Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Yrkomm16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2016 15:18    #3911     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Tak się nie angażowali, że Grosik skręcił nogę. Wiem, że to był tylko sparing, ale Litwie to jedną bramkę wypadałoby wpakować, skoro wyżej notowanej Finlandii zaaplikowaliśmy ich 5. Wiem, że to nie te części sezonu, ale mimo wszystko lepiej by to wyglądało, choć nie ukrywam, że takie coś może się obrócić w dobrą stronę dla Naszych, bo trochę lodowatej wody wyleje im się na głowy.

Chorwaci mają podobną sytację jak Polska? Też nie grali na mundialu i nie zebrali doświadczenia? Też mają takie problemy z urazami? Też mają problemy z outsiderami? No właśnie.

Masz rację, Ukraińcy mogą zostać pokonani przez bratobójczą walkę o wpływy. Słowacja i Czechy choć nie grają finezyjnej piłki to... no właśnie, Grecja z 2004 roku się kłania i ich finałowy bój z technicznie o kilka klas lepiej wyszkoloną Portugalią.

Ja też chciałbym wierzyć, że Polacy dadzą radę wyjść z grupy i udowodnić niedowiarkom takim jak ja, że można. I oby tak było, ale przy ewentualnej porażce nie będę absolutnie zdziwiony, bo tak naprawdę to już mecz z Irlandią jest potyczką paradoksalnie o wszystko.

sarnaa17 Partyzant

10.06.2016 14:59    #3912     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Akurat naszym charakteru w tych eliminacjach bym nie odmawiał. Pokazali kilka razy jaja. Jedyne co przeszkadza naszym to właśnie ta presja.
Sparingi? Serio? Krew zalewa jak słucha się takich rzeczy. Sam grałem/gram w piłkę i wiem, że grając w środku tygodnia z juniorami wiedziałem że w weekend mam mecz z seniorami to... no właśnie. Jak myślisz jakie było moje nastawienie na tych meczach.
Chłopaki się nie angażowali i tyle bo po co?

Belgowie odpadną szybciej niż myślisz, choć po cichu też im kibicuje. Chorwaci mają podobną sytuację jak Polska.
Ukraina? Tam Stepanenko z Yarmolenko nie pozwolą żeby stworzyła się jakaś atmosfera. Oni sami sobie są największymi wrogami. Słowacja, Czechy? Oglądałes ich mecz jakiś? Tego nie dało się oglądać.

Mam nastawienie optymistyczne i wierzę że Polska wyjdzie z grupy bo ich na to stać, a później wszystko jest możliwe.

TurboKozak Partyzant

10.06.2016 14:59    #3913     Sufler - Gra przez sieć - Zapraszam do gry!
Siema, Jeżeli jesteś FMmmmaniakiem tak jak ja to zapraszam do gry przez sieć od zaraz!, już! teraz! Czytaj bez żadnego wcześniejszego ustalania jakie ligi i innych dupereli, założyłem serwer o nazwie #LigaPolska hasło do serwera to 1191 jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć i zagrać w jednej z wielu aktywnych u mnie lig, w tym 4 ligach w naszej pięknej polskiej rzeczywistości Spoko to serdecznie zapraszam!. Nie bądzcie obojętni na moje cierpienie gdyż gra z samym komputerem stała się dla mnie już szarą rzeczywistością, wspólnie podnieśmy poziom rozgrywek. W końcu Łączy nas FM Peace kontakt przez steam: sebastian.j

Yrkomm16 Partyzant

10.06.2016 14:39    #3914     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Prawilnie przypominam, że Irlandia Północna straciła tylko jednego (słownie: jednego!!) gola w całym roku, do tego z... rzutu karnego. Więc, kiedy nie jesteśmy w stanie strzelić gola równie brutalnie grającej Litwie to możliwe są różnorakie warianty przewalenia teoretycznie nałatwiejszego meczu przez Naszych. Ale nie ma co sie rozpisywać, obiektywnie patrząc dostaniemy takie lanie od Irlandii jak od Szkocji, która mimo że dwa razy z Nami zremisowała, to gdyby nie nasza ofensywa i Lewy z pewnością dostalibyśmy łomot. Kilka SFG wystarczą Irlandczykom do zdobycia gola, a jak to zrobią to kaplica, będą polowali tylko i wyłącznie na kości, bo to, że dostaną tam kilka żółtych czy czerwoną kartkę ABSOLUTNIE nic nie zmienia, oni są przyzwyczajeni do gry w osłabieniu. Wszystko zależy od charakterności Naszych pomocników, skuteczności (przewiduję jedną, może dwie 80% okazje na gola), i od umiejętności taktycznych Nawałki (skłaniam się tu ku tym "tajnym" stałym fragmentom).

Reasumując: spuśćmy powietrze z balona zanim pęknie nam w rękach. To nie ma sensu. Jedne eliminacje wiosny nie czynią. Na to potrzeba lat. Tyle.

A co do faworytów turnieju - Chorwaci, albo Belgowie. To ich czas. Zebrali doświadczenie, wykształcili styl i zgranie, dla mnie to wystarczająco dużo, aby sięgnęli po wysokie lokaty, jeśli nie po sam puchar. Czarnym koniem może być Turcja, Ukraina, Słowacja, może nawet Czechy. Z imprezą szybko pożegnają się Francuzi (sorry, ale bez Benzemy to ciula ugrają, poza tym jak można było pominąć Lacazzeta?), Hiszpanie, a stuprocentowym kandydatem do blamażu są oczywiście Anglicy i Włosi. Takie są moje typy.

pulkownik_jakusz... Partyzant

Siema.
Generalnie takie sytuacje mogą się w CM0102 zdarzyć. Dzieje się to najczęściej w przypadkach, kiedy piłkarz nie został "przeskautowany" i nie widać wszystkich jego atrybutów (jeśli grasz z opcją "attribute masking";), ewentualnie, gdy płacisz za zawodnika wielokrotność jego wartości. Rolę mogą też odgrywać ukryte (lub jeśli grasz na TapaniPatchu - odsłonięte) atrybuty członków zarządu klubu, w szczególności w zakresie finansów. Próbuj gościa kupić taniej, lub zarób więcej kasy na transfery ;) Mimo wszystko, zaistniała sytuacja jest dość dziwna, bo prezes Leśnodorski ma bodaj wysoki atrybut związany z finansami i inwestowaniem w klub.
PS. Miło poczytać, że ktoś gra jeszcze w staruszka CM0102.

kowalik2594 Partyzant

Gram sobie Legią właśnie rozpoczynam drugi sezon, a jako iż mam 10 mln euro na transfery to chciałbym solidnie wzmocnić zespół przed eliminacjami ligi mistrzów. Więc upatrzyłem sobie Bendtnera bo gnije biedaczek w rezerwach Wolfsburga poza tym jest wart trochę ponad 3 mln euro i zarabia niewiele. Składam zatem ofertę którą Wolfsburg akceptuje, z samym zawodnikiem również udaje się dogadać. Po kilku dniach przychodzi prośba o potwierdzenie transferu, który potwierdzam. I tu właśnie zaczyna się cały problem bo po chwili wyskakuje mi, że zarząd anulował transfer ponieważ ich zdaniem ta oferta jest nierealistyczna czy coś w tym stylu. Moglibyście mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje skoro moje obecne fundusze pozwalają mi zarówno na sam wykup zawodnika jak i pensje dla niego?

szymon_rysiu Partyzant

08.06.2016 14:14    #3917     Sufler - Dodatki do gry - Oryginalne twarze z gry
Musisz sobie ściagnąć z internetu facepack, w zależności od tego ile tych zdjęć tam będzie to może on ważyć nawet ponad 7 GB. Pożniej wszystko wrzucasz do folderu grafics bodajże i buforowanie skórki zmieniasz i już jest ok. Możesz się cieszyć twarzami.

ocolotto Partyzant

Wypożyczyłem kilku piłkarzy do innych klubow, w sumie opłaty z tych transferow to jakies 5-6 mln zl miesiecznie + wynagrodzenia grajków, czy ta kasa w ogole wpływa do mojego klubu i czy można to jakoś kontrolować, czy to tylko taki pic na wode i za wszystko ja płace ?
Jak ktoś wie co i jak to proszę o podpowiedź.

ocolotto Partyzant

W trakcie meczu piłkarze mojej drużyny majo rozłożone rece na boki i wygladajo jak kukły, nie ma żadnej animacji w trakcie biegu tylko takie kukiełki grajo , jak to zmienic żeby było normalnie ?

hitiv Partyzant

05.06.2016 14:27    #3920     Football Manager - Kącik graficzny - Stworzenie strojow
[quote="Andrew2012"][quote="hitiv"][quote="Andrew2012"]Widzew Łódź - 2015/2016 [SS'15]

config: https://www.media(...)1x3rmdh2[/quote]

dzieki tylko moglbys mi powiedziec co zrobic zeby one dzialaly i nie kolidowaly z innymi kitspackiami itp jakie mam?[/quote]

Koszulki jak i config musisz wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2016/graphics/kitspacki/Polska/IV Liga/Grupa łódzka”. Po włączeniu gry musisz wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian”, a następnie kliknąć „zatwierdź”.[/quote]

dzieki za pomoc ale cos mi nie dziala nie wiem czemu wszystko inne przed tem dzialalo ale dzieki za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution