Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

vicomino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zwolay, czasami lepiej zrezygnować bo się gra nie klei. Przyjemności z gry wtedy nie ma a człowiek się stresuje. Zacznij wszystko od nowa, nowy klub, nowe wyzwania, a Newcastle zostaw sobie na później :)

Zwolay Partyzant

No dobra-zwracam honor-pierwsze miejsce jest jednak Twoje :)
Ja przegrałem z Aston Villa 2:1 po błędach w kryciu..again....
Zaraz mnie wywalą na zbity pysk :(

Slayer666 Partyzant

Mila odmiana w Sampdorii,zgadzają się na kazdy trening ulubionego zagrania,zadnych smutków,we Francji co chwile mają jakies ale,nawet gdy chcem aby mój główny rozgrywający nauczył się podan w uliczkę,

CMPlayer Partyzant

Jestem świeżym graczem Football Manager'a stąd moje pytanie, wcześniej grałem RSSS to normalnie miałem dostęp do piłkarzy klubu partnerskiego oraz U19, U21
Zacząłem grać Arsenałem Kijów, praktycznie nie mieli sztabu szkoleniowego i budżetu ale po cięzkich staraniach udało mi się coś ogarnąć i teraz jesteśmy pod tym względem jedną z najlepszych druzyn.
Czy pominąłem kogoś dobierając sztab i dlatego nie mam dostępu do juniorów czy czego to jest wina?

vicomino Partyzant

Zwolay, jesteś pewien? To zobacz to:
https://zapod(...)png.html

Wygrywam sobie spokojnie 1-0, pierwsza czerwień dla mojego zawodnika. Ale w drugiej połowie mam 2-0 grając w 10. I się zaczyna :) 58 minuta samobój i 2-1, 67 minuta faul w polu karnym, faulujący druga żółta i czerwona, ale jakby tego było mało to za protesty Rabiot druga żółta i gram już w 8 :) Karny wykorzystany i 2-2. Z tego co pamiętam to na tą chwilę był to pierwszy celny strzał Napoli w tym meczu a remisowali 2-2 (przypominam pierwszy gol to samobój). No i się w tym momencie posypało, 2-4, nie miałem siły się złościć :)

Slayer666 Partyzant

To nie ma nic do rzeczy,na jednym sejwie Onengue przez 6 lat grał wszystko od deski do deski a na innym jak go kupiłem do Auxerre to co pare miesięcy wypada na 4-5 tygodni,az go chyba sprzedam bo to nie ma sensu

MrKosu Partyzant

Cześć, posiadam dodatek do FM2017 pt. "FM Revolution Polska Liga Update 2017 1.2", który posiada w sobie ligi okręgowe. Niestety w żadnej z lig okręgowych nie ma Dyskobolii Grodzisk Wlkp. Choć jest w grze nie mam możliwości objęcia zespołu, gdyż nie ma go w żadnej lidze. Nawet przez edytor nie jestem w stanie objąć kierownictwa nad zespołem z Wielkopolski. Ma ktoś z Was jakiś sposób na objęcie tego zespołu? Wrzucenie go do jednej z niższych lig czy jakikolwiek inny sposób na możliwość zagrania Dyskobolią?

Mikos21 Partyzant

15.01.2017 08:00    #2658     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 17 problem
Witam mam problem a zarazem pytanie. Zakupiłem na Allegro dane do konta z grą wszystko ładnie pięknie po zainstalowaniu okazało się ze jest to wersja Touch. Czym ona się różni od zwykłego FM 17? Bo z tego co zauważyłem to nie ma u mnie trenerów ( brak przydziału trenerów do treningu ) Cały sztab szkoleniowy to zaledwie kilka osób. Czy tak powinno być czy coś nie gra?

Makaronczterojaj... Partyzant

Zgadza się i jest to realne, ale jest pewne ale. Pozbawienie gracza sukcesu słabą drużyną jest minusem. Skoro gra nie widziała problemu i wylosowała sobie Egipt w finale mistrzostw świata, to dlaczego pozbawić gracza satysfakcji w Europie. Jaki jest sens wygrywania polską drużyną nawet ligi mistrzów,gdy gra się wtedy w nudnej lidze. Gra pozbawiona takich smaczków jest słaba,jak liga mistrzów,bo LM jest słaba. Nudna i monotonna. Ale nie o tym jest ten temat. Nie chce grac Realem,Barceloną,Bayernem.Lubię grać od zera.Ale jak ma mi to zająć 30 sezonów to mi się nie chce.Nie chce mi się gdy gra pozbawia mnie niespodzianek,które są moim udziałem.
Natomiast można najprawdopodobniej zrobić wszystko,gdyż raz na 100 wygram z tym Arsenalem,tyle tylko,że mnie to nie bawi. Mogę z nim przegrać,ale nie w taki sposób jak proponuje mi to gra. W końcu awansowałem do tej ligi wygrywając wszystko. A problemy miałem z jakimś mistrzem Mołdawii.Durna gra tak se wymyśliła. Ale miałem szczęście, bo mi wywaliło korki, gdy przegrywałem u siebie z tym wynalazkiem 2:0 po 12 minutach.Dwóch moich piłkarzy jest wartych więcej niż ten cały wynalazek. No to kurwa mać dlaczego ja w 5 próbach chociaż raz nie zremisowałem,albo nieznacznie przegrałem,gdy taki badziew wygrywa za pierwszym razem

vicomino Partyzant

Makaron, ale ostatnio brakuje właśnie wpisów o sukcesach w ciągu dwóch czy trzech pierwszych sezonach polskimi klubami. Albo coś przegapiłem na forum. Gra zyskuje na realności i chyba już się tak nie da, nawet kombinując z ponownym wgrywaniem meczów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution