Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Tom Nuno de... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2007 00:06    #67941     Sufler - Porady do gry - Bułgaria, Rumunia UE
Z krajami UE jest dokładnie tak jak wygląda aktualna sytuacja geopolityczna. Jeśli ktoś wstąpi to w łatce się pojawia. Szkoda wielka, że FM samemu nie generuje takich zdarzeń. Np. pewnego dnia moglibyśmy otrzymać komunikat: "Od 1.1.2020 Ukraina wstępuje do UE, od tego czasu piłkarze z tego kraju nie są traktowani jako obcokrajowcy". To przykład gdybyśmy grali ligą polską. Czy to nie byłoby fajne? W którymś z poprzednich FM grałem dwadzieścia lat z polakami jako obcokrajowcami bo gra była wydana przed przystąpieniem Polski do UE.

Tom Nuno de... Partyzant

09.06.2007 23:45    #67942     Sufler - Porady do gry - Problem z tranferami
Zgadzam się z handballerem. Nie ma co wydawać tylu pieniędzy za jednego grajka. Pamiętajcie, ze cena zależy od umiejętności i od reputacji. W Corinthians, Santosie czy Boca Juniors grają piłkarze o takich samych umiejętnościach a cenie kilka razy niższej niż gwiazdy rodzime (tak jak w rzeczywistości). Problem z Anglią to pozwolenie na pracę, mogą nie dostać. W takim przypadku sugeruję poszukać w lidze portugalskiej albo holenderskiej (ostatecznie Skandynawia).
A jeśli chodzi o kwotę odstępnego to często zdarza się, że jeżeli ma się piłkarza wartościowego to prezesi dają cenę zaporową. Nie sprzedamy za żadną cenę! - ogłaszają. Za żadną cenę czyli za kosmiczne pieniądze. Musisz albo poczekać, aż zawodnik przestanie być zachwycony grą w obecnym klubie (będzie siedział na ławie, nie zaaklimatyzuje się) albo kup worek piłkarzy o niższej reputacji za tę cenę.

Tom Nuno de... Partyzant

09.06.2007 23:32    #67943     Sufler - Porady do gry - Limity.
Można poszukać też po obcokrajowcach grających już w ligach EU. W Niemczech obywatelstwo otrzymuje się automatycznie po 5 latach przebywania a w Polsce już po 3 latach. Wielu wcześniej ściągniętych (niestety już nie juniorów) ma podwójne obywatelstwo.

msinter Młody aktywista

09.06.2007 21:55    #67944     Sufler - Porady do gry - Limity.
Gram w Serie C/B1. Otóż mam limit taki w lidze:
"W jednym sezonie w zespole może być nie więcej niż 0 (sic!) piłkarzy sprowadzonych spoza UE."
Czy naprawdę nie można zatrudnić żadnego z zawodników z spoza Unii Europejskiej? Czy to bug? Można jakoś obejść te limity bez używania edytora? ;)

czmaja Partyzant

09.06.2007 21:55    #67945     Sufler - Porady do gry - Wyświetlanie sytuacji
Gram w FM 2007 wersja 7.00 i mam problem z wyswietlaniem sytuacji. Otóż nie wiem jak zmienić aby ponownie wyświetlało mi całe boisko, a teraz wyświetla mi przez podział ekranu. Bardzo mi to przeszkadza. Proszę, pomóżcie!!!

sefko1 Przodownik pracy

Ale bajki. Muzyke można ścigać z neta. Nie można jej udostęniać (rozpowszechniać) - odpada P2P. Jakbyście poszukali w necie jest wiele stron skąd można legalnie ścignąć muzykę.
Natomiast programy komputerowe są obiete innymi przepisami prawa. Nie można ich wogóle sciągać i używać. Jest to karalne.

Fistasheq Partyzant

09.06.2007 21:02    #67947     Sufler - Porady do gry - Oszukany przez zarząd? =D
Grając Gimnastic'iem cały czas, regularnie traciłem pieniądze. Budowa stadionu - ok, rozumiem, może przez to. Doszło do tego, że przy podpisywaniu nowego kontraktu z klubem, miałem nic nie dostać na transfery ale miał wzrosnąć budżet płacowy do 1,5 mln/mieś. Miał. W nowym sezonie, budżet płacowy wynosi 1 mln/mieś. - o 200k mniej niż w pierwszym =D. Prima aprilis czy co? =P FM2007 7.0.2, aktualnie początek drugiego sezonu.

Gumierpool Młody aktywista

09.06.2007 19:45    #67948     Sufler - Porady do gry - Scouci, a zarząd
O rzesz w mordę, przepraszam to nie było specjalnie. Naprawdę.

Tak jest jak ktoś czyta szybko. Najpierw spojrzysz na pierwsze literki, a później już się słowa domyślasz. Mój błąd Kyczy.

I nie widzę powodu, abym zrobił to specjalnie, niby po co? Przecież nawet się nie znamy, nic do Ciebie nie mam, jestem tu w zasadzie nowy i w tych statusach też jeszcze muszę się ogarnąć, więc trudno mi zrozumieć Twoje oskarżenia jakoby miałbym przekręcić Twojego nicka specjalnie. Mniejsza z tym, to nie jest miejsce na takie pogaduszki.

To teraz już wiem o co Ci chodzi. Po prostu nie zaglądałem nigdy do sztabu szkoleniowego Pogoni i nie wiem ilu oni mają scoutów, więc z początku nie zajarzyłem o co chodzi.

A FM-ie, zaiste, Pogoń spisuję się bardzo przyzwoicie. Bardzo mocno obsadzone mają przede wszystkim skrzydła i napad, a wygrać z nimi to nie taka łatwa sprawa.

fcb.de Partyzant

09.06.2007 19:31    #67949     Sufler - Porady do gry - Potrzebuję pomocy !
2865525 - gram juz w managery 7 lat (poczawyszy od cm00/01)

r10gregor Młody aktywista

09.06.2007 19:22    #67950     Sufler - Porady do gry - Potrzebuję pomocy !
Moja ranga nie swiadczy o tym czy jestem początkujący bo w Fm gram od Cm01/02

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution