Pytań kilka...

vvv Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.11.2006, 13:14    Pytanie
Cześć.
1. Czy prezes odchodzi kiedyś na emeryturę? A czy jego status zmienia się z "kocha klub" na np. negocjuje czy jakoś tak?
2. Wybrałem sobie narodowość Hiszpan i po pewnym czasie w juniorach mojego klubu ( Śląsk ) pojawił się młody Hiszpan. Czy to ma znaczenie i czy w przyszłości też pojawi się kilku Hiszpanów?
3. Chciałem kupić sobie młodego Brazylijczyka ( 17 lat ). Przy składaniu ofertu pojawił się komunikat że mój klub nie może kupić reprezentanta Brazylii u-17. O co chodzi?
4. Chciałem rozbudować stadion i zarząd przyjął propozycję, ale gmina się nie zgodziła. Jak rozbudować ten stadion/zbudować nowy?

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
27.11.2006 13:16    #1
1. Przejście prezesa na emeryturę odbywa się raczej w sposób przejęcia klubu. Status jego może się zmieniać

2. Jest to możliwe.

3. Kupować można brazylijczyków powyżej 18 lat (taki przepis w Brazylii)

4. Jak gmina się nie zgodziła, to nic nie poradzisz. Możesz zdobyć więcej sukcesów i znów próbować.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

vvv Partyzant

0
27.11.2006 13:18    #2
A zbudować nowego się nie da?

kurak69 Przodownik pracy

0
27.11.2006 13:23    #3
co do prezesa to jest to mozliwe. mialem taka sytuacje w fm2006.byl to chyba juz 9 sezon mojej gry. prezes poinformowal ze odchodzi na emeryture a nowym prezesem zostal dyrektor d/s footballu. a na nowego prezesa d/s footballu wygenerowano mi nowego czlowieka nawet nie informujac mnie o tym. zobaczylem to dopiero przegladajac sztab.

co do pozostalych odpowiedzi sie zgadzam.
jezeli chodzi o mlodych wychowankow obcokrajowcow to wygenerowal mi sie kiedys sloweniec. (mimo ze mam polskie obywatelstwo)

kurak69 Przodownik pracy

0
27.11.2006 13:24    #4
da sie ale musisz zdobyc duzo sukcesow i duzo kasy. no i frekfencja musi byc stale w granicach mozliwosci stadionu.

Użytkownik uznał post za pomocny

vvv Partyzant

0
27.11.2006 13:27    #5
Też tak miałem, że wygenerował mi się chyba też Słoweniec, ale żeby Hiszpan? Co prawda był słabiutki. Chodziło mi o to czy narodowość ma znaczenie?

DonVIto Partyzant

0
27.11.2006 13:27    #6
Generwoanie mlodych jest zalezne tez od sztabu i co jest zaskoczeniem od pilkarzy. mialem taka sytuacje grajac w lidze belgijskiej mialem cala kadre afrykancow. Zadnego trenera z tego kontynentu, moje obywatelstwo to tylko polskie. A pojawil mi sie gracz z narodowoscia RPA (takich mialem najwiecej w kadrze), oczywiscie mial drugie obywatelstwo belgijskie. Mysle ze na regenow wpywaja wszystkie osoby w sztabie i kadrze zespolu. a Kupowac mlodych brazyliano mozna chyba do Portugalii jak sie nie myle.

Użytkownik uznał post za pomocny

kurak69 Przodownik pracy

0
27.11.2006 13:29    #7
Donvito: takiej sytuacji nie mialem ale jezeli to prawda to super realnie. a czy nazwiska nie byly te same. moze to dzieci twoich pilkarzy obcokrajowcow.

kurak69 Przodownik pracy

0
27.11.2006 13:30    #8
vvv: podejzewam ze nie ma znaczenia. pewnie bylo to dzielo przypadku

sorry za dwa wpisy pod soba

vvv Partyzant

0
27.11.2006 13:33    #9
Skoro tak to czy kiedy wyślę 10 juniorów do klubu-filii np. Żalgirisu to ten klub zacznie "produkować" młodych Polaków?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.