Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Illuminati Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
mam pytanko, co oznacza opcja w edytorze ofi ze Steam, Klub>własność>typ właściciela>zarządzany przez kibiców (wybory) i (bez wyborów)?
Czy to oznacza ze po rozpoczeciu nowej kariery ten zespol bedzie w posiadaniu kibicow i bedzie szukanie nowego bogatego wlasciciela? lub druga opcja bez szukania?
Jeśli tak, to czy ktoś to wczesniej probowal? Jak zachowuje sie nowy wlasciciel, zwalnia nas ze stanowiska na dzien dobry?
Interesuje mnie cos takiego bo chce grac Valencia CF ale irytuje mnie obecny wlasciciel klubu a nie chce zbyt ingerowac w gre i stwarzac jakies fikcyjne rzeczy, prezesow itd.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi, dzieki.

Marian B Partyzant

15.03.2017 18:20    #2302     Sufler - Porady do gry - Stabilność formy
Czy ten parametr ma wpływ na szybki wzrost umiejętności i osiągnięcie swojego potencjału? Do dzisiaj byłem przekonany że podstawa to: profesjonalizm, ambicja i determinacja (kiedyś brałem pod uwagę jeszcze pracowitość ale to dotyczy samego meczu) Czy ten parametr jest stały czy się zmienia? Zaobserwowałem, że piłkarzom o niskiej stabilności formy bardzo wolne rosną umiejętności mimo wysokich wymienionych parametrów i gdy grają w pierwszym składzie zaś Ci z głębokiej rezerwy, nie grających w 1 składzie CA rośnie szybko bo mają wysoki parametr formy. Kolejna sprawa, wchodząc w skład Barcelony tylko 2 zawodników ma niski ten parametr a więc możliwe że on jest bardzo ważny aby osiągnąć PA (wiadomo że w Barcelonie większość ma wysokie CA) Trochę wiedza moja legła w gruzach.

Gallacher Partyzant

Przegrałem z zespołem który grał w 10 i mnie totalnie zdominował :| niech sobie Angole wsadzą tą grę w dupę.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Gallacher Partyzant

hahaha w dupe z City 6-1 :| kurwa ludzie,jak ja ma grać z tym zespołem jak ona z góry ma ustalone zwycięstwa.Komputer jakoś potrafi wygrać a ja nie :|
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Marian B Partyzant

15.03.2017 16:01    #2305     Sufler - Porady do gry - Generowanie piłkarzy
Znaczenie gry? Nie ma takiej opcji, gram FM2017. Zmieniłem pozostałe, dam znać jak skończę sezon.

Gallacher Partyzant

Gram zawsze 4-4-4 lub 4-1-4-1 i we Włoszech grałem tempem niskim i bez pressingu a w Anglii ustawiłem wyższe tempo i mniej pressingu a także więcej dyscypliny i centralnie atakowanie i wyniki się polepszyły o niebo a poziom taktyki zawsze mam biegły.Najgorsza to jest ta dziwna seria porażek i wygranych.Zdobycie mistrza Anglii w tej grze przy tym co wyprawia City to będzie chyba najlepsze osiągnięcie w moim życiu.

Equi Partyzant

[quote="Gallacher"]Ta gra jest kompletnie poyibana:| nie wiem jakim cudem zdobyłem ligę włoską,ale angielska to jakaś farsa do hooja pana.City co sezon jest mistrzem i wygrywa i okaże się ze na 10 kolejek przed końcem będzie miała tytuł bo już mam 23 kolejkę a ma nad 2 zespołem prawie 20 pkt przewagi,a ja mimo starań zespołu i dobrej taktyki dostaję w dupę po 5 lub 3 bramki :| co kulwa jest ? rzygać się chce tą grą ,a gracze z Evertonu jakich miałem chyba grali by mnie zwolnic a u Totków początek miałem super tylko jedna bramka stracona i 3 mecze na wygraną a teraz jakaś poyebana seria porazek.Niech sobie angole w dupę wsadzą tą grę bo gram takim systemem i modelem co w Interze i gówno to daję :|[/quote]
Jaką taktyką i systemem grasz? Jestem na ostatnich kolejkach 1 sezonu Evertonem i jakoś idzie. Mam 6 miejsce. Walczę z West Ham, Chelsea i West Brom. 5ty ManU mi za bardzo odskoczył i na wyższe miejsce nie mam już szans.
W Pucharze Anglii odpadłem w 5tej rundzie z ManU po karnych.

Gallacher Partyzant

Ta gra jest kompletnie poyibana:| nie wiem jakim cudem zdobyłem ligę włoską,ale angielska to jakaś farsa do hooja pana.City co sezon jest mistrzem i wygrywa i okaże się ze na 10 kolejek przed końcem będzie miała tytuł bo już mam 23 kolejkę a ma nad 2 zespołem prawie 20 pkt przewagi,a ja mimo starań zespołu i dobrej taktyki dostaję w dupę po 5 lub 3 bramki :| co kulwa jest ? rzygać się chce tą grą ,a gracze z Evertonu jakich miałem chyba grali by mnie zwolnic a u Totków początek miałem super tylko jedna bramka stracona i 3 mecze na wygraną a teraz jakaś poyebana seria porazek.Niech sobie angole w dupę wsadzą tą grę bo gram takim systemem i modelem co w Interze i gówno to daję :|

vicomino Partyzant

Ja uwielbiam soundtrack RZA Afro Samurai. A z ciekawostek zaproponuje takiego oto wykonawcę:

https://www.youtu(...)9he6JY4E

Swego czasu wyczaiłem tego wykonawcę na polskiej stronie WTC. Nagrał dwie płyty, jak dla mnie miazga!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
14.03.2017 18:24    #2310     Sufler - Porady do gry - Ogranie zawodników rezerwowych
W Niemczech musiałbyś wgrać dodatek z niższymi ligami (jeśli taki istnieje). Natomiast drużyny rezerw we Włoszech zazwyczaj nie istnieją. Jest Primavera, w której grają młodzi i drużyna seniorów. Wszyscy starsi, którzy nie grają, są rozsyłani na wypożyczenia.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.