Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.01.2006 15:26    #78981     Sufler - Porady do gry - "Oszukańczy Trening"
Wszystko ladnie pieknie, ale jak dodac do tego jeszcze podzial na trening dla graczy mlodziezowych, seniorow-amatorow i seniorow-zawodowcow, to juz jest bol glowy i straszna dlubanina z ustawianiem rezimu kazdemu zawodnikowi. Ja stworzylem rezimy dla bramkarzy, obroncow, pomocnikow i napastnikow, do tego musialem zrobic podobny podzial dla amatorow. Juniorzy trenuja to samo, wiec mozna powiedziec, ze jest dla nich jeden rezim (nie liczac bramkarzy). Do tego dochodzi jeszcze zestaw przedsezonowy....Ogolnie rzecz biorac zrobil sie burdel. Ale optymistycznie zakladam, ze przyniesie to jakis skutek.

gosc Partyzant

21.01.2006 15:26    #78982     Sufler - Porady do gry - "Oszukańczy Trening"
Wszystko ladnie pieknie, ale jak dodac do tego jeszcze podzial na trening dla graczy mlodziezowych, seniorow-amatorow i seniorow-zawodowcow, to juz jest bol glowy i straszna dlubanina z ustawianiem rezimu kazdemu zawodnikowi. Ja stworzylem rezimy dla bramkarzy, obroncow, pomocnikow i napastnikow, do tego musialem zrobic podobny podzial dla amatorow. Juniorzy trenuja to samo, wiec mozna powiedziec, ze jest dla nich jeden rezim (nie liczac bramkarzy). Do tego dochodzi jeszcze zestaw przedsezonowy....Ogolnie rzecz biorac zrobil sie burdel. Ale optymistycznie zakladam, ze przyniesie to jakis skutek.

Proletariat

21.01.2006 14:39    #78983     Sufler - Porady do gry - Młodzież
Mam do Was pytanie, mianowicie jakich mam użyc treningów do szkolenia młodzieży, tak bym mógł zrobic z nich graczy światowego formatu. Pozdro dzięki za odpowiedzi aha mówie o FM-ie 2005

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
21.01.2006 13:31    #78984     Sufler - Porady do gry - "Oszukańczy Trening"
Poza tym naprawde nie jest trudno stworzyc dobry rezim treningowy nie przeciazajacy graczy :> Ja staram sie skonfigurowac to tak, zeby obciazanie srednie bylo - wazne zeby danej grupie zawodnikow kazac trenowac tylko to, co im sie naprawde moze przydac. Ja sam zazwyczaj stosuje co najmniej kilka rezimow: osobne dla bramkarzy, obroncow srodkowych, bocznych, defensywnych pomocnikow, ofensywnych pomocnikow, skrzydlowych i napastnikow :>

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
21.01.2006 10:04    #78985     Sufler - Porady do gry - "Oszukańczy Trening"
Bez przesady, FM nie jest tego rodzaju grą do której można wpisać "god_mode" i wszystko wygrywać. Pokombinuj z treningami, może uda ci się wynaleźć reżim, który będzie idealny dla twojej drużyny ;) Powodzenia!
myspace.com/marneszanse

Sparkey Partyzant

20.01.2006 15:00    #78986     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Mam pytanie czy jezeli osiagne jakies wieksze zwyciestwo czy sukces to czy tacy gracze jak adu czy iniesta ktorzy prz zapropoowaniu kontraktu wysmiewaja mnie to czy beda patrzec na moj klub z wiekszym zainteresowaniem ??????

Proletariat

20.01.2006 14:16    #78987     Sufler - Porady do gry - Problem exe.
Witam. Gram juz bardzo długo w Football Manager 2005 i jest pewien problem. Gdy gram jakąś drużynądługi czas to w pewnym momencie wyskakuje błąd exe. Czym jest to spowodowane? Gram teraz Polską (rok 2008,igrzyska w Chinach, dokłądnie 29 sierpień) i zawsze wyłąćza się gra. Kiedyś jak grałem innymi drużynami, tj. Liverpool i Barcelona też tak było :( Szkoda zmarnowanego czasu, gdy sie chcę prowadzić drużynę. Prosze o odpowiedź. A i jeszscze jedno. Co zrobić, żeby znaleźć serwer po to, żeby zagrać przez sieć z innym managerem? Pozdrawiam.

wiertara Partyzant

20.01.2006 13:18    #78988     Sufler - Porady do gry - DUUUŻY BŁĄD??!!!
ja tez gralem fiorentina i w kolejnych sezonach bylem na miejscach: 1,5,2,1. gralem tez ascoli i mialem miejscach: 14,5,2,3. tak wiec sadze ze te zera nie maja najmniejszego wplywu na granie.

Proletariat

20.01.2006 10:02    #78989     Sufler - Porady do gry - problemy
Po odwiedzinach forum si mam kilka ciekawych spostrzezen. proponuja tam na wyjazdach grac z kontry plus zmieniac for.runs na mixed bocznym obroncom i pomocnikom. U siebie dawac im na czesto. Co o tym sadzicie? Poza tym jak jest u Was z treningiem czy w amatorskim w trakcie sezonu dawac sile na lekko czy srednio? Pozdrawiam

Ebi-21 Kenebi Partyzant

19.01.2006 22:08    #78990     Sufler - Porady do gry - patche jeszcze raz
raz wchodze to jestem zalogowany a innym razem nie nie wiem oco chodzi ale mniejsza z tym oto moj problem: nie moge wgrac tego pierwszego patcha 6.0.1 a wiec czy wystarczy ze wgram builda i nastepnego 6.0.2? daj boze ale mowcie prawde

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution