Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
lokibb - po prostu zaznaczasz samą wiadomość. To powinno wyglądać tak jak na dołączonym obrazku. Jeżeli zostaje ci białe tło to bierzesz w Paincie Obraz ---> Atrybuty... i tam zmieniasz szerokość i wysokość na mniejszą - obraz sam sie powiększy do rozmiarów obrazka, jak go wkleisz. Jeżeli chodzi o profesionalne programy to są 2 najlepsze Photoshop oraz Corel, ale nie mają one większych opcji w zaznaczaniu tekstu od takiego painta czy gimpa.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Bartez Przodownik pracy

22.04.2007 12:30    #69632     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
Jeden z graczy zasugerował, żeby zrobić apdejta na nowo, tyle że na podstawie ligi angielskiej, Co wy na to??

Bartez Przodownik pracy

22.04.2007 11:19    #69633     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
Wszystkie pliki config są w folderze Grafics. Należy znależć polder flags i pisać:

Dla Danii 787, a dla Polski 764. Nominalnie jest 787 dla Polski a 764 dla Danii. Następnie trzeba wejść do folderu pictures w którym są foldery flags i logos i w plikach config podmienić 787 dla den (Dania) i pol (Polska).

gregor10 Młody aktywista

22.04.2007 10:38    #69634     Sufler - Porady do gry - Edytor do fm 2007
no bo jezeli masz powłączane programy i gry(jednoczesnie)i zawalony dysk z systemem operacyjnym to ZAWSZE bedziesz mial malo pamieci wirtualnej... ja na starym kompie(64RAM) mialem tylko FM i nic wiecej i wszystko zasuwalu az sie patrzy :)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.04.2007 09:58    #69635     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
w FM/data/graphics/pictures/flags

gregor10 Młody aktywista

22.04.2007 07:19    #69636     Sufler - Porady do gry - Board Takeovers
Ja kiedys czytałem że po ok. 11 sezonach bezustannych sukcesów można zostac prezesem ale mi sie nigdy nie udało dograc 11 sezonów :)

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
22.04.2007 02:11    #69637     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Co do tego scouta

- nie wiem dlaczego, ale jak przydzielisz go do obserwowania rozgrywek rezerw albo U-18 to nie znajduje nikogo... Możliwe, że dzieje się tak, bo np. ma włączone wyszukiwanie zawodników w jakimś innym kraju i wtedy przydzielasz mu do obserwowania rozgrywki. Wtedy nie ma czasu na obserwacje, bo kursuje między jednym krajem a drugim (przypuszczam jednak, że tak nie zrobiłeś ;) )

Rozwiązaniem jest przydzielenie go do szukania w Polsce (nie do rozgrywek, ale do całego kraju) znajdzie wtedy wyszstkich dobrych graczy i ich oceni. Od starszych o dużych umiejętnościach po młodych (nawet 16-latków) z dużym potencjałem.

Malkovic Partyzant

Sprawa jest prosta- masz niską reputacje menedżera i niską reputację klubu ot co!
Musisz wygrać coś na arenie miedzynarodowej Odrą ( i to kilka razy ) a potem dopiero myśl o gwiazdach i gwiazdkach.

Ps. Ja spędziłem w Monaco 3 lata i dopiero po wygraniu ligi i ćwierć finale LM chcieli do mnie przejść lepsi zawodnicy

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.04.2007 22:01    #69639     Sufler - Porady do gry - Taktyki do fm
Jesli wiesz ze nie na sufler to tu nie pisz, masz już reakcjoniste, na forum jest duzo taktyk, tam sie pytaj, zreszta gra w FM polega na wlasnej taktyce, zawodnikach, treningach. Bo co to za frajda jeżeli grasz na talentach przez kogos znalezionych, treningach danych przez kogos i taktykach, to tak jakby ktos gral a nie ty.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

21.04.2007 21:59    #69640     Sufler - Porady do gry - Taktyki do fm
co to za przyjemnosc grac wymyslona przez kogos taktyka.jestes menadzerem to sam cos wymysl.ile razy mozna powtarzac.

ps.kazda taktyka jest dobra jesli przynosi zwyciestwa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution