Reputacja managera

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.04.2007, 15:35    Pytanie
Gram 5 sezon Slaskiem( moj rekord) no i mam zamiar odejsc do serie A bo tlyko to mam zaznaczone. Czy koniecznie musze miec reputacje kontynentalna zbey zechcal mnie ktos z serie A . narazie mama krajowa, kontynentalna mialem ale po jakims czasie znowu mam krajowa. Idzie mi teraz super i Polska tez wiec powinno sie to poprawic ale z ciekawosci chce wiedziec jak to jest.Sory jesli taki temat juz byl ale wyszukiwarka mi cos nie dziala a bez niej nie chce mi sie szukac.

aberdeen Młody aktywista

0
20.04.2007 15:39    #1
To zależy od wyników jakie z osiągnąłeś, ale szczerze mówiąc nie spodziewaj sie że któryś z klubów serie A będzie chciał zatrudnić managera z Polskiej ligi :(

Użytkownik uznał post za pomocny

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
20.04.2007 15:44    #2
to zalezy przede wszystkim od sukcesow jakie osiagnales a zeby zatrudnil cie klub z serie a to niekonicznie musisz miec reputacje kontynentlna

aberdeen Młody aktywista

0
20.04.2007 15:45    #3
Wydaje mi się, że duże znaczenie mogą mieć sukcesy w Europejskich pucharach. Sorry za dwa posty.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
20.04.2007 15:53    #4
Rozczaruję Cię, ale żeby zechciał Cię ktoś z Serie A będziesz musiał odnosić sukcesy na arenie międzynarodowej, bo działaczy z takich lig nie obchodzą wyniki w polskiej lidze. Dobra reputacja napewno się bardzo przyda, ale nie jest ona koniecszna do zatrudnienia w którymś z tych klubów. Jeśli uda Ci się daleko zajść w Pucharze UEFA, bądź w Lidze Mistrzów masz duże szanse.

bury86 Młody aktywista

0
20.04.2007 15:57    #5
hehe no wlasnie ale pechowo 2 razy z rzedu szybko odpadlem najpierw z LM a potem UEFA, no ale teraz powinienem se poradzic z moim skladem.Tak swoja droga ciezko mi sie gra polskimi klubami w europejkich pucharach, gralem juz nie raz jakims slabym klubem z Czech, Rumuni itp i sukcesy mniejsze wieksze byly, a Polskimi klubami cos mi nie idzie.
Dobra to dzieki chlopaki. milej gry i oczywiscie sukcesow zycze.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
20.04.2007 16:04    #6
Powiem wam jeszcze tyle, że miałem taką sytuację, że prowadziłem Wisłę Kraków i przez 6 sezonów szybko odpadałem z pucharów(generalnie rundę po grupach). Miałem reputację krajową, w Realu Madryt zwolniono trenera i o dziwo po złożeniu przeze mnie podania o pracę zostałem przyjęty!!!! Jednak od razu miałem reputację kontynentalną, tylko nie wiem czy jeszcze przed podpisaniem kontraktu czy już po.

krolik_vv Młody aktywista

0
20.04.2007 17:08    #7
Ja grajac Wisla Krakow w 5 sezonie dostalem oferte od Regginy, mialem mistrzostwo polski zawsze puchar polski zawsze i super i przy tym coroczne wystepy albo w LM albo UEFA. Wiec musisz sie niezle nameczyc, zeby sie zlitowali. Ale to tez chyba zalezy od klasy klubu (nie ublizajac Slasku):)

baraneeq Partyzant

0
20.04.2007 17:40    #8
Moim Zdaniem TO Reputacja o tym nie swiadczy swiadczą o tym osiagane wyniki przez ciebie jesli w kazdym sezonie wygrywasz wszystko to napewno predzej czy puzniej ktos ci złozy oferte:))ja Grałem Lechem Poznan Wygrałem Puchar Uefax1 Lige Mistrzówx2 Puchar Ligix3Puchar Polskix3 i Lige x3 w ciagu 3sezonów i jak wywalili ancelotiego z Milanu TO mi złozyli oferte:))wiec Powodzenia

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.04.2007 18:23    #9
Ja grałem 17 sezonów Śląskien w FM2006 to były czasy...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution