Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

xkosikx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
bug? u mnie nic takiego się nie dzieje. Kim gracie? Ja w pierwszym sezonie FC Porto wygrałem ligę oraz ligę mistrzów. Może to wina taktyki hm?

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="Damian77777"]Witam ;)
Football manager to moj 1 manager od kilku ladnych lat.Zaczalem sezon Napoli i po polowie sezonu grajac swoja taktyka nad ktora siedzialem kilka godzin bylem na 1 miejscu.Potem zaczela sie tragedia kazdy mecz to przegrana moja taktyka sie nei sprawdzila.Wszedlem na stronke cmrev.com i sicagnalem rozne taktyki i nimi proboje grac.Narazie sprawdza sie tylko taktyka o nazwie "strzelanina" ale tylko w meczach u siebie wygralem 2 mecze z rzedu jednak na wyjazdach dostaje baty nawet od slabeuszy.Moje pytanie czy ktos z was ma do zapodania dobra taktyke na wyjazdy taka zeby wygrywac mecze nie mowie zeby odrzu wygrac lige ale zeby nie dostawac po dupie co mecz ???I jeszcze małe pytanko dlaczego tak mało taktyk jest do wyprobowania na stronce mam prosbe do graczy wygrywajacych wrzucajcie swoje taktyki na stronke zeby mozna bylo pobierac
POZDRO[/quote]

W Serie A świetnie sprawdza się ustawienie z 3 napastnikami, spróbuj 3 fałszywe 9 w środku pola pomocnik długodystansowiec środkowy pomocnik atak a na defensywnym daj odbierający piłke wsparcie,dla drużyny daj środkiem,full szeroko,ofensywa,obrona trochę głębiej,boczni obrońcy atak,bez wslizgów,bez którkiego krycia na długi słupek wrzutki trening daj na taktyke wysoko a przedmeczowy na obrone

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

a może nie masz tego gracza w zasięgu siatki scountingu?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

zrób sobie kilka taktyk(maks 3) niech będą do siebie podobne ale nie takie same, jedna niech będzie defensywna druga ofensywna a trzecia trochę zmodyfikowana(np, z dodatkowym napastnikiem w stosunku do dwóch poprzednik, albo z wysuniętymi oboma skrzydłowymi jak w podstawce masz pomocników w linii.
Nie graj jedną taktyką bo mniej się nauczą i nie będziesz mógł na bieżąco reagować na to co dzieje się na boisku.

Damian77777 Partyzant

Witam ;)
Football manager to moj 1 manager od kilku ladnych lat.Zaczalem sezon Napoli i po polowie sezonu grajac swoja taktyka nad ktora siedzialem kilka godzin bylem na 1 miejscu.Potem zaczela sie tragedia kazdy mecz to przegrana moja taktyka sie nei sprawdzila.Wszedlem na stronke cmrev.com i sicagnalem rozne taktyki i nimi proboje grac.Narazie sprawdza sie tylko taktyka o nazwie "strzelanina" ale tylko w meczach u siebie wygralem 2 mecze z rzedu jednak na wyjazdach dostaje baty nawet od slabeuszy.Moje pytanie czy ktos z was ma do zapodania dobra taktyke na wyjazdy taka zeby wygrywac mecze nie mowie zeby odrzu wygrac lige ale zeby nie dostawac po dupie co mecz ???I jeszcze małe pytanko dlaczego tak mało taktyk jest do wyprobowania na stronce mam prosbe do graczy wygrywajacych wrzucajcie swoje taktyki na stronke zeby mozna bylo pobierac
POZDRO

Gutii Partyzant

Nowy sezon (w poprzednim na około 20 meczy napastnik strzelił tylko 4 bramki) i już mam kilka meczy za sobą. Vardy na 11 meczy ma 10 bramek, a Ulloa 7 meczy + 5 z ławki - 0 bramek i zaczyna mi się skarżyć na brak gry. Powiedziałem mu, że Vardy jest w szczytowej formie, a on nie może trafić do bramki, po czym stwierdził, że gra on tak samo dobrze jak Vardy... 10=/=0 bramek.

Lihmal91 Partyzant

08.12.2015 21:46    #5277     Sufler - Porady do gry - FM przez sieć
Siema czy w football manager 2016 można postawić serwer tak jak jest opisane tutaj czy coś się zmieniło.Dzięki za odpowiedź http://www.cmrev(...)eci.html

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Boże jakie gówno,po sezonie chciałem kupic Meliego z Boca Juniors(każdemu polecam do środka pola) wszystko zaklepane,6 mln,34 tyś na tydzień ale mi wyskakuje okienko,że według włoskich przepisów można kupić tylko 2 graczy bez paszportu UE a ja już ich zakupiłem,myśle ok poczekam tydzień aż okienko nowe się zacznie,składam znowu ofertę a ten zjeb żąda teraz 3 bańki za podpis plus 78k tygodniowo,normalny on jest ? gnij dalej lamusie w Argentynie

lukass Partyzant

08.12.2015 17:17    #5279     Football Manager - Świat taktyki - Problem z Taktyką
Oczywiście że ważne. Che by mój zespół grał piłką, grał ofensywnie i zdobywał dużo goli. Niestety jak na razie tego nie mogę osiągnąć. Bronienie się przez większą część spotkania i wyprowadzenie jednej kontry jakoś mnie nie satysfakcjonuje

Gutii Partyzant

Ogólnie wybierając obojętnie jaką ligę i obojętnie jaki zespół, jesteśmy z góry skazani na sukces. Awans z chociażby 4 ligi islandzkiej do pierwszej to kwestia 3 sezonów. Będąc już na najwyższym szczeblu rozgrywek i tak jako beniaminek jesteśmy wstanie walczyć o miejsca w pierwszej trójce. Wprowadzenie przez SI poziomu trudności było by dobrym rozwiązaniem. Na najłatwiejszym możesz łatwo przekonać piłkarzy, że przeszli do twojego klubu, drużyna przeciwna miała by mniejsze morale i lekceważyła Cię, a na najtrudniejszym musiałbyś szukać złotego środka. Już od dłuższego czasu zastanawiam się i opisuję wady i zalety wprowadzenia poziomu trudności do Fm'a. Teraz tego nie przytoczę, ale wszyscy wiemy, że Ci, którzy grali już kilka razy w FM'a wiedzą jak się z nim obchodzić i w drugim sezonie potrafią dojść wysoko w LM grając jakiś średniakiem albo nawet beniaminkiem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.