CO ZROBIC?

Kuchar90 Partyzant

Witam, wgrałem dodatek dodający do gry 90 nowych lig i niestety ich nie widać. Pliki rozpakowałem i wgrałem do folderu "editor data". Co mam robić?

yau Partyzant

wygląda na to że masz problemy z tworzeniem przestrzeni gdy grasz z zespołami nastawionymi defensywnie. Spróbuj rozszerzenia pola gry wertykalnie i horyzontalnie, przez przydział ról które wymuszą cofnięcie i rozszerzenie obrony rywali.

monur4444 Partyzant

Witam, szukam europejskiego klubu, który by mi się szybko nie znudził, bez problemów finansowych, z najwyższej ligi swojego kraju z aspiracjami na środek tabeli i wyżej oraz z kilkoma znanymi zawodnikami w składzie. Z góry dziękuję. ;-)

mlincoln75 Partyzant

04.07.2016 17:56    #1269     Sufler - Dodatki do gry - Bandy reklamowe - problem
Witam, od jakiegoś czasu próbuje wgrać bandy reklamowe ale nie mogę sobie z nimi poradzić. Nie mam pojęcia jak mam te pliki porozmieszczać. Czy mógłby mi ktoś pomóc. Będę wdzięczny. Pliki które ściągnąłem są następujące: folder ads -> no club -> fm i obok with club -> fm. Drugi folder to: graphics -> pictures -> ads -> (tutaj mam już foldery z bandami podzielonymi na kontynenty). I teraz moje pytanie gdzie te foldery poprzenosić żeby wszystko grało, bo próbowałem już wszystkiego chyba, tak jak jest w opisach i nadal nic. Nie wiem czy foldery z reklamami mają być obok wszystkich herbów i koszulek czy tam gdzie mam grę zainstalowaną w folderze steam. Tylko proszę o nie wysyłanie linka z jakimś odnośnikiem jak to zrobić bo już wielokrotnie robiłem jak jest w nich napisane i nic. Bardzo bym był wdzięczny gdyby ktoś zechciał pomóc i opisał wszystko krok po kroku. Dodam, że tylko z tym mam problem, wszystkie inne dodatki mam zainstalowane typu logo, kits, stadium, a tylko mam problem z tymi nieszczęsnymi bandami. Pozdrawiam

quiff92 Partyzant

Witam. Mam mały problem z FM16. Otóż cały czas zmienia mi się wydajność komputera kiedy próbuję rozpocząć nową karierę. Na początku miałem 2 gwiazdki, później spadło do jednej, następnie do 2,5 a obecnie do pół gwiazdki (!) . Wszystkie programy mam pozamykane gdy uruchamiam FM , więc mógłby mi ktoś powiedzieć od czego to zależy ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution