Tak się nie angażowali, że Grosik skręcił nogę. Wiem, że to był tylko sparing, ale Litwie to jedną bramkę wypadałoby wpakować, skoro wyżej notowanej Finlandii zaaplikowaliśmy ich 5. Wiem, że to nie te części sezonu, ale mimo wszystko lepiej by to wyglądało, choć nie ukrywam, że takie coś może się obrócić w dobrą stronę dla Naszych, bo trochę lodowatej wody wyleje im się na głowy.
Chorwaci mają podobną sytację jak Polska? Też nie grali na mundialu i nie zebrali doświadczenia? Też mają takie problemy z urazami? Też mają problemy z outsiderami? No właśnie.
Masz rację, Ukraińcy mogą zostać pokonani przez bratobójczą walkę o wpływy. Słowacja i Czechy choć nie grają finezyjnej piłki to... no właśnie, Grecja z 2004 roku się kłania i ich finałowy bój z technicznie o kilka klas lepiej wyszkoloną Portugalią.
Ja też chciałbym wierzyć, że Polacy dadzą radę wyjść z grupy i udowodnić niedowiarkom takim jak ja, że można. I oby tak było, ale przy ewentualnej porażce nie będę absolutnie zdziwiony, bo tak naprawdę to już mecz z Irlandią jest potyczką paradoksalnie o wszystko.
Chorwaci mają podobną sytację jak Polska? Też nie grali na mundialu i nie zebrali doświadczenia? Też mają takie problemy z urazami? Też mają problemy z outsiderami? No właśnie.
Masz rację, Ukraińcy mogą zostać pokonani przez bratobójczą walkę o wpływy. Słowacja i Czechy choć nie grają finezyjnej piłki to... no właśnie, Grecja z 2004 roku się kłania i ich finałowy bój z technicznie o kilka klas lepiej wyszkoloną Portugalią.
Ja też chciałbym wierzyć, że Polacy dadzą radę wyjść z grupy i udowodnić niedowiarkom takim jak ja, że można. I oby tak było, ale przy ewentualnej porażce nie będę absolutnie zdziwiony, bo tak naprawdę to już mecz z Irlandią jest potyczką paradoksalnie o wszystko.

bez żadnego wcześniejszego ustalania jakie ligi i innych dupereli, założyłem serwer o nazwie #LigaPolska hasło do serwera to 1191 jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć i zagrać w jednej z wielu aktywnych u mnie lig, w tym 4 ligach w naszej pięknej polskiej rzeczywistości
to serdecznie zapraszam!. Nie bądzcie obojętni na moje cierpienie gdyż gra z samym komputerem stała się dla mnie już szarą rzeczywistością, wspólnie podnieśmy poziom rozgrywek. W końcu Łączy nas FM
kontakt przez steam: sebastian.j
, ewentualnie, gdy płacisz za zawodnika wielokrotność jego wartości. Rolę mogą też odgrywać ukryte (lub jeśli grasz na TapaniPatchu - odsłonięte) atrybuty członków zarządu klubu, w szczególności w zakresie finansów. Próbuj gościa kupić taniej, lub zarób więcej kasy na transfery 

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty