Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
12.05.2016 17:38    #3991     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
Klich musi grać w klubie, by być powoływany, bo bez rytmu meczowego spala się w meczach kadry zupełnie. Ograny i w formie może być opcją, choć akurat teraz mamy w środku pola pozytywny ból głowy.
twitter.com/Ceyvol

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="zachi"]Biorąc pod uwagę ogólny poziom ekranizacji gier to masz rację Kondulcu, że zakrawa to na kompletny debilizm :D.

Żeby jednak nie było - lubię pierwszy Mortal Kombat, ponieważ w mojej ocenie bardzo dobrze oddał ducha (heh) gry. Na marginesie pisząc, to OST z MK jest autentycznie srogi i pięknie rozpieprza głośniki. Całkiem znośny był także filmowy Silent Hill, chociaż żeby to miało ręce i nogi to powinno powstać tylko i wyłącznie w Japonii.

Filmowy N4S przypadł mi bardziej do gustu niż wszystkie Szybkie i Wściekłe jakie widziałem (ze trzy?). Do tego uwielbiam uroczą Imogen Poots i jej akcent <3.[/quote]

Ooo tak, pierwszy Mortal Kombat to jak dla mnie wyjątek co do ekranizacji gier a i muzyka dobra była. Szybcy i Wściekli 1,2,3 bardziej przypominały mi serię gier NFS (Underground 1i 2) niż film o tym samym tytule co gra.

zachi Zgred Manifestant

Ta jest, Fimmel zagra Lothara, jednego z koksów z Warcrafta II.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

paweldemon Partyzant

Grupa: Użytkownik
NFSa obejrzałem dla Jesse Pinkmana ;P film nie trafi do mojego klaseru z filmami, ale i nie zasnąłem na nim, więc zaliczam go do średniaków. Warcraft powiadasz, czy to nie tam ma grać Ragnar??

zachi Zgred Manifestant

To prawda - gdyby odpowiednio władować pieniądz w ekranizację AC to mielibyśmy materiału na dwa lub trzy srogie hity kinowe, lub porządny serial (i chyba właśnie wolałbym rozbicie na coś dłuższego niż film zrobiony na odpi*dol). Nie chcę być wiecznie zgredzącym pesymistą, lecz naprawdę wyczuwam spłycony popłuczyn zamiast porządnego kina.

Co gorsze - Warcraft również nie zapowiada się na arcydzieło kinematografii. Pożyjemy, wybaczymy ;).

Fifi11 Partyzant

Cześć wszystkim ponownie !

Mistrzu to ja zmienie zamówionko na takie konkretniejsze ażeby nie zabierać Ci cennego czasu :D

Klub: Real Union
Logo : https://www.googl(...)e5bcM%3A
Firma: Addidas
Sponsor: T-Mobile taki jak na koszulce Bayernu
Kolory: I białe ze złoto-czarnymi wstawkami
II- czarne z złoto-białymi wstawkami
III- granatowo-fioletowe
Wzór jakiś ciekawy, zdaję się na inwencję Twoją inwencję twórczą :D

Pozdro !

rapechuck Trybun Ludowy

11.05.2016 22:09    #3997     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
[quote="zachi"][
Jo tyż, bo miałem chwilową korbę na RTSy :D[/quote]

Jo, korba na RTSy, a Settlersów w tym zestawieniu brak - musiałem nadrabiać za Ciebie :P

A w Stellaris zagram. Prędzej czy później, ale zagram :P

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Klub dodany. Któryś z grafików mógłby wyciąć logo, bo mnie programy graficzne nie lubią?

zachi Zgred Manifestant

11.05.2016 13:02    #3999     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Nic mi nie przychodzi do głowy, w każdym razie z nowych tytułów RPG na PC.

Aktualnie i tak najważniejsze jest pytanie, które zadaje sobie pół planety Ziemia - czy Rejpczak zagra w...

romantico Partyzant

11.05.2016 12:44    #4000     Inne - Gry i komputery - Gry komputerowe
Zapytam jak laik - w co grać rodem cRPG, ale gdzie kieruje się jednym bohaterem", mimo tego, że w drużynie może być 20 :-). Wkurza mnie przełączanie na innych bohaterów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution