kurde dwa razy próbowłem edytować tego posta i sie nie udało. Trudno napiszę jeszcze raz.
W niższych ligach błąd dośrodkowan chyba nie występuje, albo po prostu u mnie go nie ma. Bramki faktycznie padają tez po wrzutkach, ale są to wrzutki głównie na 5m na środek lub krótki słupek, gdzie czekają napastnicy. Być może wynika to z klasycznej taktyki 4-4-2.
Napastnicy dobrze współpracują i starają się grać prostopadłymi podaniami. Moi boczni obrońcy jak w sezonie mają po 2 asysty to jest super, skrzydłowi po 5-8, a w tym sezonie po 6 spotkaniach jeden z napastników ma już 7 asyst (2 po wrzutkach z rzutow wolnych).
Problem z dużą ilością strzałów też raczej u mnie nie występuje, srednio strzały prezentują się 15-5, z czego 6-2 to celne, posiadanie to ok. 60-40, a wyniki po 2:0, 1:0. 3:1, 2:1 (po zmianie taktyki w połowie poprzedniego sezonu).
Bardzo rzadko zdarzają mi się wyniki wysokie. Najwyższe moje zwycięstwo to 6:0.
Jak dla mnie gra jest realistyczna i nie dlatego, że wygrywam. Wygrywam nie dlatego, że zrobiłem killer taktykę, tylko dlatego, że mam skład personalnie dużo mocniejszy od rywali.
Najnowsze posty