Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Damiano-pl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No ja akurat gram krótkimi podaniami. Fakt faktem, że gram Chelsea i to zupełnie inna klasa, ale krótkie podania w moim przypadku są najlepsze.

bogoladen Partyzant

17.07.2007 16:20    #66732     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienia
Słuchajcie. Jeśli zaczne teraz grać powiedzmy liverpoolem i pojawi się nowe uaktualnienie na którym będzie już uwzględnione przejście torresa do liverpoolu będę mógł wkleić je grać dalej ale juz z torresem w składzie?

sefko1 Przodownik pracy

A co do taktyki. To nie wiem, moze to tylko moje odczucie. Ale w Anglii, stosuje się dużo wiekszy pressing niż w innych krajach. We Włoszech nigdy nie miałem problemów z konstruowaniam akacji. Nawet z klubami pokroju Juventus czy Milan (dziwne, gdzie te słynne włoskie catenacio). A tu nawet przecietne Wigan potrafi narzucic mi swój styl gry. Zauwazyłem bardzo dużo strat piłek. Zwłaszcza podań bezposrednio do przeciwnika. Chyba w Anglii naprawde głównie liczy sie szybkość skrzydłowych i umietność wyprowadzenia dosrodkowania bezposrednio na głowe napastnika. Bardzo drudno grać akcje przez środek. Krótkie podania się nie sprawdzają.
Reasumując wiekszość meczy przegrywam, przegrywając walkę w środku pola. Idzie kontra lub moim zawodnicy nie potrafia przerwać akcji rywala.

sefko1 Przodownik pracy

Fakt faktem, że skrzydła u mnie sa trochę słabe. Na lewej mam co prawda Adu, Dzsuzsaka i kupionego w tym sezonie Vukcevica. Ale każdy z nich lepiej gra na OP Ś niż OP L. Jest jeszcze hiszpan Alvaro. Najlepszy gracz nottm forrest w Championship, ale on potrzebuje jeszcze sporo treningu. Natomiast prawa strona to juz bieda. Mam co prawda regena z RPA z angielskim paszportem i mimo, że mój asystent widzi w nim gwiazde, to średnia 6,67 nie robi wrażenia. Za pół roku sprowadze L.Mokoene (zaczął wreście grać w reprezentacji), choć z tego co pamietam to bardziej napastnik niz skrzydłowy. Natomiast DP obecnie gra 24-latek z Czech- Husek. W destrukcji jest niezły, ale nie potrafi konstruować akcji. Niestety gracze pokroju Lennona czy Barnetty to jeszcze nie moja półka. Tak więc na razie musze dobra taktyką nadrabiać braki kadrowe. I liczyć na pojedyńcze zagrania takich geniuszy jak Adu czy moi napastnicy: Doudin, Salihi lub Giovanni (regen z Brazylii).

boro92921 Przodownik pracy

17.07.2007 14:01    #66735     Sufler - Porady do gry - tani zawodnicy z polskiej ligi
Troll13 i BoHuN a czy wy gracie z w wersję 7.02??? czy oryginalną

Ichabod Crane Partyzant

Bardzo ważne są skrzydła, naprawde warto wydać więcej i mieć w składzie wszechstronnego skrzydlowego, który będzie potrafił wrzucać piłki, dryblować i starzać sytuacje dla napastników. Polecam Ci rozejrzeć sie za dwoma dobrymi skrzydłowymi (u mnie w Tottenhamie świetnie sprawdzają sie Barnetta i Lennon) lub wydelegowac kogoś takiego ze swojego skladu, może masz jakieś perełki ;), wtedy wystarczy dwóch napastników z dobra skocznością, grą glową i wykańczaniem akcji i przy grze na ofsajdy, agresywnie z pressingiem powinno to przynieśc efekty. Warto też sprawić sobie klasowego DM-a, który wspomoże obrone, a i będzie potrafił celnie strzelić na bramke z dystansu.

miloszw Partyzant

17.07.2007 13:27    #66737     Sufler - Porady do gry - FMPoland Update v7.2 - flagi
mógłbyktoś wystwić folder z grafiką z flagami to co toszman bodajże tylko żeby link działał pliska

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

Uzyskanie pozwolenia w Wielkiej Brytanii zależy nie tylko od występów w reprezentacji, ale także od wielu innych czynników, takich jak:
a) reputacja zawodnika;
b) reputacja klubu, który chce go pozyskać;
c) reputacja ligi, w której gra klub;
d) osiągnięć klubu;
e) statusu zadownika ( czy będzie kluczowym graczem, czy tak zwanym "zapchaj dziura";
f) kraju, z którego pochodzi piłkarz. Jeśli ten kraj w rankingu FIFA zajmuje miejsce niższe niż chyba 70 (nie wiem dokładnie), to grajek nie dostanie pozwolenia
g) klasy zawodnika, jeśli jest słaby, to też nie dostanie pozwolenia (czyli tutaj wpływ na to ma CA)

JarQue Partyzant

ja gralem z edytorem ale mnie to nie bawi wiec zacząłem grac od nowa. we rancuskiej Krajowej lidze. media prognozowały mi 3 miejsce a ja jetesm 17 czyli w strefie spadkowej:/

Damiano-pl Partyzant

Grałem Chelsea. Na lewym skrzydle grał Robben, a na prawym J.Cole zamiennie z Shaun'em Wright Phillipsem. Jeśli chodzi o obrońców do Premiership, to bardzo polecam Andre'ę Barzagliego z Palermo. Gra głową(18), Krycie(20), Odbiór(20), opanowanie(19), koncentracja(19), przewidywanie(19) czyli na papierze obrońca doskonały.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution