Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

clicers Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mi wszystko pięknie śmiga. Żadnych crashów i jak dla mnie solidnie poprawiony silnik meczowy oraz inne błędy. Gra wreszcie stała się przyjemnością !!!

grabuss Partyzant

dodatek dodający min. 4 ligowe kluby "PLU 0.9" grałem właśnie takim klubem i awansowałem do III ligi

Da się cofnąć wersję FM-a?

kell1987 Partyzant

[quote="grabuss"]Nie mogę grać ;/ gra się zaaktualizowała do wersji 16.2 wczytuje swojego sejva daję kontynuuj i crash dump ... no co jest do licha?[/quote]

i tego właśnie się obawiam, a miałeś jakieś dodatki?

grabuss Partyzant

Nie mogę grać ;/ gra się zaaktualizowała do wersji 16.2 wczytuje swojego sejva daję kontynuuj i crash dump ... no co jest do licha?

Pikawa Artysta Rewolucji

FOOTBALL MANAGER 16.2.0
=======================

PERFORMANCE

- Improved match performance on Retina displays
- Fixed rare crash on staff responsibilities screen
- Fixed crash when trying to send assistant manager to tunnel interviews when no assistant appointed
- Fixed game not launching in Full Screen modes on certain system setups

USER INTERFACE
- Fixed processing panel not disappearing when using alt-tab
- Fixed attributes pop-up ordering attributes alphabetically by abbreviation not by full name
- Fixed captain icon not displaying in-match
- Fixed Ctrl+F shortcut
- Fixed Average Positions & Heat Map options on ProZone panels showing incorrect information during live matches

GAMEPLAY
- Improvements to AI transfer & contract negotiations
- Players will no longer count being rested for minor cup games towards first team football unhappiness
- Fixed issue where players would complain about being left out of a training camp squad when they were away on international duty
- Fixed players asking for a new contract and then being unwilling to sign one

MATCH ENGINE
- Improved defending of full backs who were tucking in inappropriately
- Improved behaviour of backline when deciding to cover out of position players
- Prevented ball getting stuck in the crossbar
- Fixed instances of goalkeepers being stranded out of goal after being called over to be booked
- Fixed some examples of dead time after ball is returned from a throw in following an injury
- Improved system of players taking a penalty when on a hat-trick
- Fixed some instances of poor back passes and goalkeepers lack of reaction to them
- Fixed some problems with Specific Man Marking instruction
- Refined referee decision making on offside calls
- Improved defenders behaviour when reacting to a ball they are favourite to win
- Improved goalkeeper decisions to parry ball back into play when they could let the ball go out
- Improved goalkeeper decisions on when to come off their line
- Improved accuracy of shots on goal
- Refined passing decision making to reduce instances of unnecessary direct and rushed passes
- Fixed some instances of a goal being awarded when the shot had hit the bar and not gone in

GRAPHICS
- Improved Retina graphics benchmarking (requires cleared cache & preferences)
- Fixed issue with black ball on Macs
- Fixed extreme and sudden change from rain to shine

IN-GAME EDITOR
- Age, Nationality and Wage editable on Profile page for Staff and Players
- Fixes to help custom skin compatibility

STANDALONE EDITOR
- Fixed Belgium league rules failing verification checks without being edited
- Fixed a few editing kit colours issues
- Fixed issue with stadium editing which caused some User files to crash
- Fixed edit files using the wrong start date when extracted in to the game
- Fixed various unhelpful error messages when verifying files
- Fixed some crashes on verification on specific files
- Fixed some issues extracting certain data edits in to the game

NETWORK
- Fixed divergence of results when playing network game between Mac & PC

TOUCH MODE
- Fixed obscure nations topping World Rankings at the start of new games

CREATE A CLUB MODE
- Fixed created clubs keeping affiliations preventing them from being promoted.
- Fixed created clubs not displaying their own kits on Team of the Week.

FANTASY DRAFT MODE
- Fixed issue where fantasy draft budget left over is calculated incorrectly
.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
[quote="Yrkomm16"]
Bartku, jesteś największym toxikiem na tej stronie. Lepiej skup się na updejtach, bo jak na razie to fatalnie Ci to wychodzi. [/quote]
No kolego, zagranie poniżej pasa. Po pierwsze, nikt mi nie zabierze mojego tytułu toxica nadanego mi przez Britney Spears w kilka dni po wydaniu singla o tym samym tytule. Po drugie, bartekr to ważny członek naszej redakcji i gdyby mu fatalnie wychodziły update'y, to nie sądzę że byłyby pobierane przez setki ludzi, chwalących pracę zarówno samego Bartka, jak i całego RUT. Piotr Sebastian radził mieć trochę więcej pokory, a ja tylko ten apel powtórzę.

Temat, choć pełny kontrowersji, na razie zostaje zamknięty. Na prośbę autora mogę odblokować, jeśli autor uzna że ktoś może być zainteresowany kupnem.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

lolek77 Partyzant

Troche lipa,że nie da sie z tym nic zrobić. Ja zaznaczam zawsze opcję "dodawanie graczy do zespołów grywalnych", to wtedy tych szaraków jest troche mniej. Zastępują ich wygenerowani przez grę zawodnicy (mają przynajmniej jakieś twarze) . A jest może jakiś patch,który nadaje twarze szarakom? Da się jakos "zakryć" ich "puste" oblicza?

Yrkomm16 Partyzant

[quote="bartekr"][quote="Yrkomm16"][quote]Tak jak pisałem, te gry nie działają mi płynnie więc nie mam ochoty w nie grać, jako że mam znajomych na niższych rangach w CS:GO chciałbym mieć możliwość grania z Nimi, ale niestety swoim kontem zawyżałbym rangi
dlatego potrzebne mi drugie konto.[/quote]

To se kup za 30 zł smerfa z silverem 1 na allegro i po problemie. Nie mów, że cię nie stać, poza tym lepiej usuń tema, bo nikt Ci tego nie kupi. Wszyscy grają w CS'a.[/quote]

Pseudo ekspercie, nie rządź się zasadami na nie swoim forum. Jeśli jest temat, to jest. Po drugie mylnym jest to że wszyscy grają w CS'a Ja gram w BF'a i nic Ci do tego. P.S. Jesteś gimnazjalistą patrząc na wiek, więc co Ty możesz wiedzieć o finansach. Pozdrawiam, bartekr.[/quote]

Bartku, jesteś największym toxikiem na tej stronie. Lepiej skup się na updejtach, bo jak na razie to fatalnie Ci to wychodzi. Człowieku, takie są fakty, BF to już praktycznie wymierająca gra. A Ty jesteś LICEALISTĄ, a zachowujesz się jak jakieś dziecko z podstawówki. Takie tematy tylko zaśmiecają forum, bo ktoś nie ma 30 zł na jakieś głupie, smerfowe konto i chce sprzedać grę, w którą gra może z 3% ludzi w kraju za astronomiczne 50 dyszek. Zamiast zamknąć temat, ew. dać mi ostrzeżenie/bana (za to, że komuś doradziłem?) to Ty jeszcze kogoś atakujesz, tylko dlatego że jestem z gimnazjum. Ty też w Nim byłeś.

PS: Teraz są promocje świąteczne, z pewnością Pan The Suspect sobie coś wynajdzie. Przychodzę z pomocnymi linkami:
Wyszukiwarka: google.com
Allegro: allegro.pl
CS GO za 30 zł: http://alleg(...)683.html
Nie dziękuj i zastanów się kilka razy jak założysz jakiś temat, w którym chcesz sprzedać coś, co każdy ma/miał/nikt tego nie kupi. Wystarczy włączyć google, zobaczyć podobne oferty sprzedaży i odzew, jaki ich autorzy otrzymywali i dopiero zakładać temat. Pozdrawiam.

loswariatos Młody aktywista

16.12.2015 00:49    #5149     Football Manager - Świat taktyki - Problem z Taktyką
[quote="ASSE"]Muszę Cię rozczarować ale na obecnej łatce nie istotny jest środek pola. Gra jest zabugowana. Ani nie zdominujesz rywala pod względem posiadania piłki,ani nie przeprowadzisz akcji środkiem pola. Należy grać szeroko,szybko,na wolne pole,głębiej linia obrony,bez krótkiego krycia,bez agresywnego odbioru a zamiast 4-2-3-1 ustaw 4-1-4-1 z fałszywą 9 i registą na defensywnym[/quote]

http://s30.p(...)o_By.png

Jeśli to nie jest atak środkiem to ja nie wiem co ma nim być.
meglio fascista che frocio

robal15 Młody aktywista

[quote="diabelek26"]To teraz ja pozwolę sobie napisać moje odczucia :)
Pograłem kilka sezonów klubami od średnich po wielkie (zawsze zaczynam w ten sposób nowego FM by potem grac tymi z niższych lig)
Gra jest na przyzwoitym poziome, nie mniej jednak zaprzestaje grać do momentu wyjścia nowego patcha z jednej prostej przyczyny - łatwo jest znaleźć sposób na rozgrywkę (sukcesy) więc gra staje się nudna i bardzo przewidywalna. Poprzednie, a raczej te stare wersje 12, 13 polegały na dopasowaniu taktyki pod klub, piłkarzy natomiast w 16 taktyka pasuje do wszystkich klubów. Jedną taktyką grałem kilkoma klubami i wyniki były co najmniej bardzo satysfakcjonujące. Warto dodać że nie ruszałem w ogóle treningu robił to asystent co świadczy a małej wadze tego aspektu w grze.
Liczę na poprawę w zakresie:
Poziomu rozgrywki, zróżnicowanie taktyk, różnorodność u przeciwników i stylu ich gry
Systemu transferowego do realnych żądań za piłkarzy co do pensji, przy przejściu do klubu, podwyżek. Praktycznie zawsze piłkarz chce o 300% więcej. Klubów do kwot żądanych, gdyż po dwóch sezonach przeciętny piłkarz kosztuje co najmniej 20 mln euro. Do 10 mln euro nie można kupić nikogo.
Zbyt łatwe podpisywanie kontraktów za free i to czasami z gwiazdami
Niby wszystko jest możliwie ale niektóre transfery po w pierwszym sezonie powodują mieszane uczucia np, gdy Rooney przeszedł do Realu to nie poczułem melodii realizmu :)
Zróżnicowanie sposobu zdobywania bramek, a więc w 90% z dośrodkowań, gdzie boczni obrońcy są bezradni w obronie, rewelacyjni w ofensywie (gram na obieg)
Zniwelowanie meczy z super ofensywnych - u mnie zazwyczaj strzały na bramkę (celne) są na poziomie 20-13 itp.
Realnie zdarzają się mecze gdzie pierwszy strzał w meczu pada np w 60 min a na koniec jest 2-1 w strzałach, gdzie wynik meczu to 0-0 :)

Ogólnie gra jest bardzo perspektywiczna i ma potencjał, aby cieszyć się nią jak za tych najlepszych części.
Oby tylko nowym patchem jej bardziej nie popsuli niż naprawili.[/quote]

Popieram. Gram tak jak mi ME każe :(
https://gyazo(...)6233878d
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.