Problem z tranferami

mkanius Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.06.2007, 16:25    Pytanie
Mam mianowity problem: doczekałem się 45 mln na transfery dla manu i chciałem sobie kupić sobie Owena heavgreasa bayern go spedał za 30,5 mln do barcy sezon wczesniej a teraz ja chce go kupic daje 45mln a oni ciągle nie chcą mi go sprzedać!! Co mam robić aby go kupic(bez opcji występów bo ja chce go na długo zatrzymać

r10gregor Młody aktywista

0
09.06.2007 18:58    #10
Oni nie pozwalają bo ot jest ich nowy zawodnik i nie chcą go sprzedać a jesli popiera ich wybór świetnym graniem to nie wyciagniesz go do mniej więcej połowy trzeciego sezonu od kiedy siedzi w klubie a tym bardziej w barcy.. Ale wes se kup kogos lepszego a nie jakis cienias Owen Hevgresa

Użytkownik uznał post za pomocny

mkanius Przodownik pracy

0
09.06.2007 22:34    #11
Wasze propozycje są dobre tylko że zostały mi 2 dni do konca okienka punkty jutro

mkanius Przodownik pracy

0
09.06.2007 22:34    #12
gregor potrzebuje anglika a zaden inny niechce pójsc

Tom Nuno de... Partyzant

0
09.06.2007 23:45    #13
Zgadzam się z handballerem. Nie ma co wydawać tylu pieniędzy za jednego grajka. Pamiętajcie, ze cena zależy od umiejętności i od reputacji. W Corinthians, Santosie czy Boca Juniors grają piłkarze o takich samych umiejętnościach a cenie kilka razy niższej niż gwiazdy rodzime (tak jak w rzeczywistości). Problem z Anglią to pozwolenie na pracę, mogą nie dostać. W takim przypadku sugeruję poszukać w lidze portugalskiej albo holenderskiej (ostatecznie Skandynawia).
A jeśli chodzi o kwotę odstępnego to często zdarza się, że jeżeli ma się piłkarza wartościowego to prezesi dają cenę zaporową. Nie sprzedamy za żadną cenę! - ogłaszają. Za żadną cenę czyli za kosmiczne pieniądze. Musisz albo poczekać, aż zawodnik przestanie być zachwycony grą w obecnym klubie (będzie siedział na ławie, nie zaaklimatyzuje się) albo kup worek piłkarzy o niższej reputacji za tę cenę.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.06.2007 02:03    #14
Jeśli chodzi o konkretne nazwsika to polecam: Kirill Pavlyuchek. Już w jednym temacie napisałem, zę chłopak na obronie wymiata, podobnie jest na pozycji defensywnego pomocnika. Inny zawodnik do Danny Sszetela, znany wszystkim Amerykanin z polskim paszportem, naprawdę dobry w swoim fachu. Mario Bolatti, mam go teraz w swoim składzie, też niczego sobie, biją się o niego czołowe kluby Bundesligi. Albo Eugen Polanski, mam go zamiar ściągnąć po sezonie

wojciech1505 Młody aktywista

0
10.06.2007 08:20    #15
mkanius- za co dostałeś reakcje. Oni to potem zdejmulą czy dożywotnio.Ja mam już ponad miesiąc.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
10.06.2007 12:55    #16
Reakcjonistę powinni zdjąć po tygodniu, jak już się dobrze zachowujesz. Ale adminom się nie chce, pewnie już o Twoim reakcjoniście zapomnieli i przez to masz już ten status ponad miesiąc.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
10.06.2007 14:29    #17
Moze zastanow sie nad jakims innym zawodnikiem niz OH ? Rozumiem ze chcesz zrobic wszystko zeby przeszedl do Ciebie ale mysle ze moglbys poszukac jakiesgos innego DMFa w Anglii OH zapewne bedzie mial w Twoim save ok 28 lat wiec dlugo nim nie pograsz a i staty zaczna powoli spadac wiec uwazam ze tylko przeplacicsz za niego :) Warto sie zastanowic jesli to ma byc Anglik nad np Reo Cokerem albo Stevenem Taylorem z Aston Villi sa kilka lat mlodsi tansi no i bedziesz mial z nich wiekszy pozytek :) peace.

mkanius Przodownik pracy

0
10.06.2007 22:21    #18
Wojciech ja mam reakcjoniste bo założyłem zły temat okienko transferowe się zakończyło niestety nie kupiłem go ale kupiłem Woodsa z Chelsey 17 lat kapitalny anglik (ponadto sturrgridga i gareta barego z Wali)

mkanius Przodownik pracy

0
10.06.2007 22:24    #19
Tak tylko że ja szukam angielskich zawodników bo zrobie się jak Arsenal żadnego Anglika w wyjsciowej 11 (rezerwa Theo Walcat którego chcę sprowadzić) a Paul Scholes i Gary Neville długo pograją już (ten drugi jescze w 11 jest ale 1 walczy o nią) więc jak możecie to podajcie Anglików mam zamiar pykać manu całe lato!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.