Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Mrsoq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.04.2017 20:13    #2181     Football Manager - Świat taktyki - potrzebuje pomocy
gram w fm 2016 od jakiegoś czasu i nie wiem jak sobie poradzić z tym że każda taktyka jaką wprowadzam do zespołu nie daje nic często same remisy lub przegrane od wczoraj gram juve i tez taktyka nic nie daje niby dobry zespół ale tylko na remis umieją grać ma ktoś jakieś sugestię co muszę zmienić.

januzaj10 Partyzant

27.04.2017 14:28    #2182     Football Manager - Świat taktyki - Problem z Poleceniami
Witam , mam problem od niedawna jestem posiadaczem fm17 i jak w poprzednich czesciach sam ustalalem wszystkie polecenia indywidualne do pilkarzy tak tutaj ma z góry narzucone i nie moge nic zmienic a przez to w drugim sezonie gra kompletnie sie nie klei , dlatego tez zauwazylem tam kilka polecen ktore bym zmienil a nie moge . Jak temu zaradzic ?

vicomino Partyzant

Mleko, a w jakiej lidze grasz? Jeśli w polskiej to szans na znalezienie kogoś dobrego praktycznie nie ma. Trzeba czekać i liczyć na szczęście, może ktoś się w końcu trafi

Kiperius Partyzant

Hej!
Mam pewien problem z grą, mianowicie jakiś czas temu wysłałem jednego z moich zawodników na urlop, bo źle się czuł w kraju i to była normalna procedura, aby wyjechał, potem wróci itd. Jednak przy okazji przez przypadek nie zarejestrowałem go do rozgrywek. Oczywiście w takich sytuacjach zawodnicy Ci chcą z Tobą porozmawiać o tej sytuacji. Tutaj zaczyna się cały problem - Kiedy klikam na przycisk żeby rozmawiać, zamiast trafić na panel z rozmową, trafiam na profil tego gracza i tyle. Za każdym razem jest tak samo, a przez to nie istnieje możliwość ruszenia do przodu, bo oczywiście jest "Konieczna reakcja". Od razu mówię, że nie mam możliwości wczytania gry, wcześniejszego zapisu. Czy ktoś miał podobny problem?

Brylant94 Partyzant

25.04.2017 14:09    #2185     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Szukam pomocy przy taktyce. Gram Lechem ustawieniem 5-3-1-1 (Sztywny, Stadardowa) i nie mogę poradzić sobie z drużynami które przede wszystkim bronią, szczególnie gdy grają z dwoma defensywnymi pomocnikami. Czy jest ktoś kto podpowie co zmienić?

TakiKuba Partyzant

Ta gra jest odrealnionym gównem. Ostatni raz kupiłem menagera, ostatni... śpieszę z wyjaśnieniem.
Przez 1,5sezonu prowadzenia Nantes, dominowałem. W pierwszym sezonie wygrałem ligę i któryś tam puchar, odnosząc w lidze zaledwie 1porażkę i 2remisy. Dopuściłem się trzykrotnego wczytania gry żeby powtórzyć mecz i nie obchodzi mnie Twoje zdanie na ten temat. 1 w półfinale pucharu Francji z PSG bo kurwicy dostałem jak kapitan dostał czerwoną kartkę w drugiej minucie, przegrałem, wczytałem, wygrałem. I dwa razy w lidze, z porażki na remis i z porażki na zwycięstwo i to nie z silniejszymi od siebie.
Drugi sezon, liga mistrzów, mistrz kraju, jadziem. Niespełna pół sezonu dominacji, jeden remis w lidze i porażka z Arsenalem w grupie ligi mistrzów którą zakończyłem na pierwszym miejscu. I nagle, w grudniu, popołudniu zresztą, wszystko się zjebało, bez żadnego powodu, w sensie bez żadnego transferu z/do, bez żadnej kontuzji, bez żadnego odejścia członka sztabu, zmiany prezesa, bez żadnej kłótnie z zawodnikiem... po prostu nagle się wszystko zjebało i zacząłem i na 12meczy z rzędu, wygrałem tylko jeden. No i już tutaj należało by wkleić wielkie "CO KURWA?". Zadyszka, ktoś powie, a ja mu powiem zamknij ryj (bez urazy misie). I tutaj właśnie przejdziemy do ważnej kwestii. Bo cokolwiek by się w FM nie działo, to przecież jest argument że przecież to jest piłka, tu wszystko jest możliwe, to jest realistyczne, to jest losowe jak w życiu, życie życie jest nowelą.. no wiecie o co mi chodzi. Bo przecież Real też złapał zadyszkę po 40 zwycięstwach z rzędu (czy tam 40meczach bez porażki?). Bo przecież ktoś wklei screen ze statystyk z realnego meczu gdzie jakaś tam drużyna oddaje 40strzałów na bramkę i przegrywa 4-0 z drużyną która oddała 3strzały na bramkę, oczywiście że zdarza się wszystko. Tylko że my gramy w grę w której rzekomo podejmujemy ważne decyzje które rzekomo mają na coś wpływ, więc jakiekolwiek argumentowanie że przecież to że oddasz 100strzałów na bramkę przeciwnika a i tak przegrasz jest realistyczne, to że wygrywasz ze wszystkimi jak leci a przegrasz z kretesem z dwoma najgorszymi drużynami w lidze jest realistyczne, to że masz wysyp kontuzji i w ciągu tygodnia wypada Ci podstawowych zawodników na parę miesięcy jest realistyczne. Jedyne co jest w tym realistyczne i prawdziwe to wkurwienie i irytacja i zniszczone klawiatury. Slogany o realistyczności FM'a są tak kurwa zjebane i idiotyczne jak slogany typu "nie chcesz to nie graj". "polskie reage jest spoko", "hiphop ma łączyć a nie dzielić", "o gustach się nie dyskutuje", "PIS jest spoko". Po prostu umrzyj jeden z drugim skoro potrafisz absolutny debilizm FM argumentować i bronic.
Kontynuując opisywanie sytuacji w Nantes, po tych cudownych 12meczach lub jeszcze w trakcie, zacząłem kombinować, szukać powodu tego co się dzieje i sposobu żeby to naprawić. Zmiany, zmiany w taktyce, zmiany w sztabie, kombinacje, negocjacje, masturbacje. Dało to efekt porażek przeplatanych z remisami, przeplatanymi zwycięstwami, czyli lepiej ale do dominacji daleko, cóż. Na szczęście wygrałem z Sevillą po pięknym dwumeczu w lidze mistrzów po grupach i nadszedł czas na Atletico Madryt, no spoko se myślę. Termiarz ułożony tak że między pierwszym meczem a rewanżem tydzień przerwy i żadnego meczu pomiędzy, no spoko.
Oczywiście że ten mecz przegram, nawet głupio by było wygrać no ale... Zapisałem przed meczem, mecz zacząłem, przegrałem 4-0 grając w dziesiątkę po oczywiście idiotycznej czerwonej. W ogóle czerwone kartki to jest patologia tego menagera, był taki moment że łapałem czerwoną w meczach z rzędu. Że kapitan dostaje czerwoną na początku meczu, albo ktokolwiek dostaje czerwoną w 1minucie, abo wygrywam 3-0 i w 91minucie mój zawodnik postanawia kogoś zabić i dostaje czerwoną, pokurwiona gra.
Tak... wczytałem, zaczałem mecz z Atletico od nowa, powtarzam, ten mecz był oczywistą porażką ale zobaczycie o co mi chodzi. Postanowiłem się ustawić na defensywę zamiast na standardowo, przegrałem 4-0. Wczytałem, ustawiłem się na kontrataki ale dostawiłem obrońcę, ustawiłem taktykę z defensywnym pomocnikiem, przegrałem 4-0. Wczytałem, Defensywa, 5obrońców, defensywny pomocnik, indywidualne krycie, to tamto, przegrałem 4-0. Wczytałem, pozmieniałem zawodników trochę, powstrzymywanie, krycie, 5obroń... przegrałem 4-0. 6razy przegrałem 4-0 i raz przegrałem 5-0. Próbuje zaraz znów ale chyba już wiecie o co chodzi. O to chodzi że nie masz tu na nic wpływu. I wiecie co jest najlepsze, i każdy powinien mi to przyznać, że jakby sytuacja była identyczna, ale to ja bym prowadził At.M zamiast Nantes, to by ten mecz wyglądał zupełnie inaczej i ledwie dało by się go wygrać. Bo w FM nie ma miejsca na romantyzm, chyba że to Ty na nim ucierpisz, bo ktoś słabszy pokona Ciebie. Chuj ci w dupe Football Manager. Chuj w dupe twórcom tej gry. Pozdrawiam serdecznie, Kuba.

Tysqie24 Partyzant

Wydaje mi sie , ze nic z tego . A jakim klubem grasz to sie pobawie i zobacze na wlasne oczy ?

bartosz1947 Partyzant

Cześć,

Mam taki dość nietypowy problem. Gram sobie klubem BFC Dynamo Berlin, w szóstym sezonie jako beniaminek 1 Bundesligi zająłem jakimś cudem szóste miejsce, ostatnie które daje możliwość gry w pucharach (Niemcy spadli w rankingu i mają 3 PM, 3 PE - dla uściślenia dodam że puchar zdobyła czwarta Borussia Dortmund więc miejsce przeszło na ligę).

Mimo radości po ostatnim meczu i info że zarząd jest zadowolony czy tam wniebowzięty że zamiast spaść awansowałem do pucharów, to tego awansu de facto nie otrzymałem. W Lidze Europejskiej zagra siódma Borussia Monchengladbach. Finalistą pucharu krajowego było Ingolstadt więc miejsce nie przeszło na puchar krajowy w wyniku jakiegoś błędu, powinno być więc moje a nie jest. Czy ktoś spotkał się z takim problemem? I czy w związku z powyższym mogę coś poradzić, czy tak co sezon będę sobie awansował i nie otrzymywał tego awansu, bo nie mam pojęcia od czego to może zależeć i czy jak zajdzie jakaś zmiana to zagram w Europie. Bilans finansowy mam chyba okej, stan finansów określany jest jako "w porządku", więc nie mam pojęcia skąd ta Borussia a nie Dynamo w pucharze.

Piciasso Partyzant

Witam, od jakiegoś czasu mam problem z przycinaniem się gry w trybie 2D. Nigdy wcześniej tego nie miałem, próbowałem przeinstalować sterowniki, reinstalowałem grę i bez zmian. FPS stałe 60

W ustawieniach mam 5 gwiazdek możliwości PC, wiem, że to na pewno nie wina mojego sprzętu, bo FM 17 to łyka bez problemu:

I5 4460, 10 GB RAM DDR3, GTX 1060 6GB, gra na dysku SSD, Windows 10 Creators Update.

Shrek Partyzant

20.04.2017 13:26    #2190     Inne - Gry i komputery - Kupno nowego laptopa
Jak rozumiem GPU to po prostu grafika. Co do reszty już znalazłem. Podziękuje jak zadziała.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution