Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

afryk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2015 23:08    #4991     Sufler - Problemy techniczne - Problem z uruchomieniem
Witam.pewnie temat wałkowany wiele razy ale nigdzie nie moglem znalezc odpowiedzi.po kilku godzinnej walce z problemem "cannot run set up graphics " odpalilem gre tzn tak mi sie wydawalo bo po wstepnym uruchomieniu sie czyli wyswietlenie lig licencji itd pokazuje sie ekran ladowania po czym slychac dzwiek wyskakujacego bledu (niestety nie wiem jakiego ) i nastepuje tzw zawias.niby wszystkie mam sterowniki,nowego directa.dodam ze gra jest oryginalna i probowalem uruchomic w trybach on i off line.Prosze o jakies rady.Dziekuje

aartur242 Partyzant

28.12.2015 18:18    #4992     Sufler - Gra przez sieć - ***Gra w sieci***
witam
chętnie pogram prezez sieć w fm 2016
moge grac w godzinach 17,30-23 w weekendy do obgadania
stem jak nick aartur242

aartur242 Partyzant

28.12.2015 18:18    #4993     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
witam
chętnie pogram prezez sieć w fm 2016
moge grac w godzinach 17,30-23 w weekendy do obgadania
stem jak nick aartur242

Duster96 Partyzant

Kolejny materiał z Football Manager 2016 już na kanale! Zapraszam do oglądania, do pisania swoich uwag i pomaganiu mi w doskonaleniu serii. To wszystko dla was!

KLIKNIJ I ZOBACZ CO TAM NAGRAŁEM

Masz jakieś uwagi?
Jakieś pomysły do zrealizowania?
Może coś się nie podoba? Jak tak to co?

Nie tworzę tego dla siebie, tylko dla was i jeżeli coś się nie podoba to chciałbym to zmienić, tylko muszę wiedzieć co to, inaczej trudno cokolwiek zdziałać.

Zapraszam jeszcze raz do oglądania!

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
[quote="myfunnygame"]no ciekawe :D
dobry byłby ten typ co rozwiódł się z żoną bo grał w FMa :D[/quote]

sądzę, że by wygrał, bo ciężko to przebić....
E: no i zna angielski w stopniu idealnym do nagrania filmiku ;)

Wratislavia Partyzant

FM oryginalny kupiony pudełko z folią, dodatki II,III,IV liga Polska, pakiety graficzne logopacki, kitspacki, Orzeł Ząbkowice Śląskie, aktualizacja automatyczna.
Odinstalowałem i zainstalowałem ponownie, wyrzucając wszystkie dodatki, i wprowadzając je na nowo.

Noorbiii18 Partyzant

26.12.2015 23:28    #4997     Football Manager - Świat taktyki - Problem z Taktyką
ja Ci powiem tak...

Gram w FM jakieś 7 lat może to dużo może mało, ale to też zależy jakim zespołem grasz. Jeżeli grasz Barceloną to wiaadomo jaki jest ich styl gry i gra sie o wiele łatwiej, jeżeli grasz jakims sredniakiem to musisz kombinowac z taktyka. Porównujać ze moje 7 lat grania w FM moim zdaniem pod wzgledem taktycznym FM 2016 jest najtrudniejszy i to nie pomoga Ci taktyki wystawiane na cmrev.com. Trzeba powoli samemu do tego dojsc i kropka. Pozdrawiam

Zymon Partyzant

26.12.2015 22:05    #4998     Sufler - Porady do gry - Osbowość zawodnika
Witam wszystkich

Czy dużą rolę przy sprowadzeniu zawodnika odgrywa u Was osobowość zawodnika ? Gram Aston Villa 4 sezon i powiem Wam że mam pewien dylemat. Znajduję masę graczy z opisem ,, Wielki talent '' ale osobliwość typu : Kapryśny , Wybuchowy , Pozbawiony ambicji . Czy jakość szczególnie zwracacie na to uwagę?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Feno Partyzant

[quote="Pawcio"]Panowie,
Montpellier HSC czy Swansea?
Może jakaś podpowiedź na bazie doświadczeń własnych. Do tej pory nie grałem ani w jednej, ani w drugiej lidze.[/quote]

Grając Swansea masz na start około 20 milionów, po sezonie masz już może ze 40 jak dla mnie to już gra się na tym kończy, a co do Motepellier to nie wiem :)

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

Panowie,
Montpellier HSC czy Swansea?
Może jakaś podpowiedź na bazie doświadczeń własnych. Do tej pory nie grałem ani w jednej, ani w drugiej lidze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution