Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

xabialonso Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.10.2006 21:21    #75411     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
qrcze dopiero teraz zorientowalem sie ze wyslalem oryginlna Fakture VAT z zakupu gier, moglem ksero zrobic a tak nie mam zadnych dowodow zakupu :( czy gram.pl nie wykorzysta tego przeciw mnie???

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Spolszczenia to gratka dla piratów.

ronnie10 Partyzant

20.10.2006 20:35    #75413     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Strasznie mi przykro sefko1.Jeśli jutro dostanę FM-a to otworzę przy listonoszu, a jak nie będzie w pudełku gry...to powiem, że paczka jedzie tam skąd przyszła i też ściągne pirata...razem ze sposlzczeniem.I wali mnie to, że łamie prawo...a niby CDProject nie złamało prawa?!A gram.pl też niby tego nie zrobiło?!Było zapewnienie o dostarczeniu gry przed premierą(nawet Pocztą), a ja jakoś tego FM-a mnie mam!

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 20:34    #75414     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Dobra koniec z rozdawniem "pomógł". Wygrałem 1 mecz JUVE :)))))))). Będzie dobrze. Szkoda tylko, że gra po angielsku. Ale przemęczę sie do czasu rozpatrzenie reklamacji.

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 20:21    #75415     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Jak ktoś mnie rozumie, to znaczy, że mi pomógł.
Już napisełem do BOK, ale nie pracuje w weekend. Na forum gram.pl ktoś miał podobny problem: http://www.gram.(...)&u=6
I powiedzieli mu, że ma odesłać pudełko. Sam tak zrobię juz jutro.

Genesisss Partyzant

Posłuchaj nic się nie martw...mam ten sam problem...ale udało mi się to na razie rozwiązać...zainstalowąłem gre na innym komputerze po czym skopiowałem pliki do siebie...pamiętaj zeby grać musisz posiadać orginalną płyte... ale pomimo tego napisz mejla do gram.pl....choć na opdowiedź troszkę poczekasz to i tak warto (ja mam czekać do wtorku:|)

AleXand3r Partyzant

LOL najlatwiej nazywac wszystkich piratami ... mnie tez posadzili o piractwo jak zapytalem o plik ze spolszczeniem(kupilem FMa tam gdzie mieszkam-zagranica-na szczescie nie zamowilem z jakiegos tam gram.pl).Skoro mnie posadzono o piractwo to teraz ja moglbym posadzic tych ktorzy w innym temacie chca angielska wersje bo na polskiej zle im sie gra:].Taka troche sytuacja a la lustrzane odbicie ^^ wiec pomyslcie zanim cos napiszecie!

RyBa19 Partyzant

20.10.2006 20:05    #75418     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Powalczyc z nimi, a wygrasz i jeszcze sciagniesz od nich odszkodowanie. :) Trzym sie

Cheva Partyzant

20.10.2006 19:56    #75419     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
A to świniaki. Ja odrazu wiedziałem żeby nie zamawiać z tej "niesamowitej promocji Gram.pl".
Zawsze wybieram bardziej profesjonalne i sprawdzone sklepy internetowe.
A co do tego chamstwa Cd Project to współczuje ci Sefko trzymaj sie pokaż im!
Pozdrawiam

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 19:50    #75420     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
A najgorsze w tym wszytskim jest to, ze zamówiełem 2 gry. Dla siebie i dla kuzyna. On miał grę w pudełku a ja nie. Ale przynajmniej ściągnę od niego spolszczenie to mojego pirata, którego już mam (od kolegi). Ide grac.

BTW Poszedł już list z reklamacją do gram.pl. Na szczęście otwierałem tę grę przy świadkach. Koledzy z pracy i kuzyn. Więc w razie czego spotkam się z CDProjekt w sądzie. Nie dam z Siebie robić idioty. A do tego czasu gram w pirata. W końcu za niego zapłaciłem. Dokładnie 85,35zł (170,70 zł na pół) więc mi się coś należy. POzdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.