Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

RaaveK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Po wejściu nowej łatki 16.2.0 jeszcze na mojej starej taktyce wygrałem kilka spotkań, ale to co dzieje się teraz to koszmar. Kilka meczy bez zwycięstwa i przewaga lidera stracona. Macie do tej łatki jakieś wskazówki ? Co teraz lepiej funkcjonuje, środek, skrzydła ?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

19.12.2015 13:41    #5092     Sufler - Porady do gry - Nagła strata formy.
ja w "15" co mecz zmieniam kilku zawodników żeby ogranie im nie spadło bo potem faktycznie grają średnio przy 60-70% ogrania. Trzeba też wracać uwagę ze im częściej grają tym bardziej się "zużywają"/ męczą przez co ich "żywotność" się skraca :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

poczekaj na graczy FM grtających barcą ;)

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
19.12.2015 11:39    #5094     Sufler - Porady do gry - Nagła strata formy.
[quote="BerNsoN"]@kondi192, chodzi o rotacje wbudowaną w grę (tą u asystenta) czy swoją?[/quote]

Mam na myśli to abyś nie grał ciągle tą samą "11" tylko od czasu do czasu dawał odpocząć najlepszym i aby grali zawodnicy z ławki zwłaszcza jeśli są równorzędni (lub podobni) umiejętnościami do podstawowych graczy.

Nie mówię tu abyś zmieniał całą jedenastkę ale np. 2-3 zawodników. Jeśli obrona zaczęła źle się spisywać to trzeba tam dokonać zmian :)

BerNsoN Partyzant

19.12.2015 10:46    #5095     Sufler - Porady do gry - Nagła strata formy.
@kondi192, chodzi o rotacje wbudowaną w grę (tą u asystenta) czy swoją?

@up, a tu się mylisz ;) Zawsze kiedy zagrają nie tak jak tego oczekuje, w szatni mają trochę lekcji wychowawczej ;)

darek_dadun Partyzant

Pierwszy raz się spotkałem z takim problemem. W poprzednich FMach robiłem tak samo i wszystko grało. Śpieszę wyjaśnić o co chodzi w moim problemie.
W tej odsłonie FMa gram Barceloną, wymieniłem większość skautów i ściągnąłem nowych (ocena um i pot piłkarzy - min 18, zd do adaptacji jak i determinacja też w miarę wysoka, zazwyczaj ponad 10-13). Każdemu z nich przydzieliłem inny kraj/region (np. Niemcy, Włochy, wyspy brytyjskie, europa wsch, afryka płd), niektórzy szukają stricte młodych talentów (wiek 16-22, um 1*, pot 3*), niektórzy - napadziora (kryteria to tylko pozycja N i wiek od 17-29), a niektórzy bez żadnych dodatkowych kryteriów (zwyczajnie rzuceni na jakiś region i mają szukać - dla samego sprawdzenia czy problem nie leży w kryteriach wyszukiwania). Na początku ustawiałem wszystkim termin "do zakończenia" ale kończyli pracę po praktycznie tyg-2 tyg bez żadnego raportu. Później zmieniłem termin na "stale". Po ponad miesiącu nadal nie dostałem żadnego raportu. Jedynie info od głw skauta, że ten skaut jest tu i nikogo nie znalazł i poszukuje dalej, a tamten jest tam i również nikogo nie znalazł.
Nigdy się z czymś takim nie spotkałem w FMie (a gram od CM 03/04). Co roku, w każdej kolejnej odsłonie kładę nacisk na szukanie młodych, którzy będą w przyszłości wychowankami klubu, więc ten problem jest dosyć istotny u mnie.
Może ma to jakiś związek z zakazem transferowym nałożonym na Barcelonę ale mało logiczne byłoby to wtedy.
Z góry dzięki FManiacy za ewentualną pomoc

BerNsoN Partyzant

18.12.2015 18:26    #5097     Sufler - Porady do gry - Nagła strata formy.
Siema!

Gram w FM2016 Demo karierę Manchesterem United. Gram pierwszy sezon i zrobiłem sobie taktykę. Taktyka działała nawet bardzo dobrze (wyniki po 6:0, 5:0) i nagle po zwycięstwie 5:0 w lidze i 3:0 w LM nadszedł mecz wyjazdowy z Leicester. Przegrałem go 1:3. Od tamtego czasu piłkarze nie potrafią trafić najprostszych akcji (raz po 15 minutach miałem 3 sam na sam - efekt? 2 strzały celne i 0 bramek...). Aktualnie mam strzelone po 12 meczach 26 bramek, a w ostatnich 5 meczach (od czasu straty formy) strzeliłem ledwo 4 :| Nic nie zmieniałem w taktyce, ani w składzie, stąd dziwi mnie dlaczego taka nieskuteczność. Na mecz oddaje 15-20 strzałów (czasami nawet więcej) z tego celnych jest 5-7. Posiadanie na granicy 55-60%.

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
18.12.2015 15:41    #5098     Football Manager - Ogólna dyskusja - Spadek Formy
A w tych 7 meczach dominowałeś czy statystyki były po równo ? Bo ja też ostatnio morde cieszyłem 6-2 z Lyonem i Nancy,5-0 ze Sportingiem w LM już myślałem,że stworzyłęm potwora a potem równia pochyła,w tej edycji trzeba mieć 3 taksy i obserwować wydarzenia na boisku,jedną taksą nie da się wygrać,przynajmniej jeśli chodzi o grę środkiem bez skrzydłowych

Cro-Manager Partyzant

This facepack comes in 140x180 px dimensions so it looks perfect on every skin. Although, in the future we will make special panel files which you will be able to put in your skin so that this Facepack so it can look perfect on skins that are not adjusted for these dimensions.

Download: MEGAPACK 1.1
Download: MEGAPACK 1.0

a) If you download MEGAPACK 1.1 without having downloaded the MEGAPACK 1.0:
Unpack every .zip file in the following location: My Documentus/Sports Interactive/Football Manager 2016/graphic/players

b) If you download MEGAPACK 1.1, and already have MEGAPACK 1.0:
Unpack the .zip file in the same location where your pictures from 1.0 are, when you are asked to replace existing files press "Yes".
Finally, add the config file or the game won't show all of the 24697 pictures.
If you don't replace the config file, you will only have the pictures from the MEGAPACK 1.1

Download - Template
you must be registered on Cro-Manager forum

Starting with this year, Cro-Manager Team has decided that in order to increase the number of facepacks being made in a season the template will be released to the public. In that way any of you can download the template at any moment and make any facepack you need. Of course, it would be great if you could uploud those pictures so we can add them to the megapack, in that way other people could enjoy in facepacks you made as well. Still, our Team will still take care about the quality of the facepacks, so if the pictures aren't good enough they won't be included in the megapack.

To those interested in making this facepack, we produced several tutorials and we're hoping to make even more in the future.
Tutorials

It would be nice from you to tell us what exactly are you going to make before you start so it doesn't happen that couple of people are working on the same thing. You can choose would you rather work on whole league or just some specific club and under this text you can find out which leagues or clubs are already reserved.

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Niby da się grać środkiem ale nadal nie wygrałem Ligue 1 a już 6 sezon gram ASSE.Trzeba się nie źle postarać aby coś ugrać na 4-3-3

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.