Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="kell1987"][quote="robal15"]Bo żaden klub tak nie robi w RL. Podpisywanie zawodników na free tylko po to aby ich sprzedać za rok za kasę, albo czerpać zyski z wypożyczeń. Już to widzę. Lech podpisuje 10 murzynów za free, a po roku każdego sprzedaje za 1mln. Interes życia :D[/quote]

Parma tak robiła[/quote]

Bo zbankrutowali, więc nikt nie chciał dla nich grać za darmo...
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

kell1987 Partyzant

14.12.2015 14:13    #5182     Sufler - Porady do gry - dodatkowe ligi od claassena
ja też gram, i łącze je z PLU i innymi dodatkami

Shrek Partyzant

14.12.2015 13:32    #5183     Sufler - Porady do gry - dodatkowe ligi od claassena
Ja gram, a o co chodzi?

Sobiesław Partyzant

[quote="Tyskie19"][quote="Sobiesław"]Dużo bramek strzelacie ze stałych fragmentów gry bo ja wcale gram różną taktyka Devastotor, Doombringer v3 ,4-2-3-1 i jest ponad pół sezonu i ani jednej bramki nie strzeliłem po rzucie rożnym czy wolnym[/quote]

Akurat u mnie stałe fragmenty gry to kluczowa sprawa w ofensywie jak i defensywie. Pokombinuj z ustawieniem :)

Tez mialem problem z tym ale wkoncu jeden schemat u mnie wypalil i sie sprawdza , otoz zawodnik wykonujacy rzut rozny podaje mocną pilke do zawodnika przed polem karnym , ktory musi miec dobre uderzenie z dystansu i podanie , u mnie akurat jest to defensywny pomocnik , czasami srodkowy pomocnik , i on ma za zadanie przyjac pilke , przedryblowac jednego przeciwnika i uderzyc na bramke co czesto konczy sie bramka lub przyjmuje pilke i dosrodkowuje na dlugi slupek do ustawionego srodkowego obroncy , ktory musi byc wysoki , silny i dobrze grac glowa ... U mnie taki schemat przynosi duzo bramek :)[/quote]

Ok, dzięki więc tak spróbuję :)

Tysqie24 Partyzant

[quote="Sobiesław"]Dużo bramek strzelacie ze stałych fragmentów gry bo ja wcale gram różną taktyka Devastotor, Doombringer v3 ,4-2-3-1 i jest ponad pół sezonu i ani jednej bramki nie strzeliłem po rzucie rożnym czy wolnym[/quote]

Akurat u mnie stałe fragmenty gry to kluczowa sprawa w ofensywie jak i defensywie. Pokombinuj z ustawieniem :)

Tez mialem problem z tym ale wkoncu jeden schemat u mnie wypalil i sie sprawdza , otoz zawodnik wykonujacy rzut rozny podaje mocną pilke do zawodnika przed polem karnym , ktory musi miec dobre uderzenie z dystansu i podanie , u mnie akurat jest to defensywny pomocnik , czasami srodkowy pomocnik , i on ma za zadanie przyjac pilke , przedryblowac jednego przeciwnika i uderzyc na bramke co czesto konczy sie bramka lub przyjmuje pilke i dosrodkowuje na dlugi slupek do ustawionego srodkowego obroncy , ktory musi byc wysoki , silny i dobrze grac glowa ... U mnie taki schemat przynosi duzo bramek :)

Tysqie24 Partyzant

14.12.2015 10:01    #5186     Sufler - Porady do gry - Rozwój zawodnika.
Ja osobiscie zauwazylem calkiem przyjemny dla oka rozwoj u gracza w wieku 29 lat ;)

A był to Petr Trapp , defensywny silny pomocnik , ktorego sciagalem praktycznie do kazdego swojego klubu .

Jezeli masz nie "glupich" trenerow oraz baze treningową w miare solidną , rozwoj zawodnika mozesz zauwazyc gołym okiem

Karek Partyzant

No to teraz mam ze skrajności w skrajność... Cou gra super, prawie 30 asyst 11 goli, dybala na KN gol co 80 minut :) Ale teraz skrzydłowi grają słabiej - średnia ocena między 7.10 a 7.20. Zmieniłem podania z bezpośrednich na mieszane i dałem nieco głebiej linię obrony, podania po ziemi (bez ataku środkiem pola i bez atakiem skrzydłami). Sezon wcześniej jak miałem bezpośrednie podania to skrzydłowi grali o niebo lepiej... dziwny ten FM16...

Sobiesław Partyzant

Dużo bramek strzelacie ze stałych fragmentów gry bo ja wcale gram różną taktyka Devastotor, Doombringer v3 ,4-2-3-1 i jest ponad pół sezonu i ani jednej bramki nie strzeliłem po rzucie rożnym czy wolnym

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

14.12.2015 08:22    #5189     Sufler - Porady do gry - Problem z załadowaniem się menu
ty jesteś jakiś spierdolony gościu? Skąd ktoś ma wiedzieć, że sprawdziłeś spójność plików albo reinstalowałeś grę. Napisałeś coś takiego?
Może trochę więcej faktów następnym rzem?

Nie wiem, może starasz się grać na xpku, może załadowałeś jakieś pliki graficzne za dużo, może masz za słabego kompa, może podasz coś więcej niż *nie wczytuje mi menu*, masz tak od początku czy za pierwszym razem tak miałeś, grałeś wcześniej w FMa czy to pierwszy FM na twoim kompie.

Przeczytaj swój post i postaraj się zrozumieć przekaz i sensownie odpowiedzieć na prośbę. Kurde jaką prośbę, podałeś sam fakt że coś ci nie pyka. Ja pomyślałem, że się chwalisz na przykład. No i te trzykropki.

"Siema, mam problem ponieważ w ogóle mi się nie udaje dostać do menu ponieważ tylko mam wczytywanie w różnych językach...."
" jeżeli masz taki problem to na chuj odpisujesz w ogóle, siedz cicho i tyle"

sztucznie podbijam ci temat bo zdarza się, że ludzie nie znają odpowiedzi. Jeśli nie znajdziesz jednak tutaj rozwiązania wskazane jest napisać po angielsku do producenta gry :)

Pozdrawiam, mfG

PS pomóżcie mu, proszę :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

14.12.2015 07:59    #5190     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2015 późne daty
łap: http://imgur.com/a/KquZh niezła biografia :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution